معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تفرش گفت: جامعه امروز نیازمند پژوهش های نتیجه گرا و کاربردی است.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش ˈهمایون مشکین کلکˈ روز شنبه در گفتگو با ایرنا افزود: دستیابی به اهداف سند چشم انداز نظام، نیازمند انقلابی در حوزه تولید علم است تا با پژوهش های کاربردی و عملگرا بتوان تولید ثروت و خودکفایی را محقق کرد.
وی اظهار کرد: هفته پژوهش بهترین فرصت برای واکاوی نواقص و نیازهای حوزه پژوهش است و می طلبد دانشجویان و اساتید با بهره گیری از روش های نوین در حوزه های علمی این بخش زیربنایی و مهم را متحول کنند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تفرش با تاکید بر تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه تصریح کرد: تقویت دفاتر ارتباط با دانشگاه در صنایع بزرگ و حضور دائمی نماینده پژوهشی دانشگاه ها، اطلاع رسانی دانشگاه ها و مراکز آموزشی در خصوص پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری به صنایع و اعلام پروژه های تحقیقاتی صنایع به دانشگاه ها، بسترهای ارتباط و تعامل صنعت و دانشگاه را فراهم می کند.
مشکین کلک اظهارکرد: بالندگی حوزه پژوهش به پیش بینی اعتبارات کافی نیاز دارد چرا که پایه هرکار مطالعات علمی است و دانشگاه های کوچکی مانند دانشگاه تفرش در این خصوص نیازمند توجه ویژه هستند.
وی افزود: اعتماد صنایع به پژوهشهای دانشگاهی و فراهم کردن بستر مناسب در عملیاتی کردن این تحقیقات از موضوعاتی است که باید سازو کار مناسب آن ایجاد شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تفرش گفت: اساتید دانشگاه نیز نباید دغدغه فکری داشته باشند و باید در کمال آزادی و اشتیاق و علاقه به غیر از امور آموزشی به امور پژوهشی بپردازند.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس با بیان اینکه نقطه قوت لایحه بودجه مشخص شدن پروههای عمرانی اولویتدار است گفت: اینکه براساس میزان پیشرفت پروژهها و قابلیت اجرایی بودن آنها بودجه تدوین شده کار درستی است.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش عباس صلاحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، اظهار داشت: لایحه بودجه با توجه به شرایط موجود کشور تقریبا مناسب و مطلوب بسته شده است.
صلاحی تصریح کرد: دولت برای تأمین اعتبارات و افزایش درآمدهای خود مالیات را افزایش داده است که البته این اقدام مسائلی را به دنبال خواهد داشت اما، بهتر است زمانی که بودجه به صحن رسید نظرات نهایی را مطرح کرد.
وی با اشاره به اینکه "هنوز وارد بحث بودجه استان نشدهایم و در این خصوص پس از برگزاری کمیسیون تلفیق میتوان اظهار نظر کرد" گفت: بودجه امسال افزایش داشته و در پروژههای عمرانی اعتبارات خوبی منظور شده است. سال گذشته اعتبارات این بخش حدود شش هزار میلیارد تومان بود که امسال تقریبا 50 درصد افزایش داشته است.
نماینده همچنین رویکرد لایحه بودجه در زمینه فاینانس را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه بسیاری از طرحهای عمرانی از طریق فاینانس اجرا خواهد شد، این امر نیز نقطه قوت لایحه بودجه 93 محسوب میشود البته لازم است بعد از بررسی کامل این لایحه نکات دیگر نیز واکاوی شود.
صلاحی گفت: در بودجه یاد شده درباره حاملهای انرژی تصمیمی گرفته نشده که شاید دلیل آن عدم دستیابی نهایی به نتیجه درخصوص یارانهها باشد اما، مصوبه مجلس باید اعمال شده و طرح افزایش 30 درصدی قیمت حاملهای انرژی منظور شود.


مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: سه مدرسه این استان حایز رتبه اول تا سوم کشور شدند.

سیف الله کریم زاده،روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دبیرستان معصومیه شهر اراک رتبه اول، دبیرستان رشیدی شهرستان کمیجان رتبه دوم و دبیرستان فاطمه زهرا(س) شهرستان تفرش موفق به کسب رتبه سوم کشوری مدارس برتر و سر آمد کشور شدند.
وی ادامه داد: این مدارس با شرکت در مسابقات و جشنواره ها، تألیفات مرتبط حوزه مدیریت و برنامه ریزی، داشتن برنامه سالانه و تقویم اجرایی، تشکیل گروه های علمی و پژوهشی، هوشمندسازی، ارتقای کیفیت آموزشی و جشنواره الگوهای برتر تدریس موفق به کسب این رتبه شدند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: مسوولان آموزشی و مدیران مدارس باید با تلاش و کوشش خود در راستای ارتقاء هر چه بیشتر سطح مدارس تلاش کنند.
وی اظهار کرد: دانش آموزان آینده سازان ایران اسلامی هستند و باید از هم اکنون در راستای رشد و پیشرفت در عرصه های مختلف گام های موثری بردارند.


مدیریت شبکه بهداشت شهرستان تفرش از آغاز اجرای طرح آهنیاری ویژه دانشآموزان دختر در مدارس تفرش خبر داد.

اردلان زیلابی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در این طرح که با هدف پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن در مدارس اجرا میشود دانشآموزان به مدت 16 هفته متوالی، هفتهای یک عدد قرص فروس فومارات، تحت نظارت رابطین بهداشت مدارس مصرف میکنند.
وی اظهار کرد: در طرح آهن یاری صد درصد دانشآموزان مقطع متوسطه و راهنمایی دخترانه شهری و روستایی شهرستان تفرش تحت پوشش این طرح قرار میگیرند.
مدیریت شبکه بهداشت شهرستان تفرش تصریح کرد: این طرح که از ابتدای آذر ماه شروع شده تا پایان اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
زیلابی کنترل کمبود آهن و پیشگیری از کم خونی و فقر آهن را از مهمترین اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد و بیان داشت: درمان کم خونی و فقر آهن در دختران از اهمیت ویژهای برخوردار است چرا که دختران در این سن میزان آهن بیشتری از دست میدهند و کم خونی باعث احساس ضعف و خستگی مزمن، کاهش قدرت ذهنی و تحریک پذیری در یادگیری آنان میشود.
وی مصرف انواع خشکبار، برگه زردآلو، آلوچه، خرما، پنیر و گردو و سبزی تازه را در تامین آهن بدن موثر دانست و ادامه داد: بسیاری از دانشآموزان از طعم بد قرص آهن ناراحت هستند و باید معلمان در مدارس به منظور آگاه سازی دانشآموزان از اهمیت قرص آهن و نیاز آنان و تشویق دانشآموزان در مدارس این طرح را با موفقیت انجام دهند.


فرماندار شهرستان تفرش گفت: با توجه به اینکه دانشگاه تفرش تنها دانشگاه استان است که دارای مرکز رشد مستقل میباشد، گفت: مراکز رشد یکی از مراکز جدید برای کمک به صاحبان ایده است.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، بهروز اردلانراد ظهر امروز در نشست کمیته ساماندهی اشتغال روستایی که در دانشگاه تفرش برگزار شد، اظهار داشت: مراکز رشد یکی از مراکز جدید برای کمک به صاحبان ایده به منظور تجاری سازی ایدههای آنان و حرکت به سمت تولیدات دانش بنیان است.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد باید تمام تلاش خود را در راه حمایت از کارآفرینی و کاریابی و اعطای تسهیلات خود اشتغالی به منظور استقلال و خروج افراد زیر پوشش از این نهاد صرف کند، خاطرنشان کرد: حمایتهای کمیته امداد و استفاده از امکانات بالقوه و بالفعل آن تاثیر مستقیم در افزایش تولید ایدههای نو در شهرستان تفرش دارد.
فرماندار تفرش ادامه داد: در تحقق افزایش تولید ایدههای نو ، خلاقیت سرمایه ما است و امکانات محدود نباید مانع خلاقیتهای نامحدود ما شوند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه تفرش نیز اظهار داشت: از سال 88 تاکنون 14 واحد تولیدی توسط مرکز رشد این دانشگاه مورد حمایت قرار گرفتهاند و با موفقیت در امر تولید از این مرکز خارج شدهاند.
زهرا بنیعامریان با بیان اینکه تولید انبوه و استفاده از پتانسیل و تولیدات موجود در این شهرستان از قبیل سیر، گردو، بادام و عسل و معرفی این محصولات در سطح کشور و استان از مهمترین اهداف و اولویتهای این مرکز است گفت: مرکز رشد این دانشگاه از افراد دارای ایدههای نو که منجر به محصول شده و قابلیت تجاری سازی دارد حمایت میکند.
وی تصریح کرد: هم اکنون 70 درصد فعالیتهای مرکز رشد بر انرژیهای نو، صنایع معدنی و کشاورزی متمرکز شده است.
برگزاری دورههای آموزشی کسب و کار و کارآفرینی برای دانشجویان و تمامی علاقهمندان توسط کمیته امداد استان مرکزی در دانشگاه تفرش، انعقاد قرارداد زیر کشت بردن 100 هکتار زمین دانشگاه تفرش به منظور کاشت دانههایی با بازدهی بالا بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی، استفاده از کارگاهها و مراکز کارآفرینی در اختیار کمیته امداد استان مرکزی برای ایدههای نو، انجام نشستها و فعالیتهای کارشناسانه به منظور ایجاد توافقات دو جانبه بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی از مهمترین مصوبات این نشست بود.


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی گفت: در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که بخشی خدمات مستمر دریافت میکنند و بخشی به صورت غیر دائمی و موردی تحت حمایت قرار میگیرند.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک، محسن ولیئی ظهر امروز در نشست کمیته ساماندهی اشتغال روستایی که در دانشگاه تفرش برگزار شد، اظهار اشت: در طول 35 سال عمر این نهاد مردمی چهار و نیم میلیون نفر تحت پوشش این مرکز قرار گرفتند و در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که بخشی از این افراد خدمات مستمر دریافت میکنند و بخشی به صورت غیر دائمی و موردی تحت حمایت قرار میگیرند.
وی بر لزوم توسعه مشارکتهای مردمی در امر کمک به نیازمندان تاکید کرد و بیان داشت: کمیته امداد از ابتدای تاسیس تاکنون فعالیتهای ارزشمندی را در راستای کمک به نیازمندان و محرومان انجام داده که بخش قابل توجهی از این کمکها با کمک افراد خیر و نیکوکار بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی تصریح کرد: توانمندسازی فکری و جسمی و فرهنگی مددجویان زیر پوشش یکی از سیاستهای کلی و مهم کمیته امداد است که در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.
ولیئی خاطرنشان ساخت: ایجاد اشتغال برای مددجویان زیر پوشش، توسعه شبکه اجتماعی و مراکز نیکوکاری و توسعه مشارکتهای مردمی از دیگر سیاستهای کلی کمیته امداد است که با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: در حوزه توانمندی فکری پنج هزار و 400 دانشآموز و دو هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی هستند و درحوزه توانمندی اقتصادی که مهمترین فعالیت کمیته امداد در این راستا انجام میشود، خدماتی همچون ایجاد اشتغال از طریق مراکز کارآفرینی و کاریابی و اعطای تسهیلات خود اشتغالی انجام میشود و از ابتدای سال تاکنون یکصد و 10 میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی سهم شهرستان تفرش از این میزان را 10 میلیارد ریال کمک بلاعوض و اعطای 37 میلیون و 200 هزار ریال تسهیلات عنوان کرد و تصریح کرد: کمیته امداد به منظور توانمند کردن مددجویان فعالیت خود را در سه حوزه توانمندی فکری، جسمی و اقتصادی گسترش داده است.
وی ادامه داد: کمیته امداد در حوزه توانمندی اقتصادی اقدام به استعداد سنجی مددجویان زیر پوشش خود برای نخستین بار در سطح کشور کرده و همچنین در هشت ماهه گذشته اقدام به ایجاد هزار و 825 مورد اشتغال و ارائه آموزش به هشت هزار نفر در قالب دورههای آموزشی کسب و کار و کارآفرینی کرده است.
ولیئی با بیان اینکه تاکنون 49 دستگاه در سطح استان به منظور کمک به محرومیت زدایی توسط این نهاد شناسایی شدهاند تاکید کرد: در این راستا نیز سند کاهش فقر به منظور ارتقاء منابع و مشارکتها به امضا رسید و مقرر شد این دستگاهها در امر محرومیت زدایی کمک کنند و امروز دانشگاه تفرش و مرکز رشد آن یکی از مراکز هدف ما در استفاده از پتانسیلهای موجود در دانشگاهها در راستای اشتغالزایی است.
رئیس دانشگاه تفرش نیز در این نشست گفت: دانشگاه تفرش تنها دانشگاه استان است که دارای مرکز رشد مستقل میباشد.
احمدرضا ربانی اظهار داشت: مرکز رشد دانشگاه تفرش آمادگی دارد در زمینه کمک به برند سازی محصولات، مساعدت در گرفتن وامهای بانکی، در اختیار قرار دادن زمین کشاورزی و فعالیت متقاضیان در شرکتهای زیر پوشش مرکز رشد دانشگاه، ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان و ارائه تسهیلات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به امر اشتغالزایی در این شهرستان کمک رسانی کند.
برگزاری دورههای آموزشی کسب و کار و کارآفرینی برای دانشجویان و تمامی علاقمندان توسط کمیته امداد استان مرکزی در دانشگاه تفرش، انعقاد قرارداد زیر کشت بردن 100 هکتار زمین دانشگاه تفرش به منظور کاشت دانههایی با بازدهی بالا بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی، استفاده از کارگاهها و مراکز کارآفرینی در اختیار کمیته امداد استان مرکزی برای ایدههای نو، انجام نشستها و فعالیتهای کارشناسانه به منظور ایجاد توافقات دو جانبه بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی از مهمترین مصوبات این نشست بود.


مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش گفت: هدف مهم از تشکیل کمیته آیدیدی استمرار برنامههای درمانی در این راستا و رسیدن به هدف نهایی که حذف اختلالهای ناشی از کمبود ید است، میباشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، اردلان زیلابی ظهر امروز در جلسه کمیته آیدیدی شهرستان تفرش اظهار داشت: مهمترین هدف وزارت بهداشت تامین سلامت مردم در حوزه بهداشت و درمان است.
وی با توجه به نقش اساسی ید در بدن به عنوان عامل جلوگیری از بیماریهای مختلف افزود: داشتن اطلاعات در زمینه استفاده از ید میتواند کمک شایانی به نوجوانان و جوانان و قشر هدف به منظور جلوگیری از این بیماری باشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش تصریح کرد: با پایش و ارزیابی مراحل یددار کردن نمک میتوان وضعیت پیشرفت برنامه کنترل آیدیدی را اندازهگیری کرد.
زیلابی با بیان اینکه سنجش ید مصرفی جامعه هدف هر سه ماه یک بار انجام میشود بیان داشت: بازرس بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی ضمن بازدید از اماکن عمومی و مراکز عرضه مواد غذایی (رستورانها، بیمارستان، اغذیه فروشیها، سربازخانه، کارخانهها یا کارگاهها، بوفههای مدارس و مهد کودکها، زندان، آسایشگاه سالمندان، سلف سرویس ادارات و دانشگاهها)، با استفاده از کیت ید سنج وجود ید در نمک مصرفی این مراکز را مورد آزمایش قرار میدهند.
وی خاطرنشان کرد: شاخص میزان ید در جامعه پایش ادواری ید در بین دانشآموزان 8 تا 10 سال است که نشان دهنده و نماد مصرف ید در جامعه است.
در این کمیته در زمینه اهمیت و عوارض ناشی از کمبود ید در زنان باردار، عوارض و اثرات کوتاه مدت و بلند مدت کمبود ید در دانشآموزان و اهمیت غربالگری تیروئید در سه تا پنج روز پس از تولد توسط کارشناس تغذیه مرکز بهداشت تفرش مطالبی بیان شد.
تدوین جدول زمانبندی آموزش به دانشآموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت داوطلبان سلامت شهری و سنجش ید نمک مصرفی خانوارهای رابطین توسط همکاران واحد بهداشت محیط، برگزاری جلسات آموزشی ویژه زنان واجد شرایط در خصوص شرایط درست نگهداری و مصرف نمک یددار، آموزش به مادران باردار در ماههای آخر بارداری در خصوص اهمیت انجام غربالگری تیروئید نوزادان در سه تا پنج روز و برگزاری همایش فواید استفاده از ید با همکاری شورای شهر از مصوبات این کمیته بود.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد محبعلی در مراسم افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری شهرستان که در دانشگاه تفرش برگزار شد با اشاره به ضرورت و زمینه های اجرای این نمایشگاه اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه و نمایشگاه های مشابه معرفی توانمندی و ظرفیتهای توریستی و زیرساخت های مربوط به حوزه تولید و صنایع شهرستان بوده است.
وی افزود: صنایع دستی و گردشگری در شهرستان تفرش دارای تنوع و چشم نوازی های بسیاری است که سبب علاقه و میل اقشار مختلف به ویژه جوانان و دانشجویان به این محصولات و تولیدات فرهنگی و صنایع دستی شده است.
محب علی تصریح کرد: این علاقه برای تهیه صنایع دستی از سوی اقشار فرهیخته دانشگاهی و دانشجویان حرکتی موثر در جهت حمایت از صنایع دستی و آثار هنری هنرمندان شهرستان به شمار می آید.
وی به انگیزش های ایجاد شده در برگزاری نمایشگاه های آثار فرهنگی و هنری عرصه های صنایع دستی اشاره کرد و گفت: حمایت و تشویق هنرمندان و فعالان عرصه های مختلف هنری و فرهنگی و گردشگری سبب حرکت روبه رشد و روزافزون این فعالاشن می شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تفرش به صنعت مسگری در شهرستان تفرش اشاره و تصریح کرد: در این نمایشگاه آثار صنایع دستی مسگری شهرستان که به عنوان یک تولید شهرستانی دارای سابقهای بیش از یک قرن بوده و به عنوان یکی از منابع درآمد بسیاری از هنرمندان صنایع دستی است، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تفرش با اشاره به تنوع زیستی گیاهان دارویی شهرستان گفت: براساس نظر و اعلام کارشناسان و متخصصان حوزه دارویی، شهرستان تفرش از تنوع گیاهان دارویی خوبی برخوردار است.
محبعلی افزود: می توان با همراه شدن شرکت های تعاونی در عرصه های تولید گیاهان دارویی به اشتغال آفرینی در شهرستان کمک کرده و از سوی دیگر نقدینگی و درآمد استان را افزایش داد.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی و کمک به توسعه این حوزه شهرستان می توان این شهرستان را به قطب گیاهان دارویی در سطح استانی و ملی مبدل کرد.


|
۱۸
![]() |
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با هشدار درباره نفوذ شبکههای اجتماعی مرسوم مانند ویچت، اینستگرام و تانگو بین خانوادهها و به خصوص جوانان گفت: به طور قطع حضور فعالانه پلیس در چنین فضاهایی از بروز بسیاری آسیبهای احتمالی که متوجه جوانان است جلوگیری خواهد کرد البته در این برخوردها باید مراقب حریم شخصی و حرمت خانوادگی افراد باشیم.
|
عباس صلاحی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، توضیح داد: ورود هرگونه ابزارهای اطلاعاتی میتواند در کنار مزایا، معایبی داشته باشد که نمونه این ابزارآلات ارتباطی، ویچت، تانگو و اینستاگرام است که اگر راه درست ارتباط در این شبکههای اجتماعی به درستی تعریف نشود و تحت کنترل قرار نگیرد تبدیل به معضلی اجتماعی خواهد شد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فرهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: متأسفانه امزوه شاهد مرسوم شدن استفادههای نادرست از نرمافزارهایی مانند ویچت در سطح جامعه هستیم که موجب شکستن برخی حرمتها بین مردم شده و به برقراری برخی ارتباطات نامشروع دامن زده است.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: گستره اطلاعات در این فضاها باعث شده لزوم نظارت و کنترل بر این گستره بیشتر شود، چرا که در موارد متعددی این نرمافزارها تبدیل به ابزار جنگ فرهنگی شده و تفکرات فرهنگ قالب بر این فضا را به کاربران تحمیل میکند.
وی افزود: اما برای نظارت بر فضای ویچت، تانگو و اینستگرام باید به حریم خصوصی افراد و حرمت خانوادگی آنان احترام گذاشت، چرا که این موضوع حسایتهای فراوانی داشته و در برخورد با معضلات حاصل از آن نیز باید تمام جوانب را در نظر گرفت.
صلاحی با استقبال از ورود پلیس امنیت اخلاقی برای نظارت بر عملکرد کاربران در فضاهایی همچون ویچت، ادامه داد: به طور قطع حضور فعالانه پلیس در چنین فضاهایی از بروز بسیاری آسیب های احتمالی که متوجه جوانان است جلوگیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: البته در این زمینه اگر پلیس امنیت اخلاقی قصد ورود به این موضوع را دارد باید پشتوانهای قانونی داشته باشد که در راستای تدوین این قانون کمیسیون اجتماعی در حال جمعآوری اطلاعات است و این موضوع در کمیسیون اجتماعی تبدیل به یک دغدغه شده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: امیدواریم با تدارک قانون مرتبط با این موضوع برخی از دغدغه خانوادهها که عمدتاً ناشی از وابستگی جوانان به این شبکههای اجتماعی و فسادهای ایجاد شده ناشی از این وابستگی است برطرف شود.


نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری شهرستان تفرش روز دوشنبه در دانشکده مهندسی دانشگاه این شهرستان گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از ایرنا، در این نمایشگاه در پنج غرفه از محصولات صنایع دستی، گیاهان دارویی، عرقیات گیاهی، کتاب و پوسترهای گردشگری و سوغات این شهرستان در معرض دید عموم قرار گرفته و به مدت یک هفته برای بازدید علاقمندان دایر است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تفرش در حاشیه گشایش این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: برپایی این نوع نمایشگاه ها در دانشگاه فرصتی مناسب برای شناساندن توانمندی و پتانسیل های گردشگری و شرکت های تولیدی این شهرستان به دانشجویان با قومیت های مختلف است.
ˈاحمد محبعلیˈ افزود: شهرستان تفرش از تنوع گیاهان دارویی بالایی برخوردار است که می توان با همگام نمودن شرکت های تعاونی فعال در عرصه تولید گیاهان دارویی این شهرستان را به قطب گیاهان دارویی استان مرکزی و حتی کشور تبدیل کرد.
وی بیان کرد: توجه به تولیدات گیاهان دارویی گامی موثر در راستای ایجاد اشتغال و درآمد زایی است.
نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری دانشگاه تفرش به همت شرکت تعاونی کشت و صنعت حمید تفرش و با همکاری این دانشگاه برپا شده است.


به مناسبت 16 آذر روز دانشجو مراسم بزرگداشت این روز در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بعد از ظهر امروز در این آئین گفت: ثبات عقیده،آزادی افکار و عقاید مهمترین اهداف سه دانشجوی شهید در 16آذر سال 1332 بود.
رضا عیسینیا افزود: نبود فضای باز سیاسی و امنیتی باعث شد تا دانشجوی آزادی خواه با حرکت انقلابی اسلامی خود در 16 آذر 1332 دژ استکبار را در هم بشکند و مسیر بیان اندیشه و عقاید خود را هموار کند.
وی خاطرنشان کرد: واقعه 16 آذر وابسته و سرمشق گرفته از کودتای 28 مرداد بود و دانشجویان دانشکده فنی در این روز توانستند بانگ رسوائی رژیم پهلوی و استکبار جهانی را در عالم به صدا در آورند و با خون خود پایبندی به عقایدشان را اثبات کنند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مهمترین مطالبات دانشجویان در 16 آذر را گفتمان آزادی خواهی دانست و متذکر شد: دانشجویان در آن برهه از زمان سرمایه وابسته به غرب را نمیپذیرفتند و خواهان نفی استکبار و اجرای فقر ستیزی با ایدئولوژی اسلامی بودند.
عیسینیا تصریح کرد: جوانان نسل امروز به خصوص دانشجویان باید با توجه به مسائل روز در عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هشیار و آماده خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند.
وی ادامه داد: نگاهی به گذشته و رویدادها حاکی از جوشش سه تفکر قاجار، پهلوی و جمهوری است و در عصر حاضر جنبشهای دانشجویی همانند گذشته حمایتی یا وابسته به قدرت دولت نیست بلکه دانشجو در این برهه تا حد امکان از قدرت دوری میکند و طالب اعتدال است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه دانشجویان در تمامی عرصههای علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور خوش درخشیدهاند و مایه افتخار کشور هستند، خاطرنشان کرد: جایگاه دانشجو بسیار مهم است و باید با تدابیر سنجیده از گرفتار شدن این قشر در دام و توطئه دشمنان جلوگیری کرد.
رئیس دانشگاه تفرش نیز در این آئین با اشاره به اینکه بزرگترین جنبش ملی مذهبی دانشجویی در سال 1332 اتفاق افتاد، یادآور شد: 16 آذر روز تجلی عزم و اراده و ایمان برای شروع حرکتی تازه به سوی رهایی از ظلم و استبداد و آرمان خواهی دانشجویان ایران است.
احمدرضا ربانی افزود: ثبت روز دانشجو در تقویم ملی نشان دهنده نقش پر رنگ دانشجو در کشور است.
وی تصریح کرد: 16 آذر نقطه عطف جریانات دانشجویی در راستای ایفای نقش اساسی آنان در مسائل کشور است که تداوم این جریان موجب بروز و تشکیل انقلاب اسلامی است.


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تفرش گفت: همزمان با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) در ماههای محرم و صفر تئاتر مذهبی وقایع کربلا در تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش فضلالله باباخانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: به مناسبت ایام سوگواری خاندان عصمت و طهارت(ع) در محرم و صفر، نمایشهای مذهبی در شهرستان تفرش به روی صحنه رفت که مورد استقبال بالای همشهریان قرار گرفت.
وی افزود: نمایش مولای جوانان، گل بیباغبان، رخ ماه در آب، خون خدا و یاس سه ساله نمایشهایی هستند که توسط گروه تئاتر یاران به کارگردانی امید رجبی به روی صحنه رفتند.
فضلالله باباخانی اظهار کرد: اجرای نمایشهای مذهبی از 11 آذرماه در سالن ورزشی هفتم تیر تفرش آغاز شد و تا 15 همین ماه ادامه داشت
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تفرش بیان کرد: برگزاری اینگونه برنامهها راهی برای تبیین سیره اهل بیت(ع) در جامعه به ویژه نسل جوان است.
وی با اشاره به اجرای مراسم مذهبی و قدمت شهرستان تفرش در اجرای تعزیه و با توجه به اینکه تفرش قطب تعزیه کشور است، ادامه داد: استقبال گسترده مردم مومن و ولایتمدار این شهرستان از نمایشهای مذهبی نشان دهنده عشق و ارادت خالصانه به خاندان عصمت و طهارت(ع) است.
باباخانی فرهنگسازی در این راستا را ضروری دانست و گفت: مسئولان فرهنگی و گروههای هنری باید در این راستا تلاش کنند چرا که زبان هنر بهترین وسیله برای ترویج فرهنگ دینی است.


رییس دانشگاه تفرش گفت:16 آذر نماد استعمار و ستکبار ستیزی و آرمان خواهی دانشجویان ایران است.

دکتر ˈاحمد رضا ربانیˈ روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: 16 آذر، حرکتی تاریخی و پرافتخار در جنبش دانشجویی کشور محسوب می شود.
وی اضافه کرد: دانشجویان پس از انقلاب اسلامی با اتکا به فعالیت های حق طلبانه وشجاعانه خود در مبارزه با رژیم شاهنشاهی، حضور در هشت سال دفاع مقدس و محور بودن در توسعه علمی، در تحولات و رویدادهای سیاسی کشور نقش آفرینی کرده اند.
وی ادامه داد: مسوولان باید بسترهای استفاده از ظرفیت ها و توان فکری دانشجویان در حل مسائل دانشگاه ها را فراهم نمایند که بدین منظور شورای تعامل دانشجویان در دانشگاه تفرش ایجاد شده است.
رییس دانشگاه تفرش تلاش علمی، خود باوری، آرمانگرایی، قانونگرایی، رعایت ارزشهای دینی در دانشگاه، تهذیب نفس و ارتقاء معنویت دینی را از معیارهای دانشجوی موفق عنوان کرد.
دکتر ربانی تصریح کرد: دانشجویان ایران اسلامی با الگو برداری از رشادت ها و شهادت طلبی های دانشجویان شهید و شهدای علمی کشور، با پشتکار و تلاش در جهت تولید علم و پیشرفت کشور گام بر می دارند.


مشاور سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: ثبات عقیده، درس آزادگی و ایمان مهمترین اهداف دانشجویان در 16 آذر بود که با پیروی از اخلاق و منش آنان میتوانیم دانشجویانی اینچنین تربیت کنیم.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، مصطفی نوروزی بعد از ظهر امروز در آئین بزرگداشت روز دانشجو که در دانشگاه پیام نور تفرش برگزار شد، اظهار داشت: اگر چه بیش از نیم قرن از واقعه تاسف بار شهادت سه دانشجوی با ایمان و با اراده کشورمان میگذرد، اما همچنان خلق استکبار ستیزی آن دوران در بدنه جنبش دانشجویی بیش از گذشته موج میزند.
وی افزود: سه قطره خون که به گناه ندای حق طلبی و مبارزه با استکبار در 16 آذر سال 32 در یکی از کلاسهای درس دانشکده فنی ریخته شد و گلوله گارد رژیم پهلوی که بر روی دانشجوی بیسلاح شلیک شد همه نشان از بر حق بودن این جنبش پاک دانشجویی است.
مشاور سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به اینکه شهادت این 3 نفر مقدمهای برای بیدارگری و حق طلبی ملت ایران در انقلاب بزرگ آن زمان شد، اضافه کرد: این سه یار دبستانی و سه دانشجو نامشان را در تاریخ ثبت کردند تا هر 16 آذر را با افتخار به نامشان، فهمشان و پای فشاری آنها بر اعتقادشان پاس داریم.
نوروزی تصریح کرد: غاصبان و متجاوزان در تاریخ گذشته ایران همیشه بزرگان، دانشمندان و مبارزان ما را به منظور جلوگیری از طی عرصههای کمال و ترقی به شهادت رساندهاند تا کشور ما در پیشرفت و آبادانی و شکوفایی ناکام بماند، اما غافل از اینکه هر یک از این اتفاقات جرقهای برای وقوع رویداد سیاسی اجتماعی بزرگ و پیروزمندانهای غیر قابل پیشبینی شد.
وی خاطرنشان کرد: مقایسه اجمالی آمار دانشجویان قبل و بعد از انقلاب این رشد کمی و کیفی را به وفور نشان میدهد به طوریکه قبل از انقلاب تعداد دانشجوهای دانشگاههای سراسر ایران به 100 هزار نفر هم نمیرسید اما امروز بالغ بر 5 میلیون نفر به عنوان دانشجو در دانشگاههای ما به درس و تحصیل اشتغال دارند.
مشاور سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان داشت: دانشجویان و دانشگاهیان ایران در تمامی عرصههای علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بیدار و هشیار هستند و دانشجو، دانشگاه و استاد سه عنصر مهم درخشش ایران اسلامی در جهان به شمار میروند.
نوروزی با اشاره به اینکه بزرگترین جنبش ملی مذهبی دانشجویی در سال 1332 اتفاق افتاد، ادامه داد: این واقعه فقط مربوط به سال 32 نیست بلکه دانشجویان باید در تمامی عرصهها بیدار باشند و حقانیت کشور ایران به عنوان بزرگترین قدرت شرق را در جهان به اثبات برسانند.
وی به مذاکرات موفق گروه 5+1 اشاره کرد و گفت: کشور ایران و تیم مذاکره کننده خوش درخشیدند، به خوبی از حقوق صلحآمیز هستهای کشور دفاع و حقانیت ایران را به جهانیان اثبات کردند.
مشاور سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار داشت: انجام این مذاکرات برای رفع تحریمها نبوده و توافقات انجام شده بیشتر به نفع ایران است و هیچگونه تاسیسات ایران در حالت تعلیق یا توقف قرار نگرفته بلکه همانند گذشته برنامههای هستهای در حال انجام است.
نوروزی متذکر شد: اعضای اتحادیه اروپا با حضور بر سر میز مذاکره نشان دادند که حضور جدی ایران در برنامههای هستهای و اثبات حق هستهای ایران حقی مسلم است که دور شدن از آن به هیچ وجه جایز نیست.
در پایان این مراسم از دانشجویان برتر در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی تقدیر شد.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس صلاحی در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان فراهان که همزمان با سفر استاندار مرکزی به این شهرستان برگزار شد با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی این منطقه اظهار کرد: شهرستان فراهان با تولیدات مناسب و بالای حوزه کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیت های بخش کشاورزی کشور بوده که برای رسیدن به نقطه مطلوب و جایگاه واقعی این بخش در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی دقیق و منسجم و کارشناسانه ای کرد.
وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات موجود در حوزه تولید محصولات کشاورزی این شهرستان در بخش آب بوده که باید برای رفع این معضل و مشکل کاری جدی صورت گیرد.
صلاحی تصریح کرد: بیش از 200 روستای کوچک و بزرگ در این شهرستان وجود دارد که در دشت و کوههای اطراف آن پراکنده بوده که بخش عمده آن به فعالیت های تولیدی کشاورزی مشغول هستند که با توجهی بیش از پیش خواهیم توانست کشور را در رسیدن به خودکفایی و بی نیازی در این حوزه یاری کنیم.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی مسئله بهداشت و درمان را اولویتی مهم دانست و گفت: یکی اولویت های مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران و مجلس شورای اسلامی حوزه بهداشت و درمان بوده که در شهرستان فراهان باید به این حوزه اساسی، توجه ویژه شود.
صلاحی افزود: مسئولان باید هر چه سریعتر نسبت به تکمیل و تجهیز بیمارستان نیمه تمام شهرستان فراهانکه از نیازهای اساسی مردم است، اقدام کنند.
وی بسترسازی مناسب برای توسعه بخش اداری شهرستان فارهان را امری مهم بیان و تصریح کرد: برای توسعه بخشی این شهرستان نیاز به استقرار هرچه سریعتر ادارات مورد نیاز در شهرستان فراهان است که امیدواریم با دستورات استاندار مرکزی و پیگیری های لازم که از سوی مسئولان مربوطه انجام می شود، بتوان شاهد تحقق این امر بود.


.: Weblog Themes By Pichak :.