به گزارش پایگاه خبری تفرش " عباس صلاحی "در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش گفت :
گردنه نقره کمر از اول که کلنگ آن را زده اند هیچ ردیف اعتباری خاصی نداشته واز طرح استانی بوده است و از طریق ردیفهای مختلف بودجه ای دیگر ، اعتباری به آن اختصاص داده اند. این پروژه چون به پیمانکار و مردم بدهکار بوده منجر به شکست شده است.
نماینده مردم تفرش، فراهان ، آشتیان اضافه کرد : با وزیر صحبت کردیم تا در کمیسیون ماده 215 مطرح شود .این کمیسیون به این صورت است که از طرح دیدار و اگر توجیه داشته باشد، ردیف اعتباری به آن اختصاص می دهندو مصوب شده و در ردیف اعتباری کشوری قرار می گیرد ، مانند آب هفتیان وقتی اینگونه شود سالیانه از طرف دولت به آن اعتبار اختصاص می دهند و طرح دوباره شروع می شود.
وی تصریح کرد : باید به شرایط آن زمان و هدف آن زمان در رابطه با این طرح بررسی شود تا نظر قطعی درباره این طرح شود . باتوجه به اعتبار و کمکی که به حل مشکلات مردم می کند طرح قابل قبول و از نظر اقتصادی پروژه خوبی نبوده است ولی چون شروع شده و مقداری از آن کار انجام شده ، توقف آن به صلاح نیست و بایداصلاح شود.
گفتنی است گردنه نقره کمر یکی از ورودی های اصلی شهر تفرش است که یکی از پر پیچ ترین جاده های استانی محسوب می شود .در سالهای اخیر طرح احداث تونل نقره کمر با هدف کم کردن تعداد پیچ ها آغاز شد و به دلایلی با شکست مواجه شده و هم اکنون نیز تعطیل شده است .شنیده ها حاکی از آن است که حدود 40درصد این پروژه انجام شده است .


به گزارش پایگاه خبری تفرش" علی لطفی "در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ندای تفرش گفت :
پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون مباحث فرهنگی و رشد و توسعه ی حوزه ی فرهنگ به پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین بوری امام جماعت این مسجد متنی خطاب به رهبر فرزانه انقلاب تنظیم و به امضا نمازگزاران مسجد رسیده است.
رییس هیئت امنا مسجد جامع ششناو درباره مضمون این طومار گفت : « رهبر عزیز ما پیرو فرمایشات حضرتعالی پیرامون مباحث فرهنگی و به عنوان سرباز شما در هر نقطه از کشور ایران که باشیم اطاعت امرتان را مبنی بر توسعه حوزه فرهنگ در جامعه خواهیم داشت و از مسئولین محترم نیز خواهان پیگیری جدی در این عرصه می باشیم .امید است مسئولین عزیز جهت رسیدن به این آرمان بلند و بهبود وضعیت فرهنگ در جامعه اسلامی خصوصاًرونق گرفتن مجالس مذهبی و نمازهای جماعت وجمعه گام بردارند و موجبات خوشحالی امام عصر و نائب برحقش امام خامنه ای را بردارند.»
گفتنی است متن فوق در پارچه ای تنظیم و پس از تکمیل و اقدامات مربوطه در اسرع وقت به دفتر حضرت آیت ا... خامنه ای ارسال خواهد شد.


به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرنگار اجتماعی ندای تفرش :
همزمان با هفته معلم مسئولین تفرشی در مدارس این شهرستان حضور یافته و روز معلم را گرامی داشتند .
فرماندار تفرش در دیدار خود از مدارس شهرستان گفت : نقش اساسی و تاثیر گذار معلمان در دانش آموزان غیر قابل انکار بوده و تصاویری که معلم در ذهن دانش آموزان به تصویر می کشد پاک شدنی نیست .
"بهروز اردلان " سازندگی افراد را نقش اصلی معلمان دانست و اظهار داشت : نقش اصلی معلمان سازندگی افراد و جامعه است. به خصوص معلمان خانم که نقش بیشتری را دارند زیرا هسته اصلی خانواده ها را بانوان تشکیل می دهند وباید در عرصه آموزش اهمیت فوق العاده ای قائل بود .
وی در بخش دیگری از سخنانش تلاش و برنامه ریزی را ازعوامل توفیقات فرد و جامعه دانست و گفت : مربیان و معلمان در کنار آموزش دانش آموزان باید برای توفیق در همه عرصه ها ، برنامه ریزی و پشتکار و صبر و شکیبایی را به دانش آموزان آموزش دهند .
" اردلان " رفتار نیک معلمان را در تربیت دانش آموزان مهم دانست و تاکید کرد : اخلاق نیکو ، لبخند ، محبت در آموزش دانش آموزان تاثیر مهم دارد و باید مد نظر معلمان باشد.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تحقق اقتصاد مقاومتی را منوط به عزم ملی دانست.
به گزارش پایگاه خبری تفرش ، عباس صلاحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، با اشاره به برگزاری جلسات کارگروه اقتصاد مقاومتی در کمیسیون اجتماعی مجلس، اظهار داشت: کارگروه های تشکیل شده در زمینه بهزیستی، کمیتهامداد، هلالاحمر، تربیتبدنی، اعتیاد، آسیبهای اجتماعی، قاچاق، کار، رفاه و تأمین اجتماعی و ... براساس شرح وظایف طرحهایی را ارائه میدهند.
وی افزود: در زمینه اشتغال، کارگران و تعاونیها، کمیتههای اشتغال با حضور افراد صاحب نظر تشکیل میشود تا با توجه به سیاستهای کلی ابلاغ شده در خصوص اقتصاد مقاومتی ایدهها و طرحهای پختهای متناسب با شرایط کشور ارائه شود.
صلاحی لازمه اجرای این طرح را فراهم ساختن زیرساختها دانست و گفت: کشور باید برای اجرای اقتصاد مقاومتی آماده شود و این امر منوط به ارائه ایدههای بررسی شده است که به واسطه مدیریت جهادی باید به انجام برسد.
وی تصریح کرد: مدیریت در این حوزه باید به دست افرادی توانمند و فاقد گرایشهای سیاسی باشد. برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور باید افرادی انتخاب شوند که به دور از رانت، فساد و منافع شخصی عمل کنند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان با بیان اینکه اجرای این طرح در کشور زمانبر است، اضافه کرد: بخشی از سیاستهای این طرح زودبازده هستند و بخشی از آن در زمان طولانیتری محقق میشود اما امید است که به واسطه تلاش مسئولان و مردم این طرح اجرایی شود.
صلاحی عنوان کرد: این طرح عزم ملی را میطلبد و لازم است که در کنار مدیران و مسئولان که از طریق ایدهپردازی و کسب اعتبار برای تحقق و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور تلاش میکنند مردم نیز وارد عمل شوند و با تغییر الگوی مصرف خود در این مسیر گام بردارند. قطعاً رسیدن به اقتصاد مقاومتی در کشور منوط به مدیریت جهادی از سوی مردم و مسئولان است.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: اشاعه روحیه پرسشگری و تقویت نشاط اجتماعی، مهمترین رسالت امروز دانشگاهها در کنار تولید علم است.

به گزارش پایگاه خبری تفرش دکتر ˈعباس صلاحیˈ روز چهارشنبه درنشست هیات رئیسه دانشگاه تفرش افزود: دانشگاهها مراکز مولد فکر و ایده در جامعه هستند و دانشجویان خلاق و خوشفکر باید در این عرصه پیستازی کنند.
وی اظهار کرد: تحول آفرینی در ساختارهای نادرست فرهنگی و اجتماعی و جراحی اقتصاد بیمار کشور نیازمند خوراک فکری و برنامه ای از سوی گروه های مرجع جامعه است که دانشگاهها یکی از حلقه های اصلی آن هستند.
صلاحی گفت: افزایش کیفیت تحصیلات تکمیلی، حفظ و تقویت اعضای هیات علمی و توسعه رشته های دانشگاهی متناسب با نیازهای منطقه باید محوریت استراتژی دانشگاه تفرش در اقدامات توسعه ای باشد.
وی عنوان کرد: رساندن دانشگاه به کیفیت مطلوب، اتمام پروژه های نیمه تمام، پرداخت مطالبات معوقه اساتید، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، توسعه و ارتقای رشته های دانشگاهی با توجه به پتانسیل منطقه از موضوعاتی است که مدیریت جهادی مسوولان این مرکز علمی و دانشگاهی را می طلبد.
نماینده مردم تفرش،آشتیان و فراهان گفت: با توجه به محدودیت منابع اعتباری مشارکت خیران در ساخت و تکمیل طرح های نیمه تمام فضاهای آموزشی و فرهنگی دانشگاه تفرش اصلی اجتناب ناپذیر است.
در این نشست گزارشی از فعالیتهای آموزشی و فرهنگی دانشگاه تفرش ارائه شد.
دانشگاه تفرش از سال 1366 فعالیت خود را آغاز کرده و هم اینک بیش از دوهزار دانشجو در هفت دانشکده تخصصی آن به تحصیل اشتغال دارند.


رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تفرش گفت: کارگران نیروی جهاد اقتصادی هستند و هفته کارگر فرصتی برای ارج نهادن به تلاش مخلصانه این نیروها است .

به گزارش پایگاه خبری تفرش ˈاحمد محبعلیˈ عصر سه شنبه درجریان بازدید مسئولان تفرش از دو کارخانه تولیدی به خبرنگار ایرنا گفت: تحقق حماسه اقتصادی در سایه تلاش و کوشش کارگران به عنوان بازوان توانمند تولید در کشور محقق می شود.
وی با بیان اینکه این بازدید نیز به منظور رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری و بهبود روابط کارگر و کارفرما انجام شده است اضافه کرد:این قشر زحمتکش با تلاش بی وقفه خود، در راستای پیشرفت و سربلندی و بالندگی ایران اسلامی قدم بر می دارند.
فرماندار، امام جمعه و تنی چند از مسئولین شهرستان از دو کارخانه تولیدی خورجین گستر و شرکت تعاونی آریان فوم دیدار و از مقام کارگران با اهدا شاخه گل تجلیل کردند


نماینده مردم تفرش، آشتیان و و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا کانون توسعه مبتنی بر توانمندیهای مردمی است.

به گزارش پایگاه خبری تفرش «عباس صلاحی» روز سه شنبه در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای آشتیان افزود: با مشارکت عمومی و حرکت منسجم شوراها پیشرفت شهرستان پررنگ تر می شود.
وی اضافه کرد: شوراها یکی از آثار برجسته و ماندگار در نزدیک کردن دیدگاه های اخلاقی در شهرها و روستاها است و مبنایی برای همفکری بیشتر و کمک در اتحاد و انسجام مردم است.
نماینده مردم تفرش ، آشتیان و فراهان اظهار کرد: رسالت شوراها در همراهی و هماهنگی مردم با تصمیم سازیهای کلان جامعه بسیار سنگین است و در سالی که با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام گرفته شوراها باید به عنوان قلب تپنده و راهبر برنامه ها عمل کنند.
صلاحی اضافه کرد: شوراها مراجع همفکری، باروری دیدگاههای اخلاقی و شناسایی و بکارگیری استعدادهای مردمی در پیشبرد امور شهرها و روستاها هستند و باید برای حضور بیشتر طیفهای مردمی در برنامه ها ظرفیت سازی کنند.
وی ضمن تأکید بر ارتباط نزدیک شوراها و دهیاران با مردم گفت: شوراهای اسلامی و دهیاران با نزدیک شدن به مردم و ترغیب آنان به مشارکت در کارها در جهت پیشرفت روستای خود گام موثری بردارند.
85 نفر در 27 شورای شهری و روستایی شهرستان آشتیان فعالیت می کنند.


نمایشگاهی از آثار خوشنویسی علی واشقانی فراهانی با عنوان «چکامه کوچ» به مناسبت چهلمین روز درگذشت این هنرمند در انجمن خوشنویسان ایران برپا میشود.
به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرگزاری فارس، در این نمایشگاه حدود 45 اثر از زندهیاد علی واشقانی فراهانی به نمایش درخواهد آمد که تعدادی از آن ها سرمشق هایی هستند که وی برای شاگردانش کتابت کرده است.
مضامین این آثار آیات، اشعار شاعران کهن و معاصر و مضامین اخلاقی و عرفانی است.
فرزند این هنرمند فقید با بیان اینکه آثاری که به نمایش گذاشته خواهد شد با کمک دوستان و شاگردان ایشان جمع آوری شده و جنبه نمایشگاهی ندارند، اشاره می کند که وی در دوران حیاتش علاقه ای به برگزاری نمایشگاه انفرادی نداشته است و هدف از برگزاری این نمایشگاه را صرفا زنده نگاه داشتن یادر پدر می داند.
علی واشقانی فراهانی که دارای درجه استادی از انجمن خوشنویسان ایران بود آثاری چون «قطرهای از دریا» (مجموعه اشعار عماد خراسانی) و «فیض جنون» (مجموعه اشعار محمد علی واشقانی فراهانی) و «صد آهنگ» (مجموعه تصنیف های جواد لشگری) را به رشته تحریر در آورده است.
او خوشنویسی را از کودکی شروع کرد و به دلیل عدم حضور استاد به صورت مکاتبه ای از شهرستان تفرش با انجمن خوشنویسان ایران تماس داشت و از محضر زنده یاد سید حسن میرخانی و گاهی از راهنمایی های حضوری فتحعلی واشقانی فراهانی بهره می برد.
او در سال 65 پس از اخذ مدرک ممتاز در امتحانات دوره مدرسی شرکت کرد و از طرف اساتید بزرگی چون امیرخانی،اخوین، مرحوم فرادی و خروش به عنوان مدرس رشته نستعلیق انتخاب شد و در سال 89 از طرف شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران به درجه استادی نایل آمد.
واشقانی فراهانی در روز اول فروردین 1393 بعد از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
مراسم گشایش نمایشگاه «چکامه کوچ» ساعت 16 دوازدهم اردیبهشت ماه در واحد شمال انجمن خوشنویسان ایران به نشانی تجریش، خیابان دزاشیب، خیابان کریمی، خیابان سلیمی، شماره147، باغ اعلاء برگزار می شود و تا 19 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.


نخستین هفته فرهنگی دانشگاه تفرش روز دوشنبه در شرایطی با حضور مسوولان اجرایی و فرهیختگان دانشگاهی پایان یافت که رسالتهای سنگین فرهنگی پابرجاست و این مرکز راهی طولانی را در برنامه های فرهنگ سازی پیش رو دارد.

بر اساس تقویم سیاستهای راهبرد فرهنگی دانشگاهها از اول تا هفتم اردیبهشت ماه امسال بعنوان نخستین هفته فرهنگی دانشگاه تفرش تعیین شده بود که با اجرای 30 برنامه محوری، حساس سازی و اهمیت موضوعات فرهنگی در این دانشگاه انجام شد.
در سالی که با نام ˈفرهنگ و اقتصاد، عزم ملی و مدیریت جهادیˈ نام گرفته فرصت سازی برای طرح مسایل و چالشها، ایجاد همگرایی بیشتر فرهنگی ،طرح اندیشه ها و تضارب آرا، ترغیب به پژوهش و خلاقیت با محوریت نهادهای آموزشی و تربیتی به ویژه دانشگاهها از نیازهای مهم کشور است.
هفته فرهنگی دانشگاهها تریبون مهمی در معرفی داشته های فرهنگی، شناسایی ایده های نو و مشارکت جویی هستند و تصمیم سازان کلان و گروه های مرجع از این فرصتها باید به نحو شایسته در بازخوانی شرایط فعلی جامعه، آسیب شناسی و تقویت بازوهای فکری و اجرایی نهایت بهره را ببرند.
شکی نیست که فرهنگ زیربنای سایر بخشهای جامعه است، شالوده ای که کلید هدفگذاری و مسیریابی مسایل جامعه را ترسیم می کند و ارتقا، حفظ و احیای فرهنگ با اتصال زنجیره های واسط و اصلاح رفتارهای نادرست امکان پذیر است.
شعار نخستین هفته فرهنگی دانشگاه تفرش ˈتعالی فرهنگیˈ اعلام شده چیزی که دغدغه مقام معظم رهبری است و نیازمند نقشه راه و مهندسی فعال فرهنگی با حضور گروه های مرجع و هدایت ظرفیتهای زیر بخشها است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در این آیین اختتامیه برنامه های هفته فرهنگی این دانشگاه گفت: فرهنگ اتمسفر تمامی فعالیت های یک جامعه است و پویایی و پختگی آن پیشبرد برنامه ها را تضمین می کند.
دکتر ˈمحمد حبیبیˈ افزود: تبدیل شعار به عمل، فرهنگ خودساختگی و تعهد می خواهد و در سالی که تاکید مقام معظم رهبری تحول آفرینی اقتصادی و فرهنگی است اندیشه های کلیشه ای و ناکارآمد باید در ساختارهای غلط رایج به مدد گروه های مرجع دانشگاهی پوست اندازی کند.
وی ادامه داد: دانشجویان و اعضای هیات علمی سرمایه های فکری جامعه اند که چراغ اصلاح و تحول به مدد هوشیاری و تیزبینی آنها روشن شده و در لایه های هرم جمعیتی به موج تبدیل می شود.
دکتر حبیبی اظهار کرد: کرسی های آزاد اندیشی و هفته فرهنگی دانشگاهها از ابزارهای کارآمدی است که باید به همت دانشگاهیان به عرصه های پرسشگری، نقادی، سازندگی فرهنگی ، فکری و ایجاد گفتمان کارآمد فرهنگ ساز تبدیل شود، نیازی که جامعه امروز تشنه آن است.
برگزاری مسابقات ورزشی، رصد ستارگان، کرسی آزاد اندیشی، گشایش نمایشگاه های صنایع دستی تفرش و دستاوردهای علمی و دانشجویی، تجلیل از فعالان فرهنگی، برگزاری محفل انس با قرآن، جشن میلاد دو نور، برگزاری عصر شعر بهاریه، بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی تفرش، مسابقات عکاسی و فرهنگی از جمله برنامه های هفته فرهنگی دانشگاه تفرش بود.


فرماندار شهرستان تفرش گفت: ارزش دادن به مقام شامخ معلمان زحمتکش یکی از ثمرات خون استاد شهید مرتضی مطهری برای نظام اسلامی است.

ˈبهروز اردلان رادˈ روز دوشنبه در نشست هماهنگی هفته معلم در شهرستان تفرش افزود : مقام معلم به قدری رفیع است است که هیچگاه نمی توان از مقام او تجلیل واقعی کرد .
وی اضافه کرد: تمام مسئولان به ویژه اداره آموزش و پرورش باید در راستای تجلیل معلم گام بردارند تا شاید گوشه ای از زحمات این قشر عظیم جبران شود.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان تفرش نیز در این نشست گفت: جایگاه معلمان جایگاه ویژه ای در جامعه است و نقش اصلی و اساسی در پیشرفت و آگاهی نسل آینده انقلاب اسلامی بر عهده معلمان است.
ˈمحمد حسن افشاریˈ با یادآوری برگزاری باشکوه مراسم هفته معلم افزود: کلیه دستگاهها باید با همکاری با آموزش و پرورش برنامه های متنوع فرهنگی را در سطح این شهرستان اجرا نمایند .
وی، اجرای مراسم زنگ سپاس معلم در کلیه مدارس، حضور فرهنگیان در نماز جمعه، برگزاری جشن ویژه معلم، صدور تقدیر نامه برای فرهنگیان، اهدای هدایا به بازنشستگان فرهنگی، تقدیر از معلمان نمونه، دیدار با امام جمعه شهرستان، گل افشانی مزار شهدا ، مسابقات وبلاگ نویسی ، برپایی نمایشگاه معرفی شخصیت استاد مطهری در مدارس را از برنامه های این هفته در تفرش عنوان کرد.


مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش گفت: در سال گذشته ۳ میلیارد و ۳۰۸ میلیون ریال به عنوان زکات در سطح این شهرستان جمع آوری شده است.
به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از تفرش، قاسم مقدم عصر امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به جمع آوری زکات در تفرش اظهار کرد: تاکنون چندین پروژه عمرانی با این میزان زکات پرداخت شده، احداث گردیده و زکات جمع آوری شده از روستاهای تفرش در همان روستاها هزینه شده است.
وی افزود: فرهنگ سازی در ترویج فرهنگ زکات یک وظیفه دینی و اسلامی و مستلزم حمایت همه جانبه روحانیان و مبلغان دینی است.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش تصریح کرد: ثروتمندان جامعه باید زکات اموال خود را پرداخت کنند، پرداخت زکات و رعایت حقوق اقتصادی دیگران سبب رشد و تکامل اخلاقی در انسان ها می شود و افرادی که زکات خود را پرداخت می کنند از دیدگاه خدا و قرآن مردمی نیک منش و شایسته کردارند.
مقدم با تشریح احادیثی از اهمیت زکات و تغذیه پاک گفت: مالی که زکات آن داده نشود، آن مال چرک بوده و ریشه تمامی گرفتاری های اجتماعی ناشی از چنین مالی و نانی است که زکات آن پرداخت نمی شود.
وی افزود: اعتمادسازی، توسعه و جلب مشارکت های مردمی، فعال کردن همکاران افتخاری در سطح بخش ها و روستاها و انتخاب اعضاء ستاد زکات در هر روستا و طبقه بندی و تهیه اطلاعات آنها و پیگیری های چهره به چهره در هر منطقه از مهم ترین اقدامات در این راستا می باشد.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش تصریح کرد: از آغاز انقلاب اسلامی ایران به مقوله زکات توجه شده و رویآوری مردم به پرداخت زکات و حجم زکات هرسال بیش از سال گذشته بوده است.
مقدم با اشاره به اینکه زکات از مصادیق بارز صدقات است و به عنوان پشتوانه مالی در اصلاح ساختار جامعه نقش بسزایی دارد، گفت: فقر زدایی، برقراری و گسترش عدالت اجتماعی، تزکیه و طهارت روح، خروج از آلودگی ها از مهمترین آثار و برکات پرداخت زکات است.
وی افزود: با تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت توسعه و تبیین پرداخت زکات، باید به صورت جهادی این امر فرهنگ سازی شود.


به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه مرکزی، 70 نفر از خیرین فرامنطقهای شهرستان تفرش به اتفاق خانواده با نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و عباس صلاحی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.
براساس این گزارش، در این دیدار سیدمحمد حسین ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: خیرین به کمیته امداد اطمینان کنند چون این نهاد مقدس در رسیدگی به محرومان گامهای مؤثری برداشته و موفق بوده است.
عباس صلاحی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان نیز ضمن تشکر از عملکرد کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: کمیته امداد شهرستان از ادارات موفق در سال گذشته بود.
وی با اعلام آمادگی کمک در رابطه با حمایت از محرومان، افزود: کمیته امداد در حمایت از روستاهای محروم و ایجاد اشتغال نیز در مسیر درستی حرکت کرد.


"فرهاد نظری" مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی سازمان میراث فرهنگی در گفتگو با خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران گفت: آیین "باران خواهی" اواخر بهمن سال گذشته در فهرست آثار ملی کشورمان به ثبت رسید.
وی افزود: پرونده آیین "باران خواهی" روستای "کبوران تفرش" از میان 11 پروندهای که ایران پیش از اجلاس میراث ناملموس یونسکو پیشنهاد داده بود برای ثبت جهانی ارسال 2014 به یونسکو چهارم اردیبهشت ارسال کرد.
نظری تصریح کرد: پرونده آیین "باران خواهی" در اجلاس میراث ناملموس یونسکو که در آذر سال 2014 در قطر برگزار میشود برای ثبت جهانی بررسی خواهد شد.


نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: بحران کم آبی برای تفرش جدی است و باید در سایه تدبیر و اقدامات کارآمد این تهدید به درستی مدیریت شود.
به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از ایرنا، ˈعباس صلاحیˈ روز شنبه در آیین تودیع و معارفه رییس آبفای شهرستان تفرش افزود: بحران کم آبی در تفرش در سال گذشته به اوج خود رسید و مشکلات فراوانی برای شهروندان ایجاد کرد.
وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی شهر تفرش ازسویی و استقرار صنایع تاثیرگذار در این منطقه از سوی دیگر لزوم مطالعات و تصمیم سازی زیرساختی را برای تامی منابع آبی پایدار این شهرستان دوچندان کرده است.
صلاحی تسریع در عملیات اجرایی طرح ملی آبرسانی به تفرش از منطقه ˈهفتیانˈ ، اصلاح و مرمت شبکه فرسوده شهری و تسریع در آغاز عملیات طرح آبرسانی ˈآب کمرˈ را از راهکار های حل مسئله کم آبی در این شهر عنوان کرد.
رییس آبفای استان مرکزی نیز در این مراسم گفت : مردم شهرستان تفرش پارسال با مشکلات زیادی در بحث آب روبرو بوده اند که حل این مشکل نیازمند مدیریت مناسب است.
ˈعبدالرضا خلیلیˈ با اشاره به بارندگیهای مناسب امسال گفت : میزان ریزش نزولات جوی در تفرش مطلوب بوده اما چاره ساز تمامی مشکلات نیست و باید با برنامه ریزی مناسب و فرهنگ سازی عمومی همکاری مردم را در مصرف منطقی آب به ویژه در فصل تابستان جلب کرد.
در این مراسم ˈمحمدرضا مشهدیˈ به عنوان رییس اداری آبفای تفرش معرفی و از خدمات رییس پیشین تقدیر شد.


.: Weblog Themes By Pichak :.