پایگاه خبری هدهد تفرش:

 

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری مهر: مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه مدیران دفاتر تبلیغات اسلامی کشور مهندسان فرهنگی هستند گفت: مدیران دفاتر و نمایندگی های سازمان تبلیات اسلامی باید با طراحی فکر و ایده در حوزه فرهنگ دینی موجبات رشد و بالندگی این حوزه را فراهم کنند.

 

حجت‌الاسلام حسن رقیمی صبح روز سه شنبه با بیان این مطلب در نشست مشترک با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی و مدیران شهرستانی این اداره کل افزود: مدیران دفاتر و نمایندگی های سازمان تبلیات اسلامی در کشور باید با طراحی فکر و ایده در حوزه فرهنگ دینی موجبات رشد و بالندگی این حوزه را فراهم کنند.

وی با اشاره به وجود بیش از  200 هزار شبکه و فرد  تاثیر گذار فرهنگی زیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مبلغین، مبلغات، هیات های مذهبی، کانون های فرهنگی، مداحان و .... از جمله شبکه ها و افراد تاثیر گذار فرهنگی زیر مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی اند که نیازمند تغذیه فکری از سوی مهندسان فرهنگی هستند.

مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه از فعالیت بیش از 400 دفتر استانی و شهرستانی سازمان تبلیغات اسلامی در کشور خبر داد و افزود: موفقیت مراکز استان در گرو وحدت رویه آنها در بکارگیری یک ادبیات مشخص است.

حجت الاسلام رقیمی با تشبیه فعالیت های دفاتر نمایندگی های سازمان تبلیغات اسلامی کشور به یک تیم فوتبال گفت: مدیران شهرستانی به عنوان مربیان تیم فرهنگی رسالت رصد عملکرد زیر مجموعه های کاری خود را به عنوان اعضای اصلی تیم عهده دار بوده و باید با رصد دقیق این عملکرد در راستای رفع نقاط ضعف بکوشند.

وی تاکید کرد: یکی کردن ادبیات باعث می شود تا  مراقب باشیم در نبرد بزرگ فرهنگی در جبهه جنگ نرم به دروازه خودی گل نزنیم.

استان مرکزی در حوزه تبلیغ دینی و مساجد موفق بوده

مدیرکل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه از عملکرد موفق استان مرکزی در حوزه تبلیغ دین و امور مساجد خبر داد و گفت: این مهم باعث شده تا این استان طی سالهای اخیر رتبه های اول تا سوم این حوزه را در بین 31 استان کشور از آن خود کند و در سال 91 رتبه اول کشوری را بدست آورده است .

حجت الاسلام رقیمی با اشاره به پتانسیل ها و توانمندی های فرهنگی و نیروی انسانی فعال در استان مرکزی بیان داشت: استان مرکزی توانسته با تکیه بر توانمندی های فرهنگی و انسانی خود عملکرد خوبی در حوزه تبلیغ دین و تبیین جایگاه مساجد در کشور داشته باشد.

شرایط لازم برای تبلیغ دینی در استان مرکزی فراهم است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: وجود شرایط مناسب اعزام، استقرار روحانیت و ... در استان مرکزی بستر لازم برای ایجاد فضای تبلیغی خوبی را در این استان فراهم کرده است.

حجت الاسلام صفر قربانپور افزود: با توجه به وجود بسترهای کاری لازم باید کار اعزام مبلغین و استقرار روحانیون در تمامی نقاط استان مرکزی با تبیین شیوه نامه های کاری جدید  قوی تر از گذشه صورت بگیرد.

وی با اشاره به وجود مساجد خوب و قوی در سراسر استان مرکزی گفت: تقویت برنامه های فرهنگی مساجد و بستر سازی برای جذب بیش از پیش جوانان و نوجوانان به این مراکز در اولویت کاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی قرار دارد.

تجلیل از شهدای روحانی در استان مرکزی

معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست از برگزاری دو ویژه برنامه تجلیل از شهدای روحانی در استان مرکزی خبر داد و گفت: تاکنون 95 شهید روحانی در استان مرکزی شناسایی شده است.

حجت الاسلام داود چمانی افزود: غربت شهدای روحانی و عدم شناخت این شهدا از علل اصلی برگزاری این مراسم است که اولین مراسم در اربعین حسینی در شهرستان تفرش برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی درتلاش است تا ضمن  معرفی شهدای روحانی به جامعه نقش روحانیت در دفاع مقدس و دفاع از ارزشهای والای انقلاب اسلامی را به عنوان پیشگامان این عرصه تبیین کند.

معاون پژوهشی و فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه با اشاره به دیگر برنامه های فرهنگی این اداره کل در سالجاری گفت: استقرار 95 روحانی در مناطق روستایی و بهره مندی بیش از 80 هزار نفر روز از برنامه های تبلیغی مبلغان و مبلیغات دینی از جمله اقدامات صورت گرفته در سالجاری بوده است.

حجت الاسلام چمانی در ادامه از وجود 850 روحانی در استان مرکزی اعم از ائمه جماعات و مستقر و هجرت خبر داد و گفت: این تعداد به عنوان ائمه جماعات مساجد، مدارس و ادارات به امر برگزاری نماز جماعت و برنامه های فرهنگی و تبلیغی اشتغال دارند .

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:51 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش گفت: توانمندسازی مددجویان کمیته امداد با تامین مسکن آنها محقق می‌شود.

خبرگزاری فارس: توانمندسازی مددجویان کمیته امداد با تامین مسکن محقق می‌شود

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش قاسم مقدم امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اراک با تاکید بر اینکه توانمندسازی مددجویان زیرپوشش از جمله اولویت‌های اصلی کمیته امداد در سراسر کشور است، تصریح کرد: برای تحقق این مهم تامین مسکن و اشتغال مددجویان از جمله برنامه‌های اصلی کمیته امداد در تفرش است.

وی با بیان اینکه نیازهای معیشتی و ضروری خانواده‌های ایتام و نیازمندان تامین شده است، اظهار داشت: امروز چالش پیش روی خانواده‌های ایتام و نیازمندان، تامین و پرداخت ودیعه مسکن و نیازهای اجتماعی است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش ادامه داد: در سال‌های اخیر از طریق شبکه حامیان مسکن برای تامین مسکن خانواده‌های ایتام و نیازمندان اقدام شده است که هزینه‌های این طرح را کمیته امداد امام خمینی پرداخت کرده است.

وی با اشاره به نقش موسسه‌های خیریه و خیران گفت: در برخی مناطق، موسسات خیریه و خیرین خود به تنهایی کمک های مردمی را جمع آوری کرده و برای ساخت مسکن نیازمندان اقدام کرده‌اند و این مهم باید در سطح شهرستان تفرش بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

مقدم افزود: بهسازی و مقاوم‌‌سازی مسکن روستایی، تامین مسکن مددجویان شهری، تعمیرات کلی و جزئی مسکن مددجویان، تامین انشعابات آب و برق و گاز و همچنین پرداخت تسهیلات تامین و تکمیل مسکن اقشار آسیب‌پذیر از مهم‌ترین سرفصل‌های کاری است که کمیته امداد امام خمینی تفرش در حوزه مسکن پیگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: در این زمینه وام‌های کم بهره‌ای از سوی کمیته امداد با مشارکت بانک‌های عامل در نظر گرفته شده و از سوی دیگر دولت نیز طرح‌هایی در قالب مسکن مهر انجام داده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش گفت: در کنار تامین مسکن، طرح‌هایی نیز برای بهسازی، نوسازی و ترمیم خانواده‌های زیر پوشش داریم که این طرح بیشتر در مناطق روستایی اجرا می‌شود و کمیته امداد امام خمینی تفرش در دو دهه اخیر توانسته 220 واحد مسکونی در ابعاد 40 تا 100 متر برای مددجویان احداث کند.

مقدم با بیان اینکه تا کنون یک هزار و 770 مورد تعمیر منازل مسکونی انجام شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که در جامعه ما مطرح است، مربوط به مسکن و اشتغال بوده و در این زمینه کمیته امداد تلاش‌های بسیاری برای رفع نیاز مددجویان زیرپوشش انجام داده است.

وی اظهار داشت: پرداخت وام‌های بدون بهره نیز از راه‌های موثر در تامین مسکن مددجویان است که این نهاد تاکنون 30 مورد تسهیلات بدون بهره به متقاضیان پرداخت کرده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش تصریح کرد: در راستای تامین مسکن و کمک به مددجویان بیش از 800 مورد انشعابات آب، برق و گاز به صورت رایگان با همکاری سازمان‌های مربوطه در اختیار مددجویان قرار داده شده است.

مقدم افزود: همچنین کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش اقدام به احداث 30 مورد حسینیه و مسجد کرده که وجوهات آن از طریق زکات جمع‌آوری شده در سنوات گذشته صورت پذیرفته است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی تفرش به 2 هزار و 670 خانوار از مددجویان خدمات ارائه می‌کند که این تعداد به 6 هزار نفر می‌رسد.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:37 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش از اعزام 20 مبلغ با هدف برگزاری جلسات معارف و مراسم عزاداری اباعبدالله‌الحسین(ع) در شهر و روستا‌های این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: اعزام 20 مبلغ به شهر و روستا‌های تفرش
گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------
 

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش حجت‌الاسلام والمسلمین میثم فیروزجایی امروز در گفت‌گو با خبرنگار فارس در اراک گفت: در آستانه اربعین حسینی و دهه آخر ماه صفر مبلغین دینی در مساجد و امامزاده‌های شهرستان اقامه عزا می‌کنند.

وی اظهار داشت: در این راستا پنج مبلغ دینی در قالب طرح هجرت روستایی به مناطق مختلف اعزام شدند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش افزود: این مبلغان با هدف برگزاری جلسات معارف و مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در مساجد، تکایا، بقاع متبرکه و امامزادگان به مناطق مختلف روستایی و شهری شهرستان تفرش اعزام شدند.

فیروزجایی هدف از اعزام این مبلغان را بیان دلایل قیام امام حسین(ع) و تبیین نهضت آن حضرت عنوان کرد و بیان داشت: مبلغان اعزامی در ماموریت خود علاوه بر ترویج فرهنگ عاشورایی و حسینی نسبت به ایجاد انگیزه در فرهنگ وقف و احیای امر به معروف و نهی از منکر نیز خواهند پرداخت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش تصریح کرد: به منظور ترویج هر چه بهتر فرهنگ حسینی 58 هیئت مذهبی فعال در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 11:40 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

سازمان تبلیغات اسلامی

خبرگزاری تسنیم: مدیر تبلیغات اسلامی تفرش گفت: گفتمان دینی کارگاهی با موضوع جنگ نرم و راه کارهای مقابله با آن در هنرستان فنی و کاریابی شهرستان تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام میثم فیروزجائی با اشاره به جنگ نرم و راه های مقابله با آن اظهار کرد: جنگی که در آن اسلحه و بمب  نباشد از همه جنگ ها خطرناک تر است و دشمنان بیشتر در این جبهه این کار می کنند و هدف شان این است که دین اسلام و هویت اسلامی را از ما بگیرند.

وی افزود: جنگ نرم نه تنها درکشور ما بلکه در کشورهای دیگر نیز وجود دارد و ملت بزرگ ایران باید تمام تلاش خود را در حفظ هویت دینی خود به کار بگیرد.

فیروزجائی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن گفت: دشمنان قسم خورده ملت ایران برای ضربه زدن به کشور در هر زمانی دست از توطئه چینی علیه نظام اسلامی بر نمی دارند.

مدیر تبلیغات اسلامی تفرش تصریح کرد: ما باید آرمان های خود را بشناسیم و در راستای از بین بردن معضلات فرهنگی در جامعه تلاش کنیم.

وی افزود: برای استفاده از اینترنت و ماهواره باید شناختی در جامعه ایجاد شود که طرز استفاده صحیح از این ابزارها را به افراد جامعه بیاموزد زیرا رسیدن به درجات معرفت و پیشرفت علمی مستلزم استفاده درست از فضای مجازی است.

فیروزجائی با اشاره به جان فشانی شهدا برای اعتلای ایران اسلامی گفت: شهدای این آب و خاک برای دفاع از اسلام و برپا ماندن هویت ایرانی اسلامی به مبارزه با دشمن پرداختند و با شناخت صحیح مسیر رسیدن به قرب الهی را انتخاب کردند.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 11:4 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

مدیر اداره جهادکشاورزی تفرش گفت: طی پاییز سال‌جاری، 15 دوره آموزشی در جهادکشاورزی شهرستان تفرش برگزار شد.

خبرگزاری فارس: 15 دوره آموزشی در جهادکشاورزی تفرش برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش علی محبعلی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک افزود: این کارگاه‌ها با هدف ارتقاء دانش کشاورزان شهرستان تفرش و افزایش بهره‌وری از اراضی و کشتزارهای گندم برگزار شد.

وی تصریح کرد: کارگاه‌های ارتقاء دانش کشاورزان با موضوعات آماده سازی و کاشت محصول گندم دیم و آبی توسط کارشناسان ناظر مزارع گندم در جمع گندم کاران روستاهای مختلف شهرستان اجرا شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش خاطر نشان کرد: در این کلاس‌ها ، بهره برداران با روش‌های خاک ورزی حفاظتی، مدیریت مصرف بذر و کودهای شیمیایی و آلی، تنظیم دستگاه‌های بذر کار و سایر مسائل مرتبط با کاشت گندم و ارتقاء تولید، آشنا شدند.

گفتنی است در سال زراعی جاری نزدیک به شش هزار هکتار از کشتزارهای دیم و یک هزار و 200 هکتار از کشتزارهای آبی شهرستان به زیر کشت گندم رفته است.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:23 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

معاون پرورشی و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان تفرش گفت: طرح ثانیه‌های انس با نماز در مدارس متوسطه دختران شهرستان تفرش از امروز آغاز شد.

خبرگزاری فارس: اجرای طرح ثانیه‌های انس با نماز در مدارس تفرش آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش محمد رضا صابری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این طرح با هدف آشنایی با نماز و به منظور ترغیب دانش‌آموزان به این فریضه مهم در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش والدین دانش‌آموزان در دعوت آنان به ارزش‌های دینی، به‌ ویژه نماز، خاطرنشان کرد‌: باید در اجرای برنامه‌های فرهنگی در انجمن اولیا و مربیان کوشید تا فعالیت‌ها در سطح خانواده‌ها استمرار یابد.

معاون پرورشی و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان تفرش، تأثیر هنر در جذب نوجوانان و جوانان به نماز را بسیار مهم ارزیابی و توجه به تولید آثار هنری خصوصاً فیلم‌های تاثیرگذار در این زمینه را خواستار شد.

صابری بیان داشت: آموزش و پرورش آمادگی کامل دارد که با همکاری ستاد اقامه‌ نماز، زمینه‌ انجام فعالیت‌های فرهنگی موثر را فراهم کند.

وی تصریح کرد: این طرح هم اکنون در مدارس مصطفی مشیری، شرف و غفوری اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح که به صورت کارگاه‌ های یک ساعته و ماهیانه بوده تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.

گفتنی است؛ این طرح با مشارکت ستاد اقامه نماز شهرستان و مدیریت آموزش و پرورش تفرش به صورت مشترک برگزار می‌شود.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 20:6 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

همایش عفاف و حجاب با عنوان حجاب در آفتاب با رویکرد نقش تربیتی حضرت زینب(س) در سبک زندگی در مدرسه دخترانه مشیری برگزار شد.

خبرگزاری فارس: همایش عفاف و حجاب در تفرش برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، مدیر آموزش و پرورش شهرستان تفرش بعد از ظهر امروز در این مراسم گفت: امام حسین(ع) در کنار اقامه نماز و حفظ دین با نیت حفظ ارکان شیعه به پا خواست و برای نهادینه کردن فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد.

محمدحسن افشاری اظهار داشت: قیام امام حسین(ع) تا ظهر عاشورا انقلابی عظیم بود و پس از شهادت آن امام بزرگوار به انقلابی تبدیل شد که تا عصر حاضر موجب بیدارگری شیعیان در جهان اسلام شده است.

وی تصریح کرد: حضور حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا تنها همراهی امام نبود بلکه فرصتی بود تا اهداف قیام عاشورا به لسان ایشان در کربلا و کوفه و شام عنوان گردد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان تفرش خاطرنشان کرد: بیان اهمیت حفظ حجاب در جامعه، نقش حجاب و عفاف در کاهش آسیب‌های خانوادگی و اجتماعی و توجه به حجاب ائمه و معصومین در طول سختی‌های عاشورا از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفرش نیز در این همایش گفت: زن جلوه‌ای از جمال، محبت، خلاقیت و ربوبیت الهی و رکن اساسی در تعلیم و تربیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی حسینی افزود: اگر زنان به منزلت خود واقف شوند و در پاسداری از آن بکوشند فرآیند تربیتی و شخصیتی آنان و همه اجتماع سالم مانده و به خوبی پیش می‌رود.

وی تصریح کرد: تجربه ملت‌های گذشته نیز نشان ‌دهنده این نکته است که هر گاه زنان، بلندای مقام و رسالت اصلی خود را درک کنند و در رشد شخصیت خود اهتمام ورزند، منزلت و محبوبیت آنان حفظ شده، اجتماع در سلامت و ناهنجاری‌ها کمتر خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفرش به آثار اجتماعی، فردی و اقتصادی حجاب در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد آرامش روانی و در امان ماندن از نگاه نامحرمان از مهمترین فواید حجاب است.

حسینی اضافه کرد: حضرت زینب(س) شخصیتی بی‌بدیل در واقعه عاشورا بود و با موقعیت شناسی خود سبب شد تا جوانان امروز بتوانند معنای حجاب را به طور واقعی درک کنند.

وی اظهار داشت: حضرت زینب(س) با حضور خود در صحرای کربلا این موضوع را به جهانیان اثبات کرد که هیچگاه حجاب مانعی برای حفظ دین یا انجام امور روزمره نیست.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 19:20 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

خبرگزاری تسنیم: فرماندار تفرش گفت: ۱۷۰ واحد صنوف مزاحم در تفرش در حال فعالیت هستند که تاکنون حدود ۳۰ واحد درخواست گرفتن زمین در شهرک صنوف را داشته اند.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از  خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اردلان راد در جلسه تبادل نظر برای حل مشکلات شهرک صنوف مزاحم با حضور هیئت مدیره این شهرک و مسئولان شهرستان در فرمانداری تفرش برگزار شد اظهار کرد: در سال های اخیر با دستور ریاست جمهوری و مسئولین استانی انتقال صنوف مزاحم به خارج از محدوده شهری مصوب شد.

وی افزود: افزایش جمعیت شهری سبب افزایش بار ترافیکی و معضلات آن در شهر شده است و برخی خیابان های سطح شهر به دلیل کوچک بودن عرض معابر و خیابان، با بار ترافیکی مواجه هستند که مشکلات زیادی را برای افراد ساکن در این مکان ها ایجاد می کند.

فرماندار تفرش تصریح کرد: علاوه بر مشکلات ترافیکی، مغازه های حاشیه این خیابان ها هم جزو صنوف مزاحم هستند و در واقع برای خانواده های ساکن این خیابان‌ها دیگر آسایشی نمی ماند که خیابان بسیج تفرش نمونه بارز این مورد است.

رئیس مجمع امور صنفی شهرستان  تفرش با اشاره به مشکلات احداث شهرک صنوف گفت: مشکلات مالی و نبود تسهیلات لازم با حداقل سود از مهمترین مشکلات اعضای این شهرک است.

امیر کلانتری با اشاره به مصوبات این جلسه افزود: تامین زیر ساخت های مناسب، تعریض معابر، جدولکاری، ایجاد پارکنیگ های باز در هر واحد، اخطار مجمع امور صنفی جهت انتقال سریع صنوف مزاحم به این شهرک از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 14:18 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: صنعت گردشگری قابلیت کلیدی شهرستان تفرش است و جاذبه‌های این شهرستان انتظار هر گردشگری را می‌تواند برآورده سازد.

خبرگزاری فارس: جاذبه‌های تفرش انتظار هر گردشگری را برآورده می‌سازد 

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، بهزاد رحیمی ظهر امروز در نشست مشترک با کارگروه گردشگری شهرستان تفرش افزود: شهرستان تفرش با برخورداری از چشم‌اندازهای طبیعی ویژه، طبیعت بکر، محیط زیبا، ویژگی‌های خاص اقلیمی، داشتن مفاخر و دانشمندان، آثار تاریخی فراوان و جاذبه‌های گردشگری متنوع خود می‌تواند انتظارات هر گردشگری را برآورده سازد.

وی تصریح کرد: آب و هوای مطلوب، تنوع زیستی در روستاها، بناهای تاریخی و تفرجگاه‌های بی نظیر، شهرستان تفرش را به قطب گردشگری استان مرکزی و کشور تبدیل کرده است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تاکید کرد: صنعت گردشگری باعث ایجاد درآمد، اشتغال‌زایی، کاهش بیکاری و رونق صنایع دیگر از جمله تولیدات دستی می‌شود و می‌تواند به خوبی هویت فرهنگی مردم یک منطقه یا کشور را معرفی می‌کند.

رحیمی تصریح کرد: دست‌یابی به راه‌حل‌های مناسب به منظور ارتقاء گردشگری تفرش و اجرای مصوبه تاسیس اداره گردشگری در تفرش از مهمترین اهداف کارگروه گردشگری است.

وی بیان کرد: تحقیقات میدانی در زمینه چند آثار تاریخی تفرش انجام شده و برای ثبت در آثار ملی کشور ارسال خواهد شد.

فرماندار تفرش نیز در این نشست گفت: علیرغم عدم وجود زیرساخت‌های گردشگری از جمله مکان‌های مناسب برای اسکان گردشگران و ضعف اطلاع رسانی پیرامون آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی تفرش، آمار گردشگران در این شهرستان در حال افزایش است و گردشگران با وجود نبودن این امکانات باز هم این شهرستان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند.

بهروز اردلان‌راد تصریح کرد: این شهرستان با برخورداری از آب و هوای مطلوب و جاذبه‌های تاریخی استعداد تبدیل شدن به‌ یکی از قطب‌های گردشگری کشور را دارا است که حمایت مسئولین استانی در تحقق این مهم تاثیر به سزایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تبلیغات گسترده رسانه‌ای از طریق مطبوعات و صدا و سیما در زمینه معرفی قابلیت‌های گردشگری شهرستان تفرش، ایجاد فرهنگ گردشگر پذیری و توسعه زیرساخت‌ها از جمله ایجاد گردشگاه‌ها و مکان‌های اقامتی، سرویس‌های بهداشتی و نصب تابلوهای معرفی مقصدهای گردشگری شهرستان تفرش در مسیر دو محور اصلی به گردشگران از مهمترین بسترهای تبدیل این شهرستان به قطب گردشگری استان و حتی کشور است.

شناسائی آثار تاریخی روستاها و معرفی آنها به گردشگران، پیگیری تعیین مکان اداره میراث فرهنگی تفرش، اجرای فاز اول پارک جنگلی آب‌کمر تفرش توسط شهرداری تا اواخر فروردین، تهیه طرح جامع مرمت و بازسازی منزل حکیم نظامی تفرشی، پیگیری ثبت شهر زیرزمینی تفرش و تاسیس موزه دانش‌آموزی توسط آموزش و پرورش شهرستان از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

تفرش از قدیمی‌‌ترین مناطق استان مرکزی است که در آثار تاریخی با نام «طبرس» از آن یاد شده‌ و تاکنون 13 اثر تاریخی این شهرستان در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 15:19 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

فرماندار شهرستان تفرش بر انتقال صنوف‌ مزاحم این شهر تاکید کرد و گفت: وجود این صنوف در شهر سبب افزایش آلودگی‌های صوتی و هوا می‌شود و قابلیت گردشگری تفرش را تضعیف می‌کند.

خبرگزاری فارس: صنوف‌ مزاحم قابلیت گردشگری تفرش را تضعیف می‌کند

به گزارشپایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از  خبرگزاری فارس از اراک، بهروز اردلان‌راد ظهر امروز در جلسه مشترک هیئت مدیره شهرک صنوف مزاحم و مسئولین شهرستانی اظهار داشت: در سال‌های اخیر با دستور ریاست جمهوری و مسئولین استانی انتقال صنوف مزاحم به خارج از محدوده شهری مصوب شد.

وی افزود: افزایش جمعیت شهری سبب افزایش بار ترافیکی و معضلات آن در شهر شده است و برخی خیابان‌های سطح شهر به دلیل کوچک بودن عرض معابر و خیابان، با بار ترافیکی مواجه هستند که مشکلات زیادی را برای افراد ساکن در این مکان‌ها ایجاد می‌کند و اگر در کنار این مسئله، مغازه‌های حاشیه این خیابان‌ها هم جزو صنوف مزاحم باشند برای این قبیل خانواده‌ها دیگر آسایشی نمی‌ماند که خیابان بسیج تفرش نمونه بارز این مورد است.

فرماندار شهرستان تفرش تصریح کرد: همچنین قرار گرفتن این صنوف در کنار مناطق مسکونی، برخی مواقع باعث ایجاد حوادث ناگواری می‌شود که نمی‌توان آن را پیش‌بینی کرد که از آن جمله می‌توان به انفجار تانکر سوخت به دلیل جوشکاری در منطقه کارگران اشاره کرد که منجر به کشته و مجروح شدن چند نفر شد.

اردلان‌راد بر انتقال همه صنوف‌ مزاحم که در شهر هستند تاکید کرد و بیان داشت: وجود این صنوف در شهر سبب افزایش آلودگی‌های صوتی و هوا می‌شود و قابلیت گردشگری تفرش تضعیف می‌شود.

وی اضافه کرد: انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر تنها راهکار قانونی است که باید با فراهم کردن زمینه‌ها و مقدمات، در صدد اجرای آن برآمد.

رئیس هیئت مدیره شهرک صنوف مزاحم نیز در ادامه این جلسه گفت: مهمترین مشکلات اعضای این هیئت عدم همکاری ارگان‌های مربوط در خدمات رسانی مانند آب، برق و گاز است که از ترغیب و انتقال صاحبان این صنوف به شهرک اصناف جلوگیری می‌کند.

علیرضا بیاتی تصریح کرد: تاکنون هفت هکتار از زمین‌های محدوده راه و شهرسازی در اختیار این شهرک قرار گرفته که مقرر گردیده 180 صنوف مزاحم که توسط مجمع امور صنفی معرفی شده به این شهرک تغییر مکان دهند.

وی نبود اعتبار را مشکل پیش روی انتقال صنوف مزاحم اعلام کرد و اظهار داشت: سود تسهیلات ارائه شده برای این طرح بسیار زیاد است و این امر باعث شده واحدهای صنفی از گرفتن وام استقبال نکنند.

رئیس هیئت مدیره شهرک صنوف مزاحم با بیان اینکه شرکت برق از روشنایی معابر شهرک در ساعات شب خودداری می‌کند بیان داشت: افرادی که به این منطقه منتقل می‌شوند صاحبان صنایعی هستند که نیازمند حمایت می‌باشند و در فصل سرما گازرسانی به این شهرک امری ضروریست که متاسفانه تاکنون محقق نشده است.

بیاتی خاطرنشان کرد: شهرک صنوف از سال 90 زمین‌هایی را در اختیار صنوف قرار داده که تا کنون از صد قطعه واگذار شده فقط 20 قطعه ساخته شده و اجبار مجمع در انتقال همه صنوف به این محل الزامی است.

شهردار تفرش نیز در این نشست گفت: صنوف مزاحم و آلاینده خدمات اتومبیل که موجب آلودگی صوتی، زیست محیطی و سد معبر می‌شوند به عنوان یکی از پروژه‌های مهم صنوف مزاحم در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.

میثم صابری خاطرنشان کرد: شهرداری مکلف است طبق بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها از تاسیس، ایجاد و ادامه فعالیت مشاغل و کسب‌هایی که ایجاد مزاحمت و سر و صدا، تولید دود، انتشار عوامل عفونت، تجمع حشرات و یا جانوران می‌کنند در محدوده شهری جلوگیری کند و در صورت نیاز، این واحد‌ها را تعطیل و به خارج از شهر انتقال دهد.

وی افزود: در قانون این مهم مورد توجه قرار گرفته که اگر پروانه‌ای توسط شهرداری صادر شود دستگاه‌های خدماتی موظف به ارائه خدمات هستند اما ادارات مربوطه همکاری مناسب در این زمینه را اعمال نکرده‌اند.

تبدیل پروانه تجاری به صنعتی، اخطار کتبی به صاحبان صنوفی که تاکنون اقدام به خرید زمین نکرده‌اند و همکاری شهرداری در تامین مسیر مناسب به منظور عبور و مرور و زیرسازی معابر، از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

در این جلسه مهمترین مشکلات شهر و صنوف مزاحم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 14:20 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

چوپان تفرشی با حمله گراز وحشی، مجروح و روانه بیمارستان شد .
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازواحد مرکزی خبر اراک :این چوپان هنگام چرای دام و درحال عبور از پل رودخانه روستای فسنگان مورد حمله گراز قرار گرفت.
این مرد 40 ساله گفت: گراز را قبل از حمله دیدم اما چون هوا روشن بود به گله حمله نکرد و زمانیکه درحال فرار بودم تا از حمله گراز در امان باشم از پشت به من حمله کرد .
وی با اشاره به اینکه هنگام مشاهده گراز جای گلوله روی بدن حیوان بود، اضافه کرد: از قدیم دراین منطقه گراز وجود داشته است اما این حیوان درحالت عادی به انسان حمله نمی کند و فقط زمانیکه او را اذیت کنند وحشی و به آدم حمله ور می شود .
مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش حال عمومی این چوپان را در بیمارستان مساعد اعلام کرد و گفت: بیمار از ناحیه پشت ران پای راست دچار آسیب دیدگی شده است .
آقای زیلابی افزود: واکسن های کزاز و هاری به بیمار تزریق شده و جراح او را به اتاق عمل منتقل کرده تا عفونت های احتمالی از زخم جدا شود.
آقای میرزایی رئیس اداره محیط زیست تفرش هم گفت: مجوز شکار گراز در ایام مشخص دراین منطقه صادر شده است اما شکار در روز وقوع حادثه مجاز نبود و متخلفانی که به این گراز گلوله شلیک کرده بودند، مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند .

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:26 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: مطالعات میدانی و جمع بندی شاخصه های محوری 15 اثر تاریخی این استان با هدف ارائه پرونده ثبت در آثار ملی کشور انجام شد.

 

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش سید«محسن رحمتی» روز شنبه در گفتگو با ایرنا افزود: این آثار شامل تپه ها و محوطه های تاریخی، تکایا، بناهای مذهبی و عام المنفعه است که پراکنش آنها در شهرستانهای تفرش، اراک، محلات، ساوه و خنداب است.

وی اظهار کرد: تکیه ششناو تفرش متعلق به دوره ناصری (قاجار)، بقایای قلعه گندم کوه و سنگ نگاره های آن در تفرش متعلق به دوره ساسانیان، مسجد بابانبی اراک متعلق به اواخر قاجاریه و اوایل پهلوی، مسجد حاج حسین ساعت در اراک متعلق به دوران قاجاریه و بازار و سقاخانه تاریخی تفرش از ابنیه قاجار از جمله این آثار است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی بیان کرد:از دیگر پرونده های آماده ثبت استان مرکزی پل قدیمی شرا درسه کیلومتری جنوب غربی شهر میلاجرد متعلق به قاجار - پهلوی، مسجد محله پایین هزاوه ، مسجد جامع محلات، حمام قدیمی یل آباد ساوه و تکیه روستای سلیجرد ساوه همگی متعلق به دوران قاجار است.

رحمتی خاطرنشان کرد: همچنین پرونده شاخصه های ثبتی قلعه گبری و استودان تاریخی آن ، تپه مبارک آباد، نگهبان خانه کهلو علیا هر سه در شهرستان تفرش، تپه امامزاده اسماعیل خنداب مربوط به دوران مس سنگی - مفرغ و قلعه روستای اوجان متعلق به دوران ایلخانی نیز تهیه و آماده ارسال به کمیته کشوری ثبت آثار ملی است.

تاکنون 800 اثر تاریخی و فرهنگی استان مرکزی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 18:54 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از برترین ها: با كوله پشتي و چمدان سنگين در دستهاي پينه بسته اش یواش یواش خود را به اين و رو آن ور مي‌کشاند. همش میگفت آرزو مي‌كردم يك چادر كوچك داشتم و در آن زندگي مي‌كردم. پاي پياده با كفشهاي خراب و پاره اش خود را با زور به دكتر مي‌رساند.

می دانم که در تمام گوشي اين دنيا كه سر بزنيم از اين كساني كه محتاج كمك هستند و دست  ياري جلوي ديگران دراز مي كنند زياد هستند و بايد کسانی که می توانند دستهای این افراد را بگيرند، باشد روزي كه تمامي اين افراد نيازمند درسراسر اين دنيا كم تر و کم تر شوند.



گفت‌وگو با خانمی که شب‌ها در فرودگاه-پارک-مسجد-ترمینال های اتوبوس و راه آهن می‌خوابد

مصاحبه کننده: کامران مالکی


تهیه گزارش از زنی‌ تنها،بی‌‌پناه و بی‌سرپرست آسان نیست؛ زنی كه 20سالی هست که آواره این شهر و آن شهر است،گاهی‌ در تهران،در فرودگاه مهرآباد،در ترمینال 2 یا 4 و گاهی‌ در راه آهن و پارك‌ها و گاه در شهرستان‌ها. هر بار که برای‌ بدرقه یا راهی کردن دوستم به فرودگاه و پایانه‌های 2و  4فرودگاه مهرآباد می‌رفتم، با این زن روبه‌رو می‌شدم كه در گوشه‌ای‌ نشسته بود و غم بر صورتش نقش بسته بود. روزی در شهریور ماه سال 1392،به دوستِ همراهم گفتم از آنجا که تا ساعتی‌ كه بخواهد‌ سوار هواپیما"شود،هنوز وقت باقی مانده، می‌توانیم در آن فرصت برویم پیش آن خانم و بپرسیم چرا مرتب در جای همیشگی‌اش می‌نشیند و ناراحت است و گریه می‌كند.كاغذ و قلم تهيه كردم و پيش آن خانم نشستم.

ساعت2:10دقیقه به تاريخ 92/2/6  آن خانم از این که کسی با او حرف زده بود خیلی‌ خوشحال به نظر می‌رسید و زود سَرِ درد دل‌اش باز شد: او گفت اسم من «لعبت سادات احتشامی درجزینی» است و متولد 1328/1/15 در اراك هستم. در شهریورماه سال 1352 با مردی‌ به نام رستم، با اسم مستعار جلال ازدواج كردم. حاصل این ازدواج دو پسر به نام‌های احمدرضا و محمدرضا شمویی است.

خانم لعبت احتشامی زندگی خود را اینگونه تعریف کرد: شوهرم معتاد بود و مرتب من و بچه‌ها را كتك می‌زده و زمانی که من در منزل نبودم، لوازم منزل را می‌برده و می‌فروخته تا خرج موادش درآید. او پرستار بود و برای‌ خودش كار می‌كرد. اوگفت در سال 1371،روزی‌ كه سر كار بودم، وقتی‌كه به خانه برگشتم با منزلی که خالی شده مواجع شدم» لعبت می‌گوید: آن مرد معلوم نبود چه كار كرده بود من برای شکایت به كلانتری رفتم . حرف‌های‌ مرا قبول نکردن من در کلانتری گفتم وی بیشتر وسائل منزل مرا فروخته شما باید مامور بفرستید تا تحقیق کند ولی نمی دانم که وی چه کار کرده بود که حرفهای مرا در کلانتری قبول نکردند.» چند روز بعد هم از دادگاه نامه‌ای برای من فرستادند که جلال شمویی تقاضای‌ طلاق كرده است. ما در خرداد ماه سال 1371 از یکدیگر جدا شدیم. او گفت شوهر سابقش‌ گفته بود که این زن نمی‌‌تواند بچه‌ها را نگه دارد. دادگاه هم دستور داد بچه‌ها را به پدرشان بسپارند. به گفته او از سال 1371 تا کنون آواره این شهر و آن شهر است و هیچ جایی‌ برای‌ زندگی‌ ندارد.



پرسیدم چرا دو پسرت کمکت نمی کنند؟ او گفت پسرم ازدواج کرده و خرج خودش را هم به سختی درمی آورد و تازه اگر پدرش بفهمد که آن دو به من کمک میکنند با آنها هم دعوا می کند. ادامه مصاحبه با خانم لعبت ‌را به روزی‌ دیگر موكول كردم چون می‌‌خواستم از او عكس بگیرم و دوربین به همراه نداشتم. دو روز بعد با خانم لعبت صادات احتشامی ‌قرار گذاشتم و به پارك ارغوان در خیابان جردن رفتیم تا دنباله مصاحبه ام را با وی ادامه دهیم.

از او درباره خانواده اش پرسیدم تا کمی صحبت کند او می‌گوید که دو برادر و سه خواهر دارد. یک برادر و یک خواهرم كه همیشه به او كمك می‌كردند، فوت شده اند. او گفت آن دو خواهر دیگرم که در قید حیاط هستند گاهی به منزلشان میروم آن خواهرم که در همدان زندگی میکند مشکل فراموشی دارد و مریض است. برادر دیگرش در واشنگتن آمريكاست، پرسیدم نمی توانی با برادرت ارتباط بر قرار کنی از دو خواهرت برای تماس کمک بگیری؟ او گفت دو خواهرم نمی گذارند من با برادرم ارتباط پیدا کنم. پرسیدم آیا علتش را نمی دانی چیست از خانم لعبت خواستم اگر بشود مرا با یکی از خواهرانش یا با یکی از فرزندانش ارتباط دهد تا علت نداشتن ارتباطش با خواهر و فرزندانش را جویا شوم او گفت آنها با کسی حرف نمی زنند و جواب سر بالا می دهند. خانم لعبت گفت امیدوارم که برادرم این گزارش را که شما از خواهرش تهیه کرده اید بخواند و به خواهرش کمک کند.

در ادامه حرفهایش در برابر این سؤال که چرا در فرودگاه می‌خوابد می‌گوید هرجا که بتواند شب را سر‌کند،همان‌جا می‌خوابد. دلیلش هم این است که سرپناه ندارد.گاه در گوشه خیابان،پارك، فرودگاه،راه‌آهن و گاه در مسجد می‌خوابد.او می‌گوید که این روزها مخصوصاً خوابیدن در فرودگاه و راهآهن،سخت‌تر شده چرا که فقط كسانی‌ كه بلیط دارند اجازه دارند در این محل‌‌ها بخوابند چندین بار ماموران کنترل مرا از خواب بیدار کردند و از من بلیط خواستن ومن بلیط نداشتم که نشان دهم مرا از آن محل بیرون کردن تورا به خدا شما بگین که کسی که جا ندارد باید چکار کند آیا باید با من پیرزن که جای ماردرشان هستم اینطور رفتارکنند من نگاهی به خانم لعبت کردم چشمانم پراز اشک شد بغض مرا گرفته بودول متسفانه چه کاری میشد که انجام هیم.در حین گفت‌وگو مرتب تکرار می‌کند که خدا کند برادرش این مصاحبه را بخواند و فكری‌ به حال او كند.....



از او می‌پرسم خرج زندگی‌اش را از کجا تامین میکند: او می‌گوید که مبلغ کمی كمیته امداد به او کمک می‌کند، گاهی‌ وقت‌ها هم، اگر شوهر دخترخاله‌ام بگذارد، دخترخاله ام گاهی به من كمك می‌‌كند. از شما آقای کامی هم تشكّر مي كنم كه به من كمك مي كنید. هر وقت به شما زنگ مي زنم مرا بيرون مي بريد، به ناهار دعوت مي كنید پول به من ميدهيد شما موضوع مرا به مادرتان گفتین و ایشون هم خیلی به من کمک می کنند، خيلي از شما و مادرتان ممنون هستم كه به من كمك مي كنيد.

از شوهر سابقش پرسیدم: او گفت شوهر سابقم ازدواج كرده و از زن جدیدش هم بچه دارد. می‌گوید بعد از طلاق مجبور شده بود از تهران به شهر خوی‌ برود. به نظر او در شهرخوی هم خیلی‌ها معتادند و او موردی را می‌شناسد که مردی زنش را به خاطر تهیه پول مواد مخدر به پانصدهزارتومان فروخته است.

از شغلی که قدیم داشتید کمی صحبت کنید: او در مورد زندگی گذشته‌ و شغلش می‌گوید که در سال 1350 در تفرش و آشتیان پرستاری‌ و مامایی‌ می‌کرده و در سال 1352 در جندی‌شاپور و اهواز در اطاق عمل کار می کرده و دستیار دکتر بوده است. او ادامه می‌دهد که یك سال و نیم در رابطه با نظارت بر مواد غذایی‌ در رستوران‌ها به دستور وزارت بهداشت هم کار می‌کردم. من یک ماشین ژیان داشتم و کارم را با این ماشین قدیمی انجام می دادم.

به خانم احتشامی گفتم پس رانندگی هم بلد بودین خیلی عالی است الان هم از رانندگی چیزی یادتان مانده؟ نه چون زمان زیادی است که انجام نداده ام. او می‌گوید در جوانی قرار بوده که خواهرش که فوت کرده وی راباخرج خودش به کشور آلمان بفرستد. برای ادامه تحصیل به کشور ‌آلمان برود و دوره کامل پرستاری را هم در آنجا ادامه دهد اما به گفته او شوهر سابقش وی را ممنوع خروج کرده بوده و او نتوانست به آن کشور سفر کند.

او می‌گوید به دنبال کار سابقش به بیمارستانها سر می زند ولی دیگر به او کار پرستاری نمی‌دهند و می‌گویند سن ات زیاد است و نمی‌توانی‌ كار كنی‌، چون در درجه اول باید شخص کارمند از سلامتی کامل بهرمند باشد. در پايان حرفهايم با اين زن تنها و بي پناه از او خواستم اگر پيغامی براي مردم دارد بگوید: "خانم احتشامي"مي گويد آرزو دارم انشاالله همه سلامت باشند كسانی که ماننده  من بي كس، بي خانمان و تنها هستند اگر خانواده دارند آنها را خانوادهایشان تنها نگذارند و به آنها برسند. اميدوارم اگر روزی اين مصاحبه اي را كه با من انجام داديد همه کسانی که قبلا مرا می شناختن بخوانند: مخصوصاً برادرم سيد مجتبي احتشامی كه در آمريكاست شايد به يادش بيفتد كه يك خواهر بي كس در این دنیای دور دارد: من در پايان مصاحبه ام با خانم احتشامي از او تشكر كردم و برايش دعا كردم، او هم مرا دعا كرد و گفت بعد از خدا دلخوشي من به شماست اُميدوارم مرا تنها نگذاري پسر مهربانم.

با تشکر از «کامران مالکی» و «گلنوش خالقی» بابت تهیه و ارسال این گزارش.

از مخاطبان گرامی برترین‌ها خواهشمندیم با اشتراک گذاری و ارسال و انتشار این مطلب در شبکه های اجتماعی، سایت های خبری، روزنامه ها و رسانه های دیگر... در اطلاع رسانی هر چه بیشتر و گسترده تر درباره این خانم و  یافتن برادرش ما را یاری نمایند.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 17:53 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: نهادینه شدن فرهنگ تحقیق و پژوهش در جامعه بالندگی علمی را به دنبال دارد.

 

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش ˈعباس صلاحیˈ شنبه در آستانه هفته پژوهش در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: پژوهش در کشورهای توسعه یافته بحدی اهمیت پیدا کرده است که تمام برنامه ریزی ها بر پایه نتایج آن صورت می گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باید مهم ترین هدف دانشجویان از گذراندن دوره تحصیلات دانشگاهی محقق شدن باشد، چرا که فارغ التحصیلانی که به فن تحقیق و پژوهش مسلط نباشند نمی توانند در جامعه کارآمد باشند.

صلاحی بیان کرد: استادان دانشگاه باید با تغییر شیوه های تدریس، فرهنگ پژوهش را در بین دانشجویان به خصوص دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری نهادینه کنند.

وی گفت: همچنین نهادهای متولی مقوله پژوهش، ضمن تبیین و تعریف اهمیت پژوهش و نقش این فعالیت در توسعه ملی باید سازوکارهای لازم و کافی برای تحقق این فرآیند و گرایش عمومی به تحقیق علمی را فراهم کنند.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پژوهش راهی برای گسترش مرزهای دانش، گشودن افق های تازه و انتقال تجربه به آیندگان است بنابراین مراکز علمی کشور باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: نهادهای دولتی و خصوصی نیز باید به مقوله پژوهش توجه داشته باشند چرا که به بکارگیری پژوهشگران و محققان کارآزموده در تمامی بخش ها رسیدن به اهداف را تسهیل می کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نیز نقش بسیار مهمی در نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در جامعه دارد ادامه داد: .دانش آموزان امروز پژوهشگران فردای هر کشوری هستند که باهمت خود می توانند مرزهای دانش را گسترش دهند بنابراین معلمان و مسوولان آموزشی در مدارس باید گامی اساسی درجهت نهادینه کردن فرهنگ پژوهش در جامعه بردارند.

صلاحی یادآور شد: هرجامعه ای که در صدد دستیابی به توسعه پایدار و متوازن است باید با سازماندهی،برنامه ریزی ،اطلاع رسانی و آموزش،تلاش خود را در راستای نهادینه سازی و گسترش پژوهش متمرکز نماید.

وی خاطرنشان کرد: لازمه موفقیت در کارهای پژوهشی، داشتن صبر و پشتکار در پژوهش است واساتید، دانشجویان و دانش آموزان باید پروژه های پژوهشی خود را به طور مستمر و به تدریج پیگیری کنند.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:50 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری هدهد تفرش:

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش از نجات 50 خانوار در راه مانده و گرفتار در برف و کولاک در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: نجات 50 خانوار در راه مانده توسط هلال احمر تفرش

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش مجید حسین‌جمال امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک گفت: به دنبال ریزش برف در 72 ساعت گذشته در محور مواصلاتی شهرستان تفرش و مشکل تردد در این محور امدادگران این شعبه اقدام به نجات و اسکان 50 مسافر در راه مانده کردند.

وی افزود: درمان سرپایی اضطراری نجات و کمک‌های اولیه درمانی ضروری به مصدومان و انتقال در راه ماندگان به شهر از جمله خدمات ارائه شده امدادگران طی سه روز گذشته در محورهای مواصلاتی شهرستان تفرش بوده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش تصریح کرد: تمام عوامل امدادی جمعیت هلال احمر تفرش به ویژه عوامل مستقر در پایگاه امداد جاده‌ای سوم خرداد در حال آماده باش قرار دارند و خدمت رسانی به مردم توسط نیروهای امداد و نجات در تمامی ساعات شبانه روز انجام می‌شود.

حسین‌جمال بیان داشت: در راستای ارائه خدمات بهتر در طرح امداد زمستانی قریب به یک هزار تخته پتو و بسته‌های غذایی به مقدار کافی در دو پایگاه امداد جاده‌ای ثابت سوم خرداد و گیان ذخیره شده و همچنین مدارسی نیز برای اسکان اضطراری مسافران تجهیز و در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: هم اکنون در محور مواصلاتی تفرش - اراک پایگاه امداد جاده‌ای سوم خرداد آمادگی اسکان 20 خانوار در راه مانده در این مکان را دارد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش همچنین از سازماندهی سه تیم عملیاتی امداد و نجات جمعیت هلال احمر این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این تیم‌ها در مواقع اضطراری آمادگی لازم برای حضور در حوادث زمستانی را دارند.

حسین‌جمال خاطرنشان کرد: دو پایگاه امداد جاده‌ای سوم خرداد و گیان در محورهای مواصلاتی تفرش به اراک و تفرش به تهران، هم اکنون با دو دستگاه آمبولانس و تجهیزات کامل امدادی در کنار سایر سازمان‌های امدادی مشغول به فعالیت هستند.

حسین‌جمال گفت: کشیک اداره جمعیت هلال احمر تفرش با شماره تلفن 36226882 به صورت شبانه‌روزی فعال بوده و آماده پاسخگویی به نیازهای امدادی شهروندان است.

گفتنی است طرح امداد و نجات زمستانی از نیمه آذر ماه آغاز شده و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:44 | نویسنده : میثم اله وردی |