خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ حَبّبْ اليّ فيهِ الإحْسانَ وكَرّهْ اليّ فيهِ الفُسوقَ والعِصْيانَ وحَرّمْ عليّ فيهِ السّخَطَ والنّيرانَ بِعَوْنِكَ يا
غياثَ المُسْتغيثين.
خداوندا در اين روز احسان و نيکويي را محبوب من و فسق و معاصي را ناپسند من قرار ده و در اين روز
خشم و آتش قهرت را به من حرام گردان به ياري خود اي فرياد رس فرياد رسان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

مديرکل سازمان حفاظت محيط زيست استان مرکزي گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: نسل 50 گونه جانوري در استان مرکزي با خطر انقراض مواجه است که از آن جمله مي توان به پستانداراني مثل آهو ، پلنگ ، گربه پالاس ، زرده بره ، شنگ (سگ آبي) ، خرس و يوزپلنگ اشاره کرد که اکنون در مناطق زيستگاهي حيات وحش استان مرکزي به جمعيتشان محدود شده و يا از بين رفته اند.
در دهه هاي اخير در جنگل هاي بلوط شازند خرس و در هفتاد قله اراک يوزپلنگ زندگي مي کرده که احياي اين گونه هاي ارزشمند اکنون در دستور کار قرار دارد.
استان مرکزي از نظر تنوع جانوري سومين استان کشور است و با داشتن حدود يك و 8 دهمِ كل مساحت كشور بيش از80 گونه جانوري کشور را در خود جاي داده است.
انصاري مي افزايد : توسعه غير متوازن در سال هاي گذشته موجب شده بسياري از مناطق زيستگاهي مهم حيات وحش ، دالانهاي تردد وحوش و كانون هاي غذايي و آب براي گياهان و حيوانات از دسترس خارج شود و اين مهم به شدت تنوع زيستي را تهديد مي كند.
کارشناس محيط زيست استان مرکزي هم مي گويد : فرهنگ سازي و جلب مشاركت مردمي در حراست از محيط هاي طبيعي و گونه هاي در معرض انقراض نقش اساسي دارد.
رسانه هاي جمعي ، تشكل هاي زيست محيطي و نهادهاي آموزشي بايد در اصلاح رفتارها و نهادينه كردن فرهنگ آشتي با طبيعت پيشگام باشند.
حيدرزاده مي افزايد : اين فرهنگ سازي بايد به گونه اي باشد که هر فردِ دوستدار طبيعت به عنوان يك محيط بانِ افتخاري رسالت حفاظت از گونه هاي زيستي را به عهده داشته باشد و به عنوان سرباز حفاظت براي احياي طبيعت انجام وظيفه كند.
اکنون وسعت زيستگاههاي جانوري کشور به 6 و نيم ميليون هکتار مي رسد که 360 هزار هکتار آن در استان مرکزي و زير نظر اداره کل حفاظت محيط زيست استان قرار دارد.
اين زيستگاهها شامل دو منطقه حفاظت شده هفتاد قله اراک و الوند خمين ، پناهگاه هاي حيات وحش راسوندِ شازند و جاسب دليجان ، مناطق شکار ممنوع تالاب ميقان اراک ، بازرجان تفرش ، کُلاهه آشتيان ، چال خاتون شازند ، پلنگاب خنداب و خرقان زرنديه است.
اکنون 10 درصدِ گونههاي جانوري که در معرض خطر انقراض هستند در فهرست ICUN که فهرست قرمز اتحاديه جهاني حفاظت از طبيعت است قرار دارند.
مدير کل دفتر حيات وحش سازمان محيط زيست در اينباره مي گويد : در ايران دوزيستان کمترين غناي گونه مهرهداران را داشته و اين در حالي است که تعداد پرندگان موجود در ايران معادل کل پرندگان اروپا است.
محمدي مي افزايد : در دهه اخير بر اساس آمار ، گونههاي شاخص ايران از رشد نسبي خوبي برخوردار بوده اند و همچنين در فهرست سرخ ICUN نه تنها هيچ گونهاي خارج نشده بلکه تنها جابهجا شده است. اين در حالي است که 80 گونه مهرهدار در فهرست سرخ ICUN قرار گرفته اند.
علت در معرض خطر قرار گرفتن نسل گونه هاي جانوري در استان هاي کشور متفاوت از هم نبوده و دليل اصلي آن شکار بي رويه و کمبود محيط بان در زيستگاههاي کشور است.
در ايران هر 12 هزار هکتار از زيستگاهها توسط يک محيط بان حفاظت مي شود در حاليکه بر اساس استانداردها بايد براي هر هزار هکتار يک محيط بان وجود داشته باشد.
معاون محيط زيست طبيعي و تنوع زيستي سازمان حفاظت محيط زيست هم مي گويد : تعداد محيط بانان در ايران ۱۲ برابر کمتر از استانداردهاي جهاني است.
اکنون در ايران هر ۱۲ هزار هکتار از زيستگاهها توسط يک محيط بان حفاظت مي شود در حاليکه طبق استانداردها بايد براي هر هزار هکتار يک محيط بان وجود داشته باشد.
صدوق با اشاره به وسعت 5/6 ميليون هکتاري زيستگاههاي يوز در ايران مي افزايد : تنها ۹۰ محيط بان براي اين وسعت به هيچ عنوان کافي نيست.
اکنون 30 محيط بان از زيستگاههاي استان مرکزي حفاظت مي کنند که بايد به 160 نفر افزايش يابند.
استاندارد فضاي تحت حفاظت هر محيط بان در دنيا ، هزار هكتار به ازاي هر نفر محيط بان است در حاليکه در ايران هر 6 هزار هكتار تحت نظارت يك محيط بان است.
يکي از محيط بانان استان مرکزي مي گويد : شکار بي رويه در 20 سال گذشته جمعيت سه هزار راسي آهوي زيستگاه هفتاد قله استان را به شدت کاهش داده و اکنون يک سوم اين حيوان از بين رفته است.
او مي افزايد : شکار بي رويه ، آموزش شکارچيان درباره نحوه شکار ، مديريت آماري گونه هاي پستانداران ، حلقه گذاري پرندگان کمياب تالاب ميقان و تقليل اسلحه هاي شکاري متناسب با جمعيت پستانداران از اقدامات محيط زيست استان مرکزي براي حمايت از گونه هاي در معرض تهديد است.
پارسال 98 شکارچي غير مجاز در استان مرکزي دستگير شدند.
جمعيت شکارچيان استان مرکزي بيش از 6 هزار نفر تخمين زده مي شود که تاکنون 4 هزار نفر ساماندهي شده و دفترچه شکار از اداره حفاظت محيط زيست استان دريافت کرده اند.
اين شکارچيان ، متعهد به شکار در زماني هستند که از سوي اداره حفاظت محيط زيست استان مرکزي در مکان هاي معين تعيين مي شود.
بيشترين شکار غيرمجاز در استان مرکزي در طبيعت خنداب ، کميجان و ارتفاعات استان که از نگاه محيط بانان دور است انجام مي شود.
براي کاهش سرعت انقراض نسل گونه هاي حيواني طرح هاي حمايتي هم اجرا مي شود.
براي حفظ گونه هاي جانوري استان مرکزي به تازگي دو منطقه در تالاب ميقان اراک به وسعت ۲۵ هزار هکتار و بازرجان تفرش به وسعت ۲۶ هزار هکتار به عنوان مناطق شکار ممنوع اعلام شده است.
اما اين در حالي است که فعاليت هاي صنعتي در حاشيه تالاب ميقان اراک خطر انقراض نسل گونه هاي جانوري ، از جمله پرندگان تالاب را افزايش مي دهد.
بزرگترين معدن سولفات سديم خاورميانه در کوير ميقان و در حاشيه تالاب قرار دارد .
روستائيان به خصوص کشاورزان هم در حفظ گونه هاي جانوري نقش دارند چرا که آنان در برخي فصول سال و حين کار با گونه هاي جانوري در اطراف زمين هاي کشاورزي خود روبرو مي شوند.
نماينده مردم اراک ، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي هم که رئيس کميسيون کشاورزي مجلس در دوره قبل بوده آگاهي بخشي به کشاورزان و روستائيان را راهکاري مناسب در حفظ گونه هاي زيستي و جانوري مي داند.
عباس رجايي مي گويد : دست اندازي به طبيعت و آنچه به عنوان گونه هاي جانوري و حتي گياهي خوانده مي شود رفتاري نا عادلانه با طبيعت است که به تخريب محيط زيست و بياباني شدن کشور کمک مي کند.
برخي گونه هاي جانوري مانند پازن و بزکوهي که نماد طبيعت استان مرکزي و منطقه مرکزي کشور هستند در طول ميليون ها سال حيات داشته و حتي تصاوير آنها در سنگ نگاره هاي تيمره که توسط انسان هاي اوليه حکاکي شده ديده مي شود.
اکنون منطقه هفتاد قله اراک يکي از زيستگاههاي اصلي اين حيوان است که با کمبود محيط بان مواجه است.
احياي زيستگاه جانوران ، جلوگيري از شکار بي رويه ، برخورد با شکارچيان متخلف ، آمارگيري مستمر از حيات وحش و پرندگان ، مباحث کنترل مديريتي و حفاظت از گونه هاي در معرض خطر انقراض ، کاهش دام مازاد مراتع و ترغيب مردم محلي به مشارکت از راهکارهاي حفظ گونه هاي جانوري و جلوگيري از انقراض نسل آنان است./

خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَّ اجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیْکَ
وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیْکَ
وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیْکَ
بِاِحْسانِکَ یا غایَةَ الطّالِبینَ.
به نام خداوند بخشنده مهربان
خدایا مرا در این روز از متوکلان درگاهت قرار ده
و مقرر نما در این روز از کامروایان حضرتت
و مقربان درگاهت باشم
به حق احسانت ای نهایت همه جویندگان
شرح دعای روز دهم ماه مبارک رمضان


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
همزمان با برگزاری کلاسهای فرهنگی تربیتی در کانونهای ولایت قم 971 نفر از دانش آموزان تحت حمایت این نهاد به اردوهای یک روزه اعزام شدند.
971 دانش آموز تحت حمایت این نهاد که در کانونهای فرهنگی تربیتی ولایت اوقات فراغت خود را میگذرانند به اردوی بخش خلجستان قم که در نزدیکی شهرستان خوش آب و هوای تفرش قرار دارد اعزام شدند.
اعزام این دانش آموزان که همگی بیمه شدهاند و هر روز به مدت یک هفته به منطقه تفریحی باغ نوح آباد قم انجام میشود با هدف سلامتی دانش آموزان و تأمین محیطی شاد و مفرّح برای آنهاست تا سال جدید تحصیلی را با انرژی بیشتری آغاز نمایند.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
در دعای روز نهم ماه مبارك رمضان می خوانیم:
'اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فیهِ نَصیباً مِنْ رَحْمَتِكَ الْواسِعَتِ وَاهْدِنی فیهِ لِبَراهینِكَ السّاطِعَتِ وَخُذْ بِناصِیتی اِلی مَرْضاتِكَ الْجامِعَتِ
بِمَحَبَّتِكَ یا اَمَلَ الْمُشْتاقینَ.'
خدایا قرار ده برایم در این روز بهره ای از رحمت وسیعت و راهنمایی ام كن در این ماه به سوی دلیل های درخشانت و مرا
به سوی موجبات خوشنودی همه جانبه ات سوق ده به حق محبتت ای آرزوی مشتاقان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: کتاب «زندگی و اندیشههای علامه طبرسی» به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم کتاب زندگی و اندیشههای علامه طبرسی دارای شش فصل اصلی مانند زندگانی علامه طبرسی، ابعاد شخصیت علمی و فرهنگی طبرسی، ویژگی و اخلاق علمی علامه طبرسی، فعالیتهای سیاسی، مذهبی و فرهنگی علامه طبرسی و داستانهایی درباره علامه طبرسی تشکیل شده است.
ولادت، زادگاه طبرسی، خاندان طبرسی، طبرسی و علم تفسیر،وفات یا شهادت، شاگردان طبرسی، آزاداندیشی و دوری از تعصب، دقت و امانتداری، عزم و اراده قوی و صدق در گفتار از جمله موضوعات زیرمجموعه فصلهای اصلی این کتاب است.
این اثر تلاشی است تا با بررسی حیات علمی و فرهنگی علامه طبرسی و معرفی فضایل اخلاقی و علمی وی خدمات این دانشمند فرهیخته را ارج نهاده و گامی در راستای گسترش دامنه معرفت و استواری آئین بزرگان و اندیشمندان بردارد.
در مقدمه این کتاب آمده است: توجه دادن مخاطبان به عوامل و مصداقهای سعادت و معرفی زندگی مصلحان برای ایجاد انگیزه تفکر و تدبر در اندیشه بزرگان از رسالتهای خطیر رسانه ملی است. آزاداندیشی، بلندنگری، سعهصدر، عفت قلم و انصاف در پژوهش از ویژگیهای برجسته علامه طبرسی بود که در آثار او از جمله معجم البیان به چشم میخورد. وی در عصری که مناقشههای مذهبی از حد قلم و زبان میگذشت، با احیای اندیشه دینی، وحدت فکری و تفاهم مذهبی به دور از تعصبهای پوچ و با به کار بستن سلاح اندیشه و استدلال، زمینه تفاهم و وحدت را میان مسلمانان فراهم کرد.
در بخشی دیگر از این مقدمه خاطر نشان شده است: در بزرگداشت فرزانگان جامعه باید راهی که آنان پیمودهاند، پیش پای روندگان قرار گیرد و راز کمال ایشان باز جسته شود. مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما نیز با همین هدف کوشیده است با معرفی بخشی از خدمات بزرگی که این عالم پرنشاط در زندگی اجتماعی و سیاسی خویش انجام داده است و انتخاب بهترین شیوه و بلندترین زبانها، غبار غربت و انزوا را از این حقایق درخشان بزداید.
نویسنده در بخش دوران کودکی و نوجوانی یادآور شده است: روشن نیست فضل، کودکیاش را در تفرش گذرانده یا مشهد، ولی بیشک، روزگار جوانیاش را در مشهد گذرانده و به یادگیری علوم متداول عصر پرداخته تا آنکه در همه رشتههای علمی از ادبیات عرب تا حدیث، فقه، اصول، تفسیر و حتی جبر و مقابله تبحر یافته است.
در ادامه تصریح شده است: در آن دوره، تدریس علومی مانند قرائت، تفسیر، حدیث، فقه، اصول و کلام، در مدارس علمیه رواج داشت و شیفتگان دانش را به سوی خود جلب میکرد. آشنایی و اطلاع کافی از زبان و ادبیات عرب، پنجره ورود به دنیای علوم اسلامی بود و یادگیری آنها نیز از شرایط اصلی آغاز تحصیل شمرده میشد.
در بخش طبرسی و فقه و کلام موضوعاتی مانند مقدمهای در کلام اسلامی، نظریههای کلامی طبرسی، مقدمهای بر فقه اسلامی، مقدمهای بر فقه اسلامی و نظرهای فقهی علامه طبرسی مطرح شده است.
در بخش شرایط مذهبی ایران در عصر طبرسی آمده است: غیر از شافعی و حنفی، در این دوران مذاهبی دیگر نیز در قلمرو پهناور سلجوقیان رواج داشت. در کنار مذاهب اسلامی، مشربهای کلامی مانند معتزله، اشاعره، مجسمه، مشبهه و کرامیه رواج داشتند.
در ادامه تصریح شده است: نیمه دوم قرن پنجم، تمام قرن ششم و ابتدای قرن هفتم، از مهمترین دورههایی است که اختلافهای دینی و اعتقادی در آن شدت گرفت و علوم دینی در آن رواج یافت و علمای مذهبی و فقها در شئون حکومت و سیاست وارد شدند، فلسفه و علوم عقلی را حرام شمردند و سبب شدند که علم از محور حقیقی آن، که بحث از حقایق اشیاء بود، منحرف شود و تنگنظری پدید آید. عامه مردم، سنیمذهب بودند و به خلفای عباسی اعتقاد عجیبی داشتند.
کتاب زندگی و اندیشههای علامه طبرسی توسط اعظم بابایی به رشته تحریر درآمده، منیره ماشاءاللهی ویراستاری آن را به عهده دارد و این اثر به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما منتشر شده است.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از ارتقاء تصفیهخانههای فاضلاب شهرهای خمین، دلیجان و تفرش در صورت تامین به موقع اعتبارات تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک عبدالرضا خلیلی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شرکت به منظور پاسخگویی به نیاز روزافزون جمعیت و افزایش تعداد مشترکان ساکن در این شهرها ضرورت انجام یکسری اقدامات اضطراری در زمینه افزایش ظرفیت و توان بازدهی تاسیسات فاضلاب و تلاش در راستای حداکثر استفاده بهینه از امکانات موجود را تشخیص داده و بر این اساس اقدام به ارتقاء تصفیهخانههای فاضلاب شهرهای خمین، تفرش و دلیجان کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 12 هزار و 800 نفر از جمعیت شهر تفرش زیر پوشش شبکه جمعآوری فاضلاب قرار دارند تصریح کرد: با ارتقای این تصفیهخانه با روش تصفیه MLE، 23 هزار نفر زیر پوشش خدمات دفع بهداشتی فاضلاب قرار میگیرند و دبی ورودی تصفیهخانه به 4205 مترمکعب در شبانهروز افزایش میباید.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی اضافه کرد: همچنین در شهر خمین، در راستای اجرای ارتقای تصفیهخانه فاضلاب، جمعیت زیر پوشش این شهر از 34 هزار نفر به 85 هزار و 725 نفر افزایش مییابد و دبی ورودی آن به 14 هزار و 573 مترمکعب در شبانهروز خواهد رسید.
خلیلی گفت: در حال حاضر در شهر دلیجان 26 هزار نفر تحت پوشش طرح جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب قرار دارند که با ارتقای تصفیهخانه این شهر 60 هزار و 500 نفر از خدمات این طرح بهرهمند و دبی ورودی آن نیز به 11 هزار و 100 مترمکعب در شبانهروز میرسد.
وی خاطر نشان ساخت: برای ارتقا و تجهیز تصفیهخانههای فاضلاب این شهرها در مجموع 125 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که با تخصیص به موقع اعتبارات تا پایان سال جاری به اتمام خواهند رسید.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
در روز هشتم ماه مبارک رمضان از ربّ خویش میخواهیم که توفیق مهرورزی نسبت به یتیمان و همنشینی با کریمان را روزیمان گرداند، چرا که «خداوند»، پناه آرزومندان است.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
اللهمّ اعنّی فیهِ علی صِیامِهِ وقیامِهِ خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت
وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان
وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه
بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. به توفیق خودت ای راهنمای گمراهان


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش گفت: امسال در این شهرستان 325 تن محصول گیلاس جمعآوری و روانه بازار مصرف شد.
«علی محبعلی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، اظهار کرد: برداشت محصول گیلاس از سطح بیش از 65 هکتار باغات شهرستان تفرش به پایان رسید.
وی ادامه داد: امسال با متوسط برداشت 5000 کیلوگرم از هر هکتار باغ گیلاس، به طور کلی 325 تن محصول گیلاس جمعآوری و به بازار مصرف در داخل شهرستان و استانهای قم و تهران عرضه شد.
محبعلی افزود: مهمترین رقم گیلاس تولیدی در شهرستان تفرش تک دانه مشهد است که با داشتن طعم و رنگ خوشایند، بازار پسندی خوبی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش يادآور شد: در شهرستان تفرش به علت تنوع آب و هوایی، یکی از نقاط مستعد پرورش و تولید انواع میوهها در استان مرکزی است و همه ساله علاوه بر تولید محصولات خشکباری گردو و بادام صدها تن انواع میوههای هستهدار و دانهدار در این شهرستان تولید و عرضه میشود.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خدایا وا مگذار مرا در این روز در پى نافرمانیت روم و مزن مرا با تازیانه کیفر و دور و برکنارم بدار از موجبات خشمت بحق احسان و نعمتهاى بىشمار تو اى حد نهایى علاقه و اشتیاق مشتاقان.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنّکَ وأیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبینَ.
خدایا وا مگذار مرا در این روز در پى نافرمانیت روم و مزن مرا با تازیانه کیفر و دور و برکنارم بدار از موجبات خشمت بحق احسان و نعمتهاى بىشمار تو اى حد نهایى علاقه و اشتیاق مشتاقان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ اجْعَلْني فيهِ من المُسْتَغْفرينَ واجْعَلْني فيهِ من عِبادَكَ الصّالحينَ القانِتين واجْعَلْني فيهِ من اوْليائِكَ المُقَرّبينَ بِرَأفَتِكَ يا ارْحَمَ الرّاحِمين
خدايا قرار بده مرا در اين روز از آمرزش جويان، و قرار بده مرا در اين روز از بندگان شايسته و فرمانبردارت، و قرار بده مرا در اين روز از دوستان نزديكت، به مهربانى خودت اى مهربانترين مهربانان


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری مهر: معاون مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی قم گفت: در حوادث رانندگی قم یک نفر کشته و 162 نفر مجروح شدند. | |
مهدی فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طی 24 ساعت گذشته 66 فقره تصادف در قم روی داد که یک کشته و 162 مجروح برجای گذاشت. |


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
تفرش- خبرنگار مهر: نمایشگاه آثار نقاشی "بهناز طاهری" هنرمند نقاش تفرشی با محوریت عبادت و طبیعت در شهرستان تفرش در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
بهناز طاهری در حاشیه گشایش این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این نمایشگاه 25 اثر با موضوع عبادت و طبیعت به نمایش گذاشته شده است. وی افزود: تمامی این نقاشی ها با تکنیک تلفیقی رنگ روغن و پاستیل روغنی کشیده شده اند. گفتنی است این نمایشگاه تا شانزدهم مرداد ماه همه روزه عصرها از ساعت 16تا 20 در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش جهت بازدید علاقمندان دایر است.
طاهری با بیان اینک سبک آثار ارائه شده در این نمایشگاه انتزاعی است، گفت: سعی شده با ساده کردن فرم ها و استفاده به جا از رنگ در این نقاشی ها، نوعی درخشندگی به آثار داده شود.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

به گزارش افکارنیوز ، عباس صلاحی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در وزارتخانه ورزش و جوانان سنخیتی بین ورزش و حوزه جوانان وجود ندارد؛ حوزه ورزش بیشتر قهرمانپروری است در حالی که حوزه جوانان وسیعتر بوده و مشکلات زیادی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند.
وی ادامه داد: چون مسائل ورزشی و المپیکها در جامعه عکسالعمل بیشتری دارد مسائل ورزشی نیز معمولاً در اولویت قرار میگیرد.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از اتمام المپیک از وزیر ورزش و جوانان درخواست خواهیم کرد تا به مجلس بیاید و برنامههایش را ارائه کند و امیدواریم با مشورتهای صورت گرفته اقدامات حوزه جوانان به صورت جدی پیگیری شود.
صلاحی تأکید کرد: البته هنوز دیر نشده و این وزارتخانه نوپا است و باید یک کار کارشناسی صورت بگیرد. حتماً باید از افراد دانشگاهی و کارشناس در حوزه معاونت جوانان در این وزارتخانه استفاده شود و برنامهریزیها به صورت اصولی و راهبردی پیگیری شود.
وی درباره اجرا نشدن قانون تسهیل ازدواج جوانان و انجام ندادن وظایف مربوط به حوزه جوانان در برخی دستگاهها گفت: درباره اجرا نشدن این قانون چندین عامل دخالت دارد که از جمله آن میتوان به مشخص نبودن متولی، نبود نظارت و برنامهریزی مدون اشاره کرد.
این عضو کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: نمیشود در حوزه جوانان شعاری عمل کرد و باید در این قانون بازنگری صورت بگیرد چون حوزه جوانان عمومیت دارد با یک یا دو مصوبه نمیشود آن را حل کرد.
صلاحی با ذکر این نکته که در حوزه جوانان برنامهریزیها باید به صورت درازمدت انجام شود نه مقطعی، خاطرنشان کرد: در این راستا باید بودجهها مشخص شده و برنامهریزیها در درازمدت و نه مقطعی پیگیری شود همچنین اقدامات لازم برای حل مشکلات این حوزه باید به صورت زیربنایی صورت بگیرد.


.: Weblog Themes By Pichak :.