خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَكاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِكُلّ أعْضائی الى
اتّباعِ آثارِهِ بِنورِكَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.
خدایا آگاهم نما در آن براى بركات سحرهایش و روشن كن در آن دلم را به پرتو انوارش و بكار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری آئیننامهای از عملکرد هیئت رئیسه در جریان معرفی نامزدهای هیئت نظارت بر نمایندگان انتقاد کرد

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عباس صلاحی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی امروز سهشنبه در تذکری به ماده 17 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی استناد کرد و اظهار داشت: بر اساس این ماده اعضای هیئترئیسه باید طبق سوگندی که یاد کردهاند، حداکثر توان خود را برای اجرای آییننامه به کار بگیرند.
وی افزود: نمیدانم بر چه اساسی هیئت رئیسه چهار کاندید را به مجلس معرفی کرده و بقیه نمایندگان را نادیده گرفته است.
لاریجانی در پاسخ به تذکر صلاحی گفت: این مربوط به قانون مجلس است؛ طبق قانون برخی افراد کاندیدا میشوند و هیئت رئیسه هم از بین آنها افرادی را به مجلس معرفی میکند.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: رئیس جمعیت هلال احمر تفرش از برگزاری انتخابات باشگاه امدادگران و نجاتگران هلال احمر شهرستان خبر داد.

مجید حسینجمال امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این انتخابات 25 مرداد ماه با حضور 300 نفر از امدادگران و نجاتگران فعال جمعیت هلال احمر برگزار میشود.
وی تصریح کرد: این انتخابات به منظور انتخاب اعضای شورای امدادگران و نجاتگران هلال احمر برگزار میشود که طی آن 16 نفر به عنوان عضو اصلی و علیالبدل در بخش خواهران و برادران انتخاب میشوند.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش گفت: در مجموع از 16 نفر 8 نفر به عنوان اعضای شورای باشگاه امدادگران و نجاتگران خواهران و هشت نفر نیز به عنوان اعضای شورای باشگاه برادران انتخاب خواهند شد.
حسینجمال در بخش دیگری از سخنان خود از حضور کاروان پزشکی این جمعیت در روستاهای تفرش خبر داد و بیان داشت: به منظور رسیدگی به بیماران روستاها و مناطق دورافتاده، کاروان پزشکی جمعیت هلال احمر با حضور در شش روستا از روستاهای این شهرستان به درمان و ویزیت رایگان بیماران پرداختند.
وی گفت: در این کاروان مشاور روانشناسی، مشاور تغذیه، پزشک عمومی و ماما به معاینه رایگان 400 نفر از روستاییان پرداختند.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش با اشاره به اجرای طرح همای رحمت در ماه رمضان خاطر نشان ساخت: در طرح همای رحمت اعضای جمعیت هلال احمر با همکاری کمیته امداد به امر توزیع سبدهای غذایی بین نیازمندان و محرومان پرداخته و 350 نفر را نیز اطعام دادند.
وی همچنین از ارائه آموزش امداد و کمکهای اولیه به 870 نفر در قالب آموزشهای همگانی در سه ماهه گذشته خبر داد.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین.خدایا راهنمائیم كن در آن به كارهاى شایسته و اعمال نیك و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى كه نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینههاى جهانیان است درود فرست بر محمد و آل او پاكیزگان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین.
خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده
در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
اللَّهُمَّ ارْزُقْني فيهِ طاعَةَ الخاشِعينَ ، وَ اشْرَحْ فيهِ صَدري بِانابَةِ المُخْبِتينَ ، بِأمانِكَ ياأمانَ الخائِفينَ.
خداوندا! در این روز طاعت بندگان خاشع و خاضع خود را نصیب من گردان و شرح صدر مردان فروتن خداترس را به من عطا فرما، به حق امان بخشی خود ای پناه دلهای ترسان!


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي گفت: شرايط براي توسعه گردشگري روستايي در شهرستان تفرش به واسطه برخورداري از مناطق روستايي کوهستاني و جنگلي فراهم است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان، مجتبی رضوانی با اعلام اين خبر افزود: شهرستان تفرش با برخورداري از چشماندازهاي طبيعي ويژه، طبيعت بکر، ويژگيهاي خاص اقليمي، مفاخر و دانشمندان، آثار تاريخي فراوان و جاذبههاي گردشگري متنوع مقصدي براي گردشگران با علايق ويژه است.
وي افزود: آب و هواي مطلوب، تنوع زيستي در روستاها، بناهاي تاريخي و تفرجگاههاي بينظير، شهرستان تفرش را به قطب گردشگري استان مرکزي و کشور تبديل کرده است.
رضواني خاطرنشان کرد: مسجد جامع ششناو، آرامگاه پروفسور «محمود حسابي» پدر علم فيزيک ايران، مرقد امامزاده محمد(ع)، آب معدني چشمه گراو، کوه باران، غارها و تفرجگاههاي طبيعي ازجمله جاذبههاي تاريخي و طبيعي شهرستان تفرش به شمار ميرود.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان مرکزي يادآور شد: مناطق روستايي کوهستاني و جنگلي شهرستان تفرش نيز با آب وهواي مطلوب و مناظر طبيعي مقصدي براي گردشگران داخلي و خارجي است.
وي تصريح کرد: جاذبههاي طبيعي و تاريخي شهرستان تفرش همزمان با فرارسيدن فصول بهار و تابستان، گردشگران شهرستانهاي قم، ساوه، اراک، تهران و ... را به سفر به اين منطقه ترغيب ميکند.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
آرزوهاي دشمن را بايد خنثي ساخت. انسان زماني كه با بصيرت به جنايات برجاي مانده از بعثيها مينگرد برايش مسلم ميگردد كه در وجودشان اثري از وجدان نيست.
اين جملات بخشي از سخنان شهيد محمدمهدي ثامني، خبرنگار وشهيد روابط عمومي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) محمد مهدي ثامني دوران تحصيلي ابتدايي را در دبستان «فردوسي» آغاز کرد و کولهباري از آموختهها را در اين مدرسه اندوخت. در اين دوره، کودکي کنجکاو و تيزهوش بود. پس از آن، دوران راهنمايي را در مدرسه «صالحين» به کسب علم پرداخت و زمينههاي اخلاقي ـ اجتماعي خود را تقويت کرد. آنگاه در دبيرستان زمينههاي فکري و سياسي خود را در کنار يادگيري رياضيات گسترش داد.
بعد از کسب ديپلم رياضيات در سال 1350، براي خدمت سربازي به اهواز اعزام شد و پس از اتمام دوره سربازي در سال 1352 به عنوان آموزگار پيماني در آموزش و پرورش منطقه «فراهان» استان مركزي مشغول به کار شد. ابتدا در روستاهاي منطقه فراهان به عنوان معلمي دلسوز، عليرغم مشکلات فراوان و سختي تدريس در روستا، عاشقانه به زمزمه درس ايثار مشغول بود. اهالي اين روستاها خصوصا روستاي تلخاب، خاطرات بسيار از او در ذهن دارند و ميگويند خانهاش در حاشيه روستا قرار داشت و کلاسهاي آموزش قرآن و نهجالبلاغه برگزار ميکرده است. در شهر و نزد خانوادهاش هم همواره در مساجد و پايگاههاي مذهبي از جمله «مسجد الرحمن» تدريس قرآن و نهجالبلاغه داشت.
بعد از آن در روستاهاي خنداب به کار پرداخت. خاطرات زيبايي از خدمت او در اين منطقه نقل کردهاند. از آن جمله بيباکي و شجاعت او در فعاليت عليه رژيم پهلوي است؛ به طوري که يکبار شديداً تحت پيگرد نيروهاي ساواک قرار ميگيرد و در روستاي «گازران» خنداب از دست ماموران ميگريزد و خود را به آب رودخانه ميزند و در روستاهاي پايين رودخانه با کمک ديگران به حالتي بيرمق از آب بيرون ميآيد.
در سال 1355 به استخدام رسمي آموزش و پرورش منطقه تفرش درميآيد و با پشتکار و اراده موفق ميشود در سال 1357 در دانشگاه تربيت معلم تهران در مقطع کارشناسي رشته رياضي پذيرفته شود و به صورت مأمور به تحصيل راهي آن دانشگاه شود.
دانشگاه به عنوان پايگاه فکري ديگري در زندگي محمد مهدي بسيار مؤثر بود. او ابتدا در انجمن اسلامي دانشجويان فعاليت كرد و در جهت روشنگري عليه رژيم پهلوي بسيار کوشا بود.
از کارهاي مهم او در آن دوران اين بود که به همراه برادرش محمدکاظم و جمعي ديگر از همشهريانش به منظور کمک به زلزلهزدگان طبس، راهي آن ديار شد. از ديگر اقدامات محمدمهدي در آن دوران اقدام جسورانه و قابل ستايش او و جمع زيادي از دانشجويان بود که به سرنگوني مرکز فساد و لانه جاسوسي آمريکا انجاميد. آنها با شجاعت و بيباکي، آشيانه کفر و ستم و مرکز فساد و تباهي را ويران کردند.
فعاليتها و روشنگريهاي محمد مهدي همچنان ادامه داشت و به پيروي از رهنمودهاي رهبر انقلاب براي تعليم و تربيت و به شوق آموختن، به کردستان رفت. پس از مدتي به عنوان مسئول سياسي، جذب استانداري کردستان شد. بعضي از همراهان و همسنگرانش در آن زمان از خلوص و روحيه دلاورانه محمدمهدي ياد ميکنند و روزهداري و ايمانش را ميستايند.
در آن زمان برادرش محمد کاظم نيز از طريق سپاه اراک با جمعي ديگر به کردستان اعزام ميشود و در شهريور سال 1359 جنگ سختي بين آنها با گروههاي ضدانقلاب در کردستان آغاز ميشود و آنها با فرماندهي شهيد صياد شيرازي، در قالب ستوني از نيروهايي كه از بانه به سردشت ميرفت، حدود 20 روز محاصره ميشوند. در اين درگيري تعدادي از آنها شهيد شدند که از جمله آنها محمدکاظم و دوست و همشهري او غلامرضا فريدي بودند كه اين دو از اولين شهداي سپاه اراک محسوب ميشوند.
وقتي محمدمهدي با اصرار بعضي از دوستانش براي تشييع پيکر پاک اين دو شهيد به اراک ميآيد در جمع همشهريان در خصوص شهادت و و مقام والاي شهيد سخن ميگويد.
به اين ترتيب کاظم و غلامرضا،نخستين گلهاي سرخ، گلزار شهداي اراک را افتتاح کردند. محمدمهدي بعد از چند ماه حضور در کردستان با دعوت دوست و همکار فرهنگياش شهيد «رحيم آنجفي» که مسئول عمليات سپاه اراک بود جذب سپاه شد و به عنوان «مسئول روابط عمومي و تبليغات» به عضويت شوراي فرماندهي سپاه درآمد و نقش بزرگي در افشاگري فعاليتهاي سياسي گروههاي ضدانقلاب داشت.
مدتي نميگذرد که با شروع جنگ تحميلي در قم به شهيد «زراستوند» دوست صميمياش پيوسته و با هم به جبهه ميروند و ميدان جديدي از دلاوري برايش مهيا ميشود.
هنوز مدت زيادي از ورودش به منطقه جنگي نگذشته بود که در روز هشتم آذرماه سال 1360 در ساعت 30 دقيقه بامداد رزمندگان جان برکف اسلام «عمليات طريقالقدس» را با رمز يا حسين (ع) در محدوده بسيار وسيعي به قصد بازپسگيري شهر بستان از دست دشمن آغاز ميکنند. محمدمهدي از جمله کساني است که افتخار شرکت در اين حماسه را داشت.
او که خود را خدمتگزار فرهنگي ميدانست،توصيه ميکند که: «اي مردم که هويت انساني خود را باز يافتهايد، بدانيد که دشمن لحظهاي از توطئههاي گوناگون عليه کيان اسلامي غافل نيست و جهاد مکتبي ما عليه امپرياليسم و صهيونيسم در سراسر جهان تا ظهور مصلح جهاني ادامه دارد.
ميشد نداي درونياش را شنيد که مشتاقانه ميل ديدار با معبود را دارد و راضي به رضاي اوست. در نامهاي به پدر و مادر اين اشتياق را آشکارتر بيان ميکند: «
فرامين امام را در همه زمينهها عملي کنيد، به فقرا کمک کنيد که شيوه پيامبران و ائمه معصومين (ع) است. فداکاري و ايثار ما بايد هم چون آن صحابي بزرگ حسين(ع) باشد که خطاب به فرمانده سپاه اسلام ميفرمايد: به خدا سوگند اگر هفتاد بار کشته و زنده شوم و هفتاد بار زنده بسوزم و باز زنده شوم، از تو جدا نميگردم تا در راه تو بميرم. چون ميدانم رنج مرگ لحظهاي بيش نيست؛ ولي سعادت جاودانه در انتظارم خواهد بود».
وجود معنوي و فرهنگي او در جمع رزمندگان، مايه دلگرمي و تقويت روحيه آنها بود. به فروتني و تواضع مشهور شده بود و پيوسته خود را سربازي کوچک و ناچيز در راستاي اهداف بزرگ انقلاب قلمداد ميکرد.
در ساعات اوليه «عمليات طريقالقدس» و در زير بارش قطرات لطيف باران،در حالي که مناجاتي بر لب زمزمه داشت در حمله شرکت کرد و به همراه جمعي از رزمندگان سپاهي،بسيجي و ارتشي در دو محور منطقه عملياتي شمال و جنوب بستان و تنگه چزابه حماسه آفريدند.
در اين عمليات سنگين كه دو روز نخست آن بسيار نفسگير و دشوار بود، محمدمهدي شجاعانه جنگيد و در آزادي «بستان» نقشي فعال داشت. او در نهايت روز سيزدهم آذرماه سال 1360 و در حالي كه جوانمردانه در نبرد با کفر به پيش ميتاخت در اطراف «پل سابله»، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به ديدار معبود شتافت.
پيکر پاک شهيد «محمدمهدي ثامني» را جمع زيادي از همشهريانش در مراسمي باشکوه در گلزار شهداي اراک در کنار برادرش کاظم به خاک سپردند و پرونده دنيايي فردي با آن همه تلاش و کوشش و مقاومت و ايثار در اينجا بسته شد و نامش در تاريخ ماندگار.
هنوز هم رأفت،مهرباني، گذشت و جوانمرديش را دوستان و همرزمان در خاطر دارند و فروتني او را ميستايند. دوستان او نقل ميکنند:«محمدمهدي با هر فردي تماس ميگرفت او را دلباخته خود ميکرد. در يکي از شبها آشپزخانه سپاه، تدارک غذاي بهتر و کاملتري را نسب به شبهاي ديگر ديده بود، زماني که محمدمهدي وارد آشپزخانه ميشود، بيان ميکند، پاسدار اسلام در حالي که همه مردم نميتوانند از اين غذاها بخورند، نبايد اين طور عمل کند و من اين غذا را نميخورم. کم کم به تبع او تعداد زيادي از پاسداران غذا را نميخورند و غذا در يکي از محلههاي فقيرنشين شهر تقسيم ميشود. اينگونه محمدمهدي روحيه صبر و استقامت و ايثار را در پاسداران تقويت ميکند.
همه از صفات و کمالات او ميگويند اما خود او خطاب به معبود چنين ميگويد: «معبودا!من بنده گناهکار تو هستم و از بودنم احساس شرم ميکنم چرا که کار مثبتي انجام ندادهام، خدايا توفيقي عطا کن. مرگ را شهادت و شهادتم را وسيله رسيدن به بارگاهت قرار بده».
گزيدهاي از وصيتنامه شهيد محمد مهدي ثامني:
آرزوهاي دشمن را بايد خنثي ساخت. انسان زماني كه با بصيرت به جنايات برجاي مانده از بعثيها مينگرد برايش مسلم ميگردد كه در وجودشان اثري از وجدان نيست.
به راستي زبان گويايي براي اين همه فداكاري رزمندگان،اين اسطورههاي مقاومت و عاشقان در سوسنگرد نيست. اينان بيامان مبارزه كردند و گمنام شهيد شدند تا پرچم اسلام برافراشته بماند.
سپاس خداي را كه در سرزمين ايران براي ما رهبري عطا فرمود كه رهبري پيامبرگونهاش كاخ جباران زمين را به وحشت انداخته و مسلمين جهان را بيدار كرده است .


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ لا تؤاخِذْني فيهِ بالعَثراتِ واقِلْني فيهِ من الخَطايا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْني فيه غَرَضاً للبلايا والآفاتِ بِعِزّتِكَ يا عزّ المسْلمين.
خدايا مؤاخذه نكن مرا در اين روز به لغزشها و درگذر از من در آن از خطاها و بيهودگيها و قرار مده مرا در آن نشانه تير بلاها و آفات، اي عزت دهنده مسلمانان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على كائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِكَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساكین.
خدایا پاكیزهام كن در این روز از چرك و كثافت و شكیبائیم ده در آن به آنچه مقدر است شدنىها و توفیقم ده
در آن براى تقوى و هم نشینى با نیكان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی استان مرکزی از ایجاد پنج هزار و 500 فرصت شغلی در بخش کشاورزی تا پایان سال جاری خبر داد.

بهنام نصراللهی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: سهمیه جهاد کشاورزی استان در بحث ایجاد اشتغال تا پایان سال جاری 5 هزار و 500 فرصت شغلی است که این تعداد در مقایسه با سال قبل 448 مورد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: سهمیه سال گذشته جهاد کشاورزی استان در بحث اشتغال 5 هزار و 52 مورد بود که طی آن 3 هزار و 616 فرصت شغلی تثبیت و 3 هزار و 276 فرصت شغلی جدید نیز ایجاد شد.
معاون برنامهریزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: از مجموع سهمیه جهاد کشاورزی در سال جاری 26 درصد در اراک، 3 درصد در آشتیان، 3 درصد در تفرش، 10 درصد در خمین، 4 درصد در دلیجان، 12 درصد در ساوه، 9 درصد در شازند، 10 درصد در محلات، 13 درصد در زرندیه، 3 درصد در کمیجان، 3 درصد در خنداب، 3 درصد در فراهان ایجاد میشود.
نصراللهی گفت: این مشاغل در زیربخشهای دام و طیور، آبزیان و زراعی و باغی، منابع طبیعی و... ایجاد میشود.
وی ادامه داد: این سازمان همچنین در بخش مشاغل خانگی طی سال گذشته تاکنون متقاضیان بسیاری را جذب و ساماندهی کرده است.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک طبیعت درمانی یكی از شاخه های گردشگری سلامت با اتكا به ویژگیهای آب و هوایی و طبیعی منطقه است كه ظرفیت های آن در استان مركزی وجود دارد.
استفاده از اثرات شفابخش چشمههای آب گرم برای درمان بیماریها، در پزشكی نوین از جایگاهی ویژه برخورداراست و به همین دلیل در سراسر جهان مناطق دارای چشمههای آب گرم حاوی املاح مفید، از جمله جاذبههای گردشگری محسوب میشود.
گردشگری سلامت به منظور حفظ، بهبود و حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیشتر از 24 ساعت و كمتر از یك سال صورت می گیرد و به این ترتیب یك گردشگر سلامت با مسافرت از محل دائم زندگی خود می تواند از خدمات درمانی مقصد استفاده كند تا سلامت جسمی و روحی خویش را به دست بیاورد.
آب گرم محلات از مهمترین چشمه های معدنی استان مركزی و از نوع آبهاي گرم عمقي است كه بیشتر از بخار خمیره سنگهاي سوزان درون پوسته زمین به وجود ميآید. چشمه جوشان آب گرم محلات در شمال شرقي شهر محلات قرار گرفته و از مهمترین چشمه های آب معدني استان مركزي محسوب ميشود و از دیرباز مورد توجه سیاحان بوده و همه ساله هزاران نفر از راههاي دور و نزدیك به منظور درمان امراض پوستي و استخواني به آن مراجعه ميكنند. آب این چشمه از تركیب آبهاي سولفاته ، كلسیك و از دسته آبهاي هیبرترمال است كه در درمان بیماريهاي نقرس ، كبدي ، صفراوي ، كلیوي و دستگاه گوارش موثر است. درجه حرارت آب این چشمه 50 درجه سانتيگراد است و مبتلایان به بیماري های ریوي و قلبي نباید از آب آن استفاده كنند و دوره استفاده از آن فصل بهار بویژه تابستان است.
چشمه 'حكیم'، 'شفا'،'سلیمانی'، ' آب رماتیسم'، 'آب دنبه' و 'گبری' نیز از دیگر چشمه های استان مركزی است كه در ردیف آبهاي معدني سولفاته كلسیك خیلي گرم است و منشاء عمیق زیرزمیني دارند.
سرپرست اداره كل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مركزی در این خصوص گفت: چشمههای آبگرم، باغهای گل محلات و خمین، شكارگاهها، وجود چشماندازهای طبیعی، سرابهای شازند، كوهها و كوهپایهها و كویر میقان از ظرفیتهای طبیعی استان برای توسعه توریسم درمانی هستند.
مجتبی رضوانی با بیان اینكه شهرستان تفرش به عنوان پایلوت ایجاد دهكده سلامت استان انتخاب شده، اظهار داشت: منطقه آبگرم محلات برای استقرار كلینیكهای آبدرمانی، لجن درمانی و ماساژ درمانی و احداث دهكده سلامت به عنوان دیگر ظرفیت استان در حوزه گردشگری سلامت است.
وی ادامه داد: برگزاری همایشهای آبهای گرم معدنی میتواند به معرفی ظرفیتهای استان در این حوزه بیش از پیش كمك كند و ایجاد بخش گردشگری سلامت در بیمارستانهای دولتی استان نیز اقدامی ضروری است.
سرپرست اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مركزی گفت: همچنین در مناطق مختلف استان انواع گیاهان دارویی معطر و شفابخش رشد میكند كه در درمان و تسكین بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد.
رضوانی یادآور شد: شهرستان محلات به دلیل شرایط مناسب آب و خاك و اعتدال هوا به عنوان یكی از مهمترین مناطق تولید گل و گیاه در منطقه و جهان مطرح می باشد./

خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

دکترسلطان محمد در گفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: 38مورد از مبتلایان شناسایی شده استان در سال جاری مرد و مابقی زن هستند.
وی اظهار كرد: 26 مورد از بیماران هپاتیتی امسال در شهرستان اراك، یك نفر در تفرش، هشت مورد در خمین، چهار مورد در دلیجان، 25نفر در ساوه ، هشت مورد در محلات و سه نفر در شازند شناسایی شده است.
كارشناس واحد مبارزه با بیماری های واگیر مركز بهداشت استان مركزی اضافه كرد: 59 مورد بیماران هپاتیتی شناسایی شده امسال در مناطق شهری و مابقی در روستاها ساكن هستند.
دكتر سلطان محمد بیان كرد: 65 مورد هپاتیت ثبت شده امسال نوع B و 10 مورد نوع Cاست.
وی خاطرنشان كرد: پارسال 235 مورد افراد آلوده به هپاتیت BوC در استان مركزی شناسایی شد كه 130 نفر مرد و مابقی زن بودند.
دكتر سلطان محمد یادآور شد: درحال حاضر حدود دو درصد از جمعیت یك میلیون و 400هزار نفری استان مركزی به هپاتیت B مبتلا هستند كه این آمار با شاخص های كشوری بیماری اشاره شده همخوانی دارد./

خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
بسم الله الرحمن الرحیم بنام خداوند بخشنده مهربان
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ
واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکفافِ
واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ
وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ
بِعِصْمَتِک یا عِصْمَةَ الخائِفین
خدایا در این روز مرا به حجاب و عفاف زینت ده
و مرا به جامه قناعت و عدل و خوددارى بپوشان
و در آن مرا بر عدل و انصاف وادار نما
و آسوده ام دار در آن از هر چیز که می ترسم
به حق نگاهداری ات اى حافظ ترسندگان


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: در نشست عصر امروز(سهشنبه ۱۰ مرداد) کمیسیون اجتماعی مجلس که با حضور حسینعلی امیری از حقوقدانان شورای نگهبان برگزار شد؛ مقرر گردید تا برای رفع بار مالی، بخشی از متن طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار اصلاح شود.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس نهم در ادامه افزود: همچنین در نشست امروز پنج نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برای عضویت در کمیسیون مشترک بررسی طرحهای مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی، شوراها و قانون احزاب انتخاب شدند.
وی تصریح کرد: شهروز افخمی نماینده مردم ملکان، ناصر کاشانی نماینده مردم زاهدان، محسن علیمردانی نماینده مردم زنجان و طارم، عباس صلاحی نماینده مردم تفرش و آشتیان و سالار مرادی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران پنج نماینده منتخب از سوی کمیسیون اجتماعی مجلس برای عضویت در کمیسیون مشترک بررسی طرحهای مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی، شوراها و قانون احزاب هستند.


.: Weblog Themes By Pichak :.