نخل گردانی از مراسم های باشکوه شهرستان تفرش و نمادی از ارادت مردم این شهرستان به اهل بیت(ع) به شمار می رود که همزمان با شهادت امام علی (ع) آئین نخل گردانی در شهرستان تفرش اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، نخل گردانی از جمله آیین های عزاداری شهادت امام علی(ع) است که همه ساله به طور ویژه در شهرستان تفرش برگزار می شود.
مردم تفرش همچون گذشتگان خود در سالروز شهادت امام حسین(ع) و سالروز شهادت امیرالمومنین (ع) با برگزاری مراسم نخل گردانی در این روز نسبت به اهل بیت ابراز ارادت و عزاداری می کنند
ازگذشته های دور و همه ساله در روز21ماه مبارک رمضان و در سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع)مراسم های خاصی در تفرش برگزار می شده که مراسم نخل گردانی در محله فم تفرش خاص ترین آئین در این روز است.
حرکت نخل از محله زاغرم که قدیمی ترین تکیه حال حاضردر ایران(تکیه زاغرم)به شمار می رود آغاز می شود.
پس از حرکت نخل ازاین محله در بین راه با پیوستن سایر هیاتهای عزادار دیگر محله ها به این جمع جمعیت کثیری در معیت این نخل وهیاتهای همراه به سوی امامزاده محمد به حرکت در می آیند.
درمسیر حرکت با نوحه خوانی وزنجیر زنی وسینه زنی به عزاداری شهادت حضرت علی (ع)می پردازند وپس از رسیدن به امامزاده هیاتها درصحن امامزاده وخیابان مجاورآن به عزاداری می پردازند.
این نخل فقط در روز های 28 صفر مصادف با شهادت امام حسن(ع) و 21رمضان مصادف با شهادت امام علی(ع) در این شهرستان گردانده می شود.
نخل نماد تابوت اهل بیت(ع) در تاریخ اسلام
نخل به مفهوم درخت خرماست و در اصطلاح عامیانه به هر درخت و درختچه ای تزیینی هم نخل گویند، اما در مراسم عزاداری اصطلاح نخل به تابوت واره ای می گویند که آن را بر دوش می کشند.
به همین سبب در روز 21 رمضان نخل را که به روایتی نماد شهادت آن حضرت است خیل عزاداران بر دوش می کشند و با سینه زنی و زنجیر زنی عزاداری می کنند.
نخل اتاقکی چوبی و حجیم و به شکل مکعب مستطیل است که از چوب و با یک کف بندی تشکیل شده است.
الواری که در کف به کار می رود، یک متر بالاتر از پایه های ستون ها قرار گرفته ، دو سر هر یک از تیرها حدود یک متر از چهار طرف کف دیواره نخل بیرون آمده و در واقع، دستگیره نخل را تشکیل می دهد.
مراسم نخل بندی را بانیان نخل که نسل به نسل به آنها اتنقال یافته و اسامی بعضی از آنها بر چوب زیرین نخل کوبیده شده است انجام می دهند.
نخل در شب شهادت حضرت علی(ع) بعد از برگزاری مراسم احیا و عزاداری با پارچه های سبز و مشکی پیچیده و آماده برای عزادارای می شود.
آئین نخل گردانی در شهرستان تفرش از مهمترین آئین هایی است که در فهرست آثار معنوی کشور به نام تفرش به ثبت رسیده و مردم در عزاداری ائمه(ع) اهمیت بسیاری برای این مراسم قائل هستند.
گزارش و عکس از عاطفه بیاتی


هنگامی که از این بازارچه قدیمی عبور می کنیم شاهد بسته شدن ، تخریب مغازه ها و در کل فراموشی این بازارچه هستیم.
به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از ندای تفرش ،در کوچه های شهرمان که قدم می زنم می بینم تاریخ قدیمی تفرش روز به روز در حال فراموشی است و ساختمان ها و بناهای جدید جای ساختمان های قدیمی را می گیرد و این مسئله نشان دهنده پیشرفت شهر و به روز شدن رنگ شهر است .اما در این بازار شغل هایی وجود دارند که با به روز شدن رنگ شهری در حال فراموشی اند .
مشاغلی که در گذر ماشینی شدن زندگی ها ، شاید کمتر به آن ها احتیاج شود ، ولی باز هم رمز و رازهایی در این مشاغل وجود دارند که ماشین های امروزی نتوانستند آنها را به ارث ببرند .
یکی از این بازارچه های قدیمی تفرش، بازارچه آهنگران است که در حال حاضر فقط ۳ نفر هستند که به آهنگری سنتی در این بازارچه می پردازند و هنگامی که از این بازارچه قدیمی عبور می کنیم شاهد بسته شدن ، تخریب مغازه ها و در کل فراموشی این بازارچه هستیم.
مشاغلی که به گفته شاغلینش درآمد زیادی نداشته ولی به خاطر رفاه حال مردم پای کوره های آتش ایستاده و با زدن پتک ، به دنبال یک لقمه روزی حلال هستند .


همزمان با هفته بهزیستی دو باب منزل مسکونی مددجویی در شهرستان تفرش افتتاح شد.
غلامرضا ونایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، در حاشیه افتتاح این منازل اظهار کرد: بهزیستی بعنوان یک سازمان کمک رسان تمام تلاش خود را در راستای توانمندسازی مددجویان بکارگرفته است.
معاونت بازرسی استان مرکزی بهزیستی شهرستان تفرش افزود: توانمند سازی مددجویان دغدغه اصلی بهزیستی است و در حوزه پیشگیری و اجتماعی نیز توانمندسازی افراد هدف اصلی است.
وی تصریح کرد: تامین مسکن و ایجاد اشتغال مددجویان بهزیستی نیازمند آموزش معلولان، دریافت آموزش های فنی و حرفه ای است که اداره بهزیستی با پرداخت وام های خود اشتغالی به مددجویان سبب نیازمندسازی مددجویان می شود.
ونایی تفرش را از موفق ترین شهرستان های اجرای طرح سی بی آ عنوان کرد و افزود: در این طرح بهزیستی موظف است کلیه معلولین در خانواده های شهری و روستایی را پیدا کرده و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کند.
وی با اشاره به اجرای برنامه های رفاهی و توانبخشی در سطح تفرش ویژه معلولان، گفت: طرح مراقبتی معلولان که هم اکنون به صورت پایلوت در حال اجرا است و سپس در تفرش اجرا خواهد شد ،طرح نگهداری معلولان در مراکز سالمندان و نگه داری در مراکز روزانه شهرستان تفرش همراه با آموزش های توانبخشی که مرکز سینا در این شهرستان نمونه ای از آن است.
معاونت بازرسی استان مرکزی بهزیستی شهرستان تفرش با اشاره به افتتاح موسسات مشاوره ای غیر دولتی در تفرش، افزود: این مسئله نیازمند ظرفیت سنجی است افراد متقاضی بومی بایدبا مراجعه به بهزیستی نسبت به فعالیت خود اقدام نمایند.
وی مراکز مشاوره را یکی از مراکز توانمندسازی دانست و تصریح کرد: بهزیستی یکی از سازمان های ارائه مجوز در تاسیس مراکز غیردولتی است و با تاسیس این مراکز گام هایی موثر در توانمندسازی مددجویان برداشته می شود.
ونایی با اشاره به هزینه ساخت این منازل گفت: دو باب مسکن مددجویی با اعتبار 240میلیون ریالی ویژه یک زن سرپرست خانوار و یک مددجوی بهزیستی به بهره برداری رسید.
معاونت بازرسی استان مرکزی بهزیستی شهرستان تفرش افزود: بیش از 300مددجو از خدمات بهزیستی تفرش در حوزه های درمانی،توانبخشی،اجتماعی استفاده می کنند.


ندای ملکوتی و عرفانی ˈالغوث الغوثˈ شامگاه چهارشنبه در اولین شب قدر همزمان با نقاط مختلف ایران اسلامی در تکایا، مساجد وبقاع متبرکه شاخص استان مرکزی طنین انداز شد.

به گزارش ایرنا، آیین اولین شب از شب های پر برکت قدر همزمان با شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) با حضور اقشار مختلف مردم با شکوه خاصی در آستان امامزادگان، مساجد و تکایای استان مرکزی برگزار شد.
مردم موحد و مومن استان مرکزی از لحظه های اولیه شامگاه چهارشنبه در حالی که در یک دست قرآن کریم و در دست دیگر مفاتیح الجنان را همراه داشتند در مساجد، تکایا و بقاع متبرکه این استان حضور پیدا کرده و با شور اشتیاق آیین اولین شب قدر را در این استان برگزار کردند.
مساجد و اماکن مذهبی شاخص و آشنای شهرستان اراک از قبیل مصلی بیت المقدس، مسجد حاج آقا صابر، فاطمیه(س) ، الزهرا(س)، آقا ضیاالدین، حصار، علی ابن ابیطالب(ع)، مسجد سیدها، آقا شمس و کانون امام صادق(ع) شهرصنعتی شب گذشته پذیرای مردم مومن و ولایتمداری بودند که با کمال خضوع و خشوع در مقابل معبود خود به عبادت و بندگی پرداختند.
این مراسم با قرائت دعای پرفیض جوشن کبیر آغاز شد و شرکت کنندگان با زمزمه اسما ذات اقدس الهی از پیشگاه خالق بی همتا خواستند تا به برکت این شب مبارک، قلم عفو بر گناهان آنان بکشد.
شب گذشته در اولین لیالی قدر مداحان خاندان عصمت و طهارت(ع) اشعار و مرثیه هایی در غم شهادت علی مرتضی (ع) اولین امام شیعیان جهان قرائت کردند و اشک ها بر گونه های پیروان آن حضرت جاری شد.
در بسیاری از خیابان های شهرستان اراک از قبیل خیابان جهرم، شهدا و شهرک امیریه نیز شبیه خوانان با اجرای تعزیه شهادت حضرت علی (ع) به سوگواری برای اولین پیشوای شیعیان جهان پرداختند.
همچنین بسیاری از مردم مومن و روزه دار استان مرکزی از نقاط مختلف این استان با حضور در بقاع متبرکه شاخص استان مرکزی از قبیل آستان مبارک امامزادگان شاهزاده عبدالله(ع) و آمنه خاتون(س) اراک، شاهزاده محمد عابد(ع) مشهد میقان، امامزاده سهل ابن علی(ع) آستانه و امامزاده بی بی فاطمه صغری(س) روستای سیاوشان آشتیان آیین شب اولین شب قدر ماه رمضان جاری را برگزار کردند.
شبیه خوانان شهرستان تفرش نیز شب گذشته در تکایای تاریخی این شهرستان از قبیل تکیه شش ناو، میانده، خلچان و تکیه حضرت ابوالفضل(ع) روستای بازرجان با اجرای مراسم شبیه خوانی امام علی(ع) عشق و ارادت خود را به این امام همام به منصه ظهور گذاشتند.
مردم مومن و انقلابی شهرستان خمین نیز با حضور در مصلی این شهر و بیت تاریخی امام راحل به عزاداری برای امام علی(ع) پرداختند.
بر اساس روایت ها و احادیث ائمه اطهار(ع) شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و شب ضربت خوردن حضرت علی (ع) اولین شب قدر می باشد که اقامه نماز قضا، قرائت دعای مجیر و جوشن کبیر مهمترین اعمال این شب می باشد.


همزمان با پنجمین روز از هفته بهزیستی بهرهبرداری از دو باب واحد مسکونی مددجویی در شهرستان تفرش آغاز شد.
خبرگزاری فارس: 2 باب واحد مسکونی مددجویی در تفرش مورد بهرهبرداری قرار گرفت
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، ظهر امروز و در مراسمی با حضور فرماندار و رئیس اداره بهزیستی تفرش و جمعی از مسئولان، از دو باب واحد مسکونی مددجویی در این شهرستان بهرهبرداری شد.
بر اساس این گزارش این پروژهها شامل یک باب منزل مسکونی مددجویی به متراژ 110 متر ویژه زن سرپرست خانوار و یک باب منزل مسکونی به متراژ 95 متر ویژه یک معلول توانبخشی است که با پرداخت تسهیلات 120 میلیون ریالی از سوی بهزیستی تکمیل و به بهرهبرداری رسیدهاند.
رئیس اداره بهزیستی تفرش در مراسم بهرهبرداری از این واحدها گفت: همزمان با هفته بهزیستی بیش از 10 ویژهبرنامه در شهرستان تفرش اجرا میشود.
به گفته وی دیدار با امام جمعه شهرستان تفرش، افتتاح دو واحد مسکونی مددجویی، برگزاری کوهنوردی خانوادگی، برگزاری جشن به مناسبت هفته بهزیستی و تجلیل از همکاران، بازدید از منزل مددجویان و مراکز نمونه به همراه مسئولین استانی، ارائه رایگان خدمات توانبخشی و مشاوره از جمله خدمات فیزیوتراپی و کار درمانی و مشاوره و برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و... بخشی از این برنامهها است.
امینی گفت: در حال حاضر 400 مددجو زیر پوشش حمایتی این نهاد قرار دارند.


فرمانده انتظامی تفرش گفت: باند ۶ نفره سارقان حرفه ای در تفرش با تلاش مأموران انتظامی این شهرستان دستگیر و روانه زندان شدند.
سرگرد سیروس دالوند در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به دستگیری باند سارقان حرفه ای در تفرش اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت های مختلف در سطح شهرستان تفرش در یک ماهه اخیر و شکایت تعدادی از شهروندان در این زمینه تحقیقات برای شناسایی سارقان آغاز شد.
وی افزود: جرم سرقت مورد نکوهش همه قوانین و ادیان بوده که در اعصار گذشته تا به حال مجازات های متفاوتی برای آن مقرر ساخته اند که خداوند در قرآن قطع دست دزد را مقرر فرموده است.
فرمانده انتظامی تفرش تصریح کرد: همه انسانها، فطرتی پاک خلق شده و پس از تولد در دوران اولیه زندگی، پاک و معصومند و این تا زمانی که توسط شرایط خاص به سمت اشتباه نروند، شرایط فردی مثل خصوصیات رفتاری و ذاتی هر شخص و یا به چگونگی محیط اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و فرهنگی آنها بستگی دارد.
دالوند با اشاره به اینکه قبل از ارتکاب به جرم باید انگیزه وقوع جرم را اصلاح کرد، گفت: از سوی دیگر هیچ مجرمی از مادر خود مجرم و تبهکار زاده نشده است، بنابراین توجه به این واقعیت ضروری بنظر می رسد که جرم و جنایت یا به عبارت بهتر بیماریهای اجتماعی مانند بیماری های جسمی مسری هستند و اگر قبل از ایجاد انگیزه وقوع جرم بفکر اصلاح و از بین بردن علل ارتکاب جرم نیافتند ممکن است به دیگران نیز سرایت کند که عواقب سنگین و غیر قابل جبرانی در پی دارد.
وی افزود: بر اثر ازدیاد جرم و جنایت قدرت کنترل در جامعه هر روز ضعیف تر و به طبع بر مقدار مجرمان افزوده می گردد و در نهایت حتی بر قوانین منطقه ای و کلان هم در طولانی مدت تاثیر می گزارد.
فرمانده انتظامی تفرش تصریح کرد: در تمامی دوره های تاریخی جامعه انسانی، مواجه با دردها و آسیب های ناشی ناهنجاری ها بوده که در هر عصری شکل خاصی پیدا کرده و نوع برخورد با آن هم گوناگون بوده، در عصر ما بدلایلی چون افزایش فاصله طبقات اجتماعی، عدم توجه به جنبه معنوی انسان، سستی و تزلزل ارکان اخلاقی، سقوط خانواده، گسترش مکاتب مادی و پوچ گرائیها و لذت طلبی ها و بالاخره عدم توان کنترل زمامداران توسعه بیشتری یافته که از دید بسیاری از جامعه شناسان امیدی به اصلاح اوضاع آینده نیست.
دالوند با اشاره به راه های پیشگیری و درمان گفت: مگر اینکه تحولی ناشی از روشنگریها و ارشادات سازنده در جامعه رخ دهد وجود چنین اندیشه هایی، صاحب نظران را به تلاش و تکاپو وا داشته که در سایه بررسی های علمی، ریشه و انگیزه های اینگونه دردها را کشف کرده و راه هایی برای پیشگیری و درمان ارائه کنند.
وی افزود: اصل این است که در جامعه انحرافی پدید نیاید و در صورت پدید آمدن، مزمن نگردد که در آن صورت امکان ریشه کن کردن آن بسادگی میسر نیست.
فرمانده انتظامی تفرش تصریح کرد: گاهی هسته اولیه انحرافی در جامعه گذارده شده و مسئولان با نظر بی اهمیتی به آن می نگرند ولی در اندک زمانی شیوع و گسترش یافته و جامعه را دچار آسیب و بحران می کند که این مسئله در رابطه با جوانان بیشتر قابل توجه است زیرا که از هر نظر این ظرفیت را دارند که چیزی نوع و فرا اجتماعی را با توان جسمی و روحی که دارند با سرعتی بسیار زیاد در کمترین زمان در جامعه کشف و عملیاتی و پیاده سازی کنند.
وی افزود: لازمه سرقت گرفتن، برداشتن و کش رفتن بوده که برای سرقت تعریف های متعددی ارائه شده است که می توان ربودن خدعه آمیز مال غیر، برداشتن چیزی از دیگری بدون اطلاع ورضایت او، گرفتن وبردن مال وپول کسی به زور یا مکروفریب، ربودن متقلبانه شیء به دیگری وبالاخره ازنظر قانون سرقت تنها وقتی موجود بوده که شی موضوع جرم بدون آگاهی وبرخلاف میل صاحب آن تصرف شود.
دالوند تصریح کرد: سرقت سبب افزایش هزینه های تولید می شود و بخش های زیادی از بیت المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندانها، تأمین زندگی خانواده های زندانیان شود.
فرمانده انتظامی تفرش با اشاره به آثار زیان بار سرقت بر جامعه گفت: آثار زیانبار آن بر مصرف کننده ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامنگیر خانواده ها می شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می کند.
وی افزود: پس از اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده پلیس 6 سارق سابقه دار شناسایی و در یک عملیات ویژه و غافلگیرانه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی تفرش با اشاره به اعتراف سارقان به 12 فقره انواع سرقت منزل، کیف قاپی و محتویات خودرو گفت: پس از بازرسی از محل اختفای سارقان بیشتر اموال مالباختگان کشف و برگردانده شد.
فرمانده انتظامی تفرش تصریح کرد: اعضای باند سارقان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: شهروندان ضمن جدی گرفتن هشدارهای پلیسی مبنی بر رعایت ایمنی منازل و خودروهای خود درصورت مشاهده هرگونه جرایم از سوی افراد فرصت طلب موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریت های 110 به پلیس اطلاع دهند.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از رئیس صدا و سیما درخواست کرد تا به تقویت شبکه های صدا و سیما و تکمیل سیستم دیجیتالی در سه شهرستان تفرش، آشتیان و فراهان بپردازد.
نماینده مردم تفرش،فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از وزیر کشور درخواست دارم تا در ارائه لایحه تقسیمات کشوری و کمک به شهرداری ها جهت تامین وسایل نقلیه موتوری و تجهیزات مورد لزوم شهرداری های تفرش،آشتیان و فراهان اقدامات لازم را به کار گیرد.
وی در تذکری خطاب به وزیر علوم گفت: نسبت به پرداخت مطالبات دانشگاه تفرش به ویژه درباره پرداخت حقوق معوقه اعضای هیات علمی تصمیمات لازم اتخاذ شود .
این نماینده مردم در مجلس نهم یادآور شد: از وزیر ورزش و جوانان میخواهم تا در ساخت سالن های ورزشی روستای آشتیان و فراهان توسط شرکت توسعه و تجهیز دستورات لازم را ارائه کند.
صلاحی خطاب به وزیر بهداشت تاکید کرد : ارتقای مرکز بهداشت و درمان روستای فراهان به مرکز شبانه روزی و تهیه آمبولانس جهت مراکز بهداشتی، درمانی و روستایی جزو ضرورت هاست.
وی تصریح کرد: از وزیر آموزش و پرورش نیز درخواست دارم تا نسبت به مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی تعیین تکلیف کند.
نماینده مردم فراهان، تفرش و آشتیان در مجلس نهم افزود: وزیر نیرو باید در تکمیل تصفیه خانه فاضلات شهرستان تفرش و انتقال پساب تصفیه خانه فاضلاب اراک به دشت فراهان و اعتبارات لازم جهت برق دار کردن چاه های آب کشاورزی اقدامات لازم را به کار گیرد.
صلاحی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: تسهیل اعتبار لازم از صندوق توسعه ملی با توجه به حجم بالای طرح های کشاورزی و دامپروری و ایجاد مرکز بزرگ کشت گلخانه ای در فراهان باید مدنظر واقع شود.
وی خطاب به وزیر اقتصاد خواستار مساعدت کشاورزان و دامپروران درباره بازپرداخت وام های تسهیلات شد.
وی خطاب به وزیر نفت افزود: تسریع در گازرسانی به روستاهای فراهان و تفرش و موافقت با گازرسانی به روستاهای بخش مرکزی شهرستان تفرش نیز باید مورد توجه واقع شود.
عضو کمیسیون اجتماعی در تذکری به رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تقویت شبکه های صدا و سیما و تکمیل سیستم دیجیتالی در هر سه شهرستان ضروری است.


مدیر امور مالیاتی تفرش گفت: سال گذشته بیش از۶۰ میلیارد ریال مالیات در شهرستان تفرش جمع آوری شد.
حسن کبورانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به زمان تکمیل اظهارنامههای مالیاتی اظهار کرد: مودیان مالیاتی تا پایان تیرماه مهلت دارند تا اظهار نامه مالیاتی خود را تسلیم کنند .
وی شیوه پرکردن اظهارنامه را الکترونیکی دانست و گفت: در صورت عدم تسلیم اظهار نامه تا 31تیرماه مودیان معافیت سال 92 را از دست داده و مشمول پرداخت جریمه می شوند.
مدیر اداره امور مالیاتی تفرش جمع آوری 1220 اظهار نامه مالیاتی در تفرش توسط مشاغل و شرکت ها تا پایان تیرماه پیش بینی کرد و افزود: مودیان مالیاتی می توانند از طریق سایت سازمان امور مالیاتی کشور اظهار نامه خود را تکمیل کنند.
وی تصریح کرد: تاکنون 805 مورد اظهارنامه مالیاتی در سطح شهرستان تکمیل و ثبت شده است.
مدیر اداره امور مالیاتی تفرش با اشاره با افزایش درصد مالیات به نسبت سال گذشته گفت: با توجه به توافق بین سازمان امور مالیات و اصناف کشور مشاغلی که مالیات تاسقف 10میلیون ریال دارند 4درصد، مشاغل بین 10 -30 میلیون ریال مالیات دارند 9درصد و مشاغل بالای 30میلیون ریال مالیات 14درصد افزایش مالیات را دارند که این مالیات قطعی بوده و نیازی به تشخیص و رسیدگی ندارد.
کبورانی با اشاره به تقسیط مالیات افزود: مودیان مالیاتی 40درصد مالیات را نقدی پرداخت و مابقی را تا دی ماه امسال به صورت تقسیطی پرداخت میکنند.
وی در تشریح انواع مالیات تصریح کرد: مالیات مستقیم شامل مالیات مشاغل، اجاره املاک، ارث، انفاقی، واگذاری که به خزانه دولت واریز و مالیات غیرمستقیم را شامل مالیات ارزش افزوده که خود شامل مالیات و عوارض بوده که عوارض به حساب دهیاریها و شهرداریها واریز میشود.
مدیر اداره امور مالیاتی تفرش با اشاره به مالیات جمع آوری شده در سال گذشته گفت: در سال گذشته به میزان 20میلیارد ریال مالیات مستقیم، 40میلیارد ریال مالیات غیر مستقیم که 25میلیارد ریال مالیات، 17 میلیارد ریال عوارض که 16 میلیارد و 890 میلیون ریال به حساب دهیاری و شهرداری واریز شده است.


مردم شهر تفرش پس از گذشت سالیان متوالی وسالها از تبدیل به شهرستان، از داشتن سینما بی نصیب هستند و پس از ۲۰سال ساختمان نیمه کاره سینمای این شهرستان تخریب شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، رسانه جذاب سینما از محبوب ترین و پرطرفدارترین سرگرمی های مردم محسوب می شود و سینما برای بسیاری از مردم نمادی از یک مکان فرهنگی و تفریحی سالم است به طوریکه در عصر حاضر سینما به عنوان رسانهای تأثیرگذار و پرمخاطب جایگاه مهمی در تحولات و توسعه فرهنگی و اجتماعی دارد و یکی از پایههای مهم فرهنگ سازی و جامعه پذیری محسوب میشود.
امروزه سینما مانند اوائل به وجود آمدنش تنها کاربرد تفننی و تفریحی ندارد و تنها افراد مرفه جامعه برای تفریح و سرگرمی از آن استفاده نمیکنند، بلکه به مرور زمان کاربردهای سینما افزایش یافته و فیلم های آموزنده در مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و آموزشی رازی است که سینما به عنوان ارائه دهنده نقش اساسی دارد.
امروزه سینما حوزه ای عمومی برای کلیه شهروندان شده و اکنون یک ضرورت برای هر جامعه جهت رسیدن به توسعه فرهنگی و اجتماعی است.
شهرستان تفرش با بیش از 25هزار نفر جمعیت و داشتن پتانسیل های مناسب در بخش هنری و فرهنگی، به لحاظ زیرساخت های فرهنگی کمبودهایی دارد که یکی از آنها، نبود سینما است و پیوسته فعلان فرهنگی و جوانان، خواستار مساعدت و اهتمام مسئولان امر برای حل این مشکل شده اند.
با ایجاد و احداث سینما تحولات مناسبی در زمینه فرهنگی در این شهرستان ایجاد می شود و شهروندان می توانند در اوقات فراغت خود به سینما بروند و از آن استفاده های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را ببرند.
ساخت سینما در تفرش از سالهای پیش از طریق منابع شخصی و پرداخت تسهیلات کم بهره آغاز شده که متاسفانه این اقدامات فقط در احداث ستون و کمی هم سقف و دیوار خلاصه می شود.
این ساختمان نیمه کاره روبروی پارک حکیم نظامی تفرش قرار گرفته که پس از گذشت 20 سال امروز شاهد جمع کردن ستونهای برافراشته سینما هستیم.
جواد.م، از جوانان شهرستان تفرش درباره جمع آوری این ستونها به خبرنگار تسنیم می گوید: هر روز آرزوی من و بسیاری از جوانان اتمام این ساختمان نیمه کاره بود تا بتوانیم همانند بسیاری از جوانان دیگر شهرها ساعاتی از روز را با دوستان و خانواده در آن به تفریح بپردازیم.
وی می افزاید: کمبود امکانات رفاهی و تفریحی دغدغه بسیاری از جوانان در شهر تفرش است که باید مسئولان به این نیاز پاسخگو باشند.
مریم.و، یکی از ساکنین اطراف سینمای نیمه کاره تفرش می گوید: وجود این ساختمان نیمه کاره در ابتدای کوچه به معضلی بزرگ تبدیل شده بود و یک خطر برای کودکان ما بحساب می آمده است.
وی می افزاید: نبود استخر در تفرش،کمبود امکانات ورزشی و تفریحی از امروز دغدغه ما در آینده برای فرزندانمان است و داشتن سینما یا سالنی که قابلیت پخش فیلم های سینمایی روز ایران را داشته باشد یک ضرورت برای مردم تفرش است.
سینما رسانه ای با نقشی اساسی در تامین اوقات فراغت جوانان دارد
درادوار مختلف تعاریف متفاوتی از فراغت ارائه شده است زیرا مفهوم فراغت و چگونگی آن در زمانهای مختلف متفاوت بوده و بطور یقین در عصری که فراغت تنها به معنی دست کشیدن از کار و استراحت ، رفع خستگی و کسب آمادگی برای کار است ، نمی تواند با حال مطابقت داشته باشد.
خواندن یک کتاب، فراگرفتن یک هنر،پرداختن به یک فعالیت ورزشی، تماشای تلویزیون، گوش دادن به رادیو، رفتن به سینما، تئاتر، میهمانی یاگردش همه میتوانند بخشی از گذران اوقات فراغت باشد.
امروز در شهرستان تفرش رفتن به پارک،بودن در کنار دوستان و استفاده از کلاس های ورزشی آن هم با کمبود شدید امکانات و حضور در کلاس های هنری تنها مواردی هستند که جوانان می توانند بطور شایسته اوقات فراغت خود را با آنها صرف کنند.
تخریب سینمای نیمه کاره تفرش پس از 20 سال
ستون های برافراشته سینمای تفرش پس از 20 سال به سبب ایجاد خطرات جانی برای ساکنین اطراف آن و زشت کردن چهره شهری توسط شهرداری جمع آوری شد.
نائب رئیس شورای اسلامی تفرش به خبرنگار تسنیم می گوید: در حال حاضر شورای شهر و شهرداری در نظر دارد ساختمانهای نیمه کاره این چنینی را که باعث برهم خوردن زیباسازی فضای شهری شده پیگیری
و با دادن اخطارهای لازم تعیین تکلیف کند.
عبدالناصر ذوالفقاری می افزاید: ساخت سینما در تفرش در دوره اول شورای شهر از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش پیگیری شد که از طریق پرداخت وام کم بهره و تسهیلات لازم به صاحب زمینی روبروی پارک حکیم نظامی جهت ساخت سینما و سالن های چند منظوره اقدام شد و وی به سبب کهولت سن پیگیری های لازم را انجام نداد و اجرای امورات ساختمان طولانی شد و بعد از مدتی نامبرده فوت کرد.
وی تصریح می کند: بعد از فوت صاحب ساختمان وراث هیچ اقدامی جهت ساخت یا تغییر کاربری انجام نداده و شهرداری با هدف حذف ساختمان های نیمه کاره اقدام به جمع آوری این ستون ها کرد.
تجهیز آمفی تئاتر پروفسور حسابی بهمنظور پخش فیلم های سینمائی
نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان با اشاره به ضرورت پخش فیلم های سینمایی و پر کردن بخشی از اوقات فراغت در سینما به خبرنگار تسنیم می گوید: راه اندازی سینما تا کنون امکانپذیر نبوده و با تجهیز سالن آمفی تئاتر پروفسور حسابی به سیستم های صوتی و تصویری امکان پخش فیلم های سینمائی را در شهرستان تفرش فراهم می کنیم.
عباس صلاحی می افزاید: اگرچه سینما در حال حاضر به سبب رواج دستگاه های صوتی و تصویری خانگی با کاهش مخاطب نسبت به گذشته روبرو بوده، اما علیرغم آن نیز در شرایط کنونی، سینما به عنوان ابزاری فرهنگی و رسانهای تأثیرگذار جایگاه مهمی در مهندسی فرهنگی و اجتماعی داراست و یکی از پایههای فرهنگ سازی محسوب میشود.
وی تصریح می کند: وجود سینما در شهرهای کوچک نیاز به فرهنگ سازی و حمایت مسوولان امر دارد و از طرفی نداشتن صرفه اقتصادی موجب عدم استقبال جهت سرمایه گذاری در این بخش می شود و اداره کردن آن بدون حمایت های دولتی امکان پذیر نیست.
سریال سینماسازی تفرش که هیچگاه به اکران نرسید
امروز پس از گذشت 20سال که نظر قاطعی درباره احداث این سینما وجود ندارد، شهرداری اقدام به تخریب این سینمای نیمه کاره کرد و این ماجرای سریالی ناتمام از ساخت سینمای تفرش بود که هیچگاه به اکران نرسید و همچنان تفرشی ها بی نصیب از سینما ماندند.
گزارش و عکس از عاطفه بیاتی


رئیس اداره ارشاد اسلامی تفرش گفت: ۳۰ خوشنویس از شهرستان تفرش و اراک در همایش کاتبان وحی در تفرش شرکت کردند و با خطوط نستعلیق،ثلث و شکسته نستعلیق آیات کتاب وحی را کتابت کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، فضل الله باباخانی در همایش کاتبان وحی با اشاره به برگزاری این همایش همه ساله در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: همایش کاتبان وحی با حضور خوشنویسان شهرستان تفرش و مهمانانی از شهرهای مجاور همه ساله برگزار می شود.
وی افزود:همایش کاتبان وحی در راستای گسترش و ترویج فرهنگ دینی و تشویق هنرمندان به خلق آثار هنری با مضامین اسلامی و قرآنی برگزار میشود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تفرش با بیان اینکه در برگزاری همایش کاتبان وحی، دانشگاه آزاد تفرش با اداره ارشاد فرهنگ اسلامی همکاری دارد،گفت: در این همایش هنرمندان خوشنویس شهرستان فرازهایی از آیات نورانی کلام وحی را کتابت میکنند که در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
باباخانی با اشاره به این که کتابت کلام وحی از ابتدای نزول آیات توسط افرادی کتابت و حفظ می شده افزود: این سنت حسنه امروز به دستان توانای خوشنویسان انجام میشود.
وی تصریح کرد: امروز ظرفیت های توجه به قرآن افزایش پیدا کرده و علاوه بر اینکه بسیاری از مسلمانان در حفظ قرآن کوشش میکنند،تعداد بسیاری هم در راستای جذابیت بخشی به قرآن و انتقال آن به آیندگان و نسل جوان به کتابت قرآن کریم میپردازند.
باباخانی افزود: از آنجا که از این هنر برای تبلیغ قرآن استفاده شده میتوان آن را نوعی هنر برگرفته از سیره ائمه اطهار(ع) دانست.
رئیس اداره ارشاد تفرش با اشاره به اهمیت هنر خوشنویسی در ترویج فرهنگ دینی گفت: هنر خوشنویسی نقش و جایگاه والایی در حفظ و ثبت مفاهیم و مواریث فرهنگ جامعه داشته است و بعد از ظهور اسلام خوشنویسی به عنوان یکی از هنرهای جامع اسلامی همه سرزمینهای اسلامی را دربرگرفته است.
وی افزود: خوشنویسی هنری است که در متون دینی و روایی از آن برای تبلیغ قرآن و مفاهیم دینی بهرههای فراوانی برده شده است.


به گزارش پایگاه خبری تفرش، امام جمعه تفرش با اشاره به ضرورت توانمند سازی معلولان گفت:
توانمند سازی معلولین بهترین خدمت به این قشر آسیب پذیر جامعه است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا معلولان بتوانند ازطریق مختلف ازجمله ایجاد اشتغال توانمند شده ومستقل ازبهزیستی به زندگی ادامه دهند وایجاد شرایط لازم برای اشتغال مددجویان وزمینه سازی برای حضور موثرآنان دراجتماع ونمایش توانمندی های آنان باید دربرنامه های بهزیستی به طورجدی مدنظرقرارگیرد.


مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تفرش گفت: به همت یکی از خیران شهرستان تفرش ضیافت افطاری تعداد ۲۵۰ نفر از ایتام و خانواده های ایشان با حضور تعدادی از خیران برگزار و برای این ضیافت افطاری مبلغ ۲۰ میلیون ریال توسط این خیر هزینه شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، قاسم مقدم در این ضیافت که به مناسبت سالروز ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان از خداوند متعال می خواهیم تا روز احسان و نیکوکاری را برای ما محبوب و مسیر گناه را ناخوشایند کند زیرا آنچه که از گناه جمع آوری می شود، روزی گرفتار آتش آن می شود.
وی افزود: سنت توجه به ایتام و نیازمندان و دستگیری از مستمندان از سنت های دیرین است و خیران و دیگر اقشار جامعه پیش قراولان حرکت در این مسیر نیک منشانه هستند، ترویج فرهنگ انفاق و حمایت از ایتام از دیگر برنامه های این نهاد است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی است و با بهره گیری از معنویت این ماه وظیفه داریم به بندگان نیازمند خدا کمک کنیم و اطعام نیازمندان، سرکشی از خانواده های تحت حمایت و اهدای سبدهای غذائی از برنامه های این نهاد در ماه مبارک رمضان است.
مقدم با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در رهایی بخشی مستضعفان جامعه گفت: یکی از بزرگ ترین کارهای شایسته و معنوی، خدمت به بندگان خدا به ویژه افراد محروم و مستضعف است، خدمت به قشر محروم انسان را تا ملکوت بالا می برد، حضرت امام خمینی(ره) خدمت به مستضعفان را عبادتی بزرگ دانسته و می فرماید: در خدمتِ بندگان خدا و مستضعفان باشید و بیش تر از همه، طبقات ضعیف را ملاحظه کنید و این یک عبادت بزرگ است برای شما.
وی افزود: در واقع انسان باید با یکدلی و همدلی نخست خود را بسازد وسپس با ساختن جامعه خود بستر ظهور را فراهم کند، زندگی انسان زمانی لذّت بخش است که رنگ انسانی داشته باشد و روابط او با اجتماع بر پایه هم یاری و توجه به مستضعفان بنیان گذاری شود.


دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری تفرش اعلام کرد:40 میلیارد ریال منابع تسهیلات بنگاه های زودبازده امسال به این شهرستان اختصاص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری تفرش ،ˈاحمد محبعلیˈ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: علاوه بر این تسهیلات ، پنج میلیارد ریال منابع پشتیبان ایجاد مشاغل خانگی از محل صندوق مهر امام رضا (ع) امسال به این شهرستان اختصاص یافته که در صورت استقبال متقاضیان قابل افزایش است.
وی ادامه داد: امسال 14 طرح درخواست تسهیلات زودبازده با مجموع سرمایه ثابت 55 میلیارد و 500 میلیون ریال و سرمایه در گردش 74 میلیارد و 500 میلیون ریال در دبیرخانه کارگروه تصویب و به بانکهای عامل معرفی شده است.
محبعلی با بیان اینکه این کارگروه مسوول پیگیری اشتغالزایی دو شهرستان فراهان و تفرش است، گفت: سهمیه اشتغالزایی این شهرستان امسال 240 فرصت شغلی تعیین شده که 86 فرصت شغلی آن در بخش صنعت، 99 شغل در حوزه کشاورزی و مابقی در خدمات است.
وی تصریح کرد: تکلیف اشتغالزایی در شهرستان فراهان نیز امسال 261 فرصت شغلی است که 143 شغل در حوزه صنعت، 95 شغل در بخش کشاورزی و 21 شغل در خدمات بایدایجاد می شود.
محبعلی گفت:پارسال 79 فرصت شغلی در شهرستانهای تفرش و فراهان ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در بهار امسال 136 شغل تعهد شده در تفرش و 92شغل در فراهان محقق شده است.
شهرستان تفرش در 85 کیلومتری شمال شرق اراک واقع شده و فراهان نیز با دو بخش مرکزی و خنجین در سال 1389 در تقسیمات کشوری به شهرستان ارتقا یافته است.


سرپرست بهزیستی تفرش از ارائه خدمات توانبخشی و مشاوره رایگان در تفرش همزمان با هفته بهزیستی در این شهرستان خبرداد.
زهرا امینی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به برنامه های بزرگداشت هفته بهزیستی در تفرش اظهار کرد: همزمان با هفته بهزیستی بیش از ده ویژه برنامه در شهرستان تفرش اجرا می شود.
وی با اشاره به نام گذاری 25تیر ماه ، به عنوان روز بهزیستی افزود: نام گذاری 25تیر ماه به عنوان روز بهزیستی از میزان اهمیت چنین روزی در نظام جمهوری اسلامی خبر می دهد و آموزه های آسمانی دین مبین اسلام همواره موید این امر است که همه انسانها در هر شرایطی نسبت به وضعیت معیشتی دیگران مسئولند.
سرپرست اداره بهزیستی تفرش با اشاره به خدمت رسانی بهزیستی در جامعه گفت: بهزیستی کلمه ای نشات گرفته از بهتر زیستن و تلاش برای داشتن زندگی توام با آرامش و زیستن شایسته نام انسان است.
وی تصریح کرد: انسان به عنوان یکی از مخلوقات خدا که به مثابه خلیفه خدا بر روی زمین و اشرف مخلوقات است باید دیگر اقشار آسیب پذیر جامعه که ویژگیهای به خصوص و ناتوانی جسمی ، حرکتی ذهنی دارند رسیدگی و توجه بیشتری نماید.
سرپرست اداره بهزیستی تفرش افزود: تاسیس سازمان بهزیستی را در راستای اجرای عدالت اجتماعی و اهداف و آرمان های متعالی امام (ره) و انقلاب بوده است.
وی افزود: 400 مددجو تحت پوشش حمایت های اداره بهزیستی شهرستان تفرش از خدمات این سازمان بهره مند هستند.
امینی تصریح کرد: دیدار با امام جمعه شهرستان تفرش، افتتاح 2واحد مسکونی مددجویی، برنامه کوهنوردی خانوادگی، جشن به مناسبت هفته بهزیستی و تجلیل از همکاران، بازدید از منزل مددجویان و مراکز نمونه به همراه مسئولین استانی، رایگان نمودن خدمات توانبخشی و مشاوره بهزیستی شامل خدمات فیزیوتراپی و کار درمانی و مشاوره و برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی از مهمترین برنامه های اداره بهزیستی تفرش در هفته بهزیستی است.
رسالت مهم بهزیستی حمایت از اقشار آسیب پذیر است
سرپرست اداره بهزیستی تفرش تشکل عظیم بهزیستی را یک ارگان حمایتی اعلام کرد و گفت: کمک به هم نوع و تقویت روحیه انسان دوستی در آموزه های دینی، اسلامی و فرهنگی ایرانیان ریشه دارد و این حس بطور کامل در این سازمان مشهود است.
وی افزود: حسن نوع دوستی و دستگیری و خدمت به اقشار آسیب پذیر مثل ایتام،جامعه معلولین و از کار افتاده گان رسالت مهم این سازمان به شمار می رود.
امینی بر لزوم ارائه مهارت های آمورزشی به موازات حمایت از افراد آسیب پذیر و به ویژه افراد تحت پوشش بهزیستی تاکید و تصریح کرد: بهزیستی در چگونگی ارائه خدمات با بهره گیری از تجربیات گذشته نوآوری می کند چراکه ایمان، عشق و علاقه لازمه خدمت رسانی در بهزیستی است.
وی افزود: با توانمند سازی جامعه هدف می توان این خودباوری را در آنان ایجاد کرد که می توان بدون حمایت چرخه زندگی خود را ادامه داد .
مشارکت خیران به ارتقا خدمات رسانی به مددجویان بهزیستی تفرش کمک میکند
سرپرست اداره بهزیستی تفرش با اشاره به اهمیت حمایت خیران از بهزیستی گفت: حمایتهای مادی و معنوی خیرین توانسته بخشی از نیازهای افراد نیازمند را برطرف سازد اما حضور و مشارکت بیشتر خیران تفرشی سبب افزایش و ارتقا خدمات به مدد جویان بهزیستی می شود.
امینی افزود: خوشبختانه حمایتهای مادی و معنوی خیران توانسته بخشی از نیازهای افراد نیازمند را برطرف سازد که توسعه این خدمات ضروری است.
وی تصریح کرد: مشارکت گسترده خیران در امور خیر و کمک به محرومان جامعه نقطه قوتی به حساب میآید و میتوان با تدبیر و برنامهریزی مناسب به گسترش و توسعه بیشتر آن پرداخت.
امینی افزود: معلولان به همراه دیگر اقشار جامعه در امر توسعه، عمران و آبادانی نقش دارند و به همین سبب باید زمینه مناسب برای مشارکت این افراد در روند پیشرفت به خوبی فراهم شود.


مدیرکمیته امداد تفرش گفت:همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) ۶۰۰ سبد کالا بین نیازمندان و اقشار کم درآمد شهرستان تفرش توزیع شد.
قاسم مقدم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به توزیع این سبدها اظهار کرد: اطعام ایتام و نیازمندان از مهمترین فعالیتهای کمیته امداد تفرش است که هر سال با مشارکت خیران و افراد نیکوکار سبد کالا تهیه و بین نیازمندان توزیع میشود.
وی افزود: هم زمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) و اجرای طرح اکرام ایتام و نیازمندان 600 سبد کالا با ارزش 240میلیون ریال توسط مرکز نیکوکاری امام حسین(ع) تهیه شده که روزه داران در این شب پر برکت بسته حمایتی خود را دریافت میکنند.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش با بیان اینکه تمام سعی و تلاشمان گسترش کمی و کیفی در راستای اطعام هدفمند مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی است گفت: مجموعه کمیته امداد تفرش همچون سنوات گذشته با بهرهگیری از حداکثر ظرفیت و توان مساجد و هیئتهای مذهبی، خیران و نیکوکاران، مراکز نیکوکاری امام حسین و امیرالمومنین(ع)، رابطان افتخاری و سایر تشکلهای وابسته اقدام به پذیرایی از مددجویان و خانوادههای نیازمند روزهدار میکند.
مقدم تصریح کرد: ارزش ریالی هر سبد کالا 600هزار ریال بوده و این سبد با اختصاص 5نوع کالا که شامل برنج، خرما، روغن، تن ماهی و ماکارونی است در اختیار نیازمندان قرار میگیرد.
وی با اشاره به نامگذاری 15 تا 21 رمضان به نام هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام افزود: این هفته هم زمان با ولادت کریم اهلالبیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) آغاز میشود که در راستای عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج ارزشهای دینی و سنتهای حسنه اسلامی و نوعدوستی و انتقال آن به نسل جوان جامعه برنامههای اطعام و توزیع سبد کالا هم آغاز میشود.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش با بیان اینکه در هفته اطعام و اکرام ایتام، پایگاههای اکرام کمیته امداد امام خمینی شهرستان برای دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران و ثبتنام از حامیان طرح اکرام و ایتام فعال است، گفت: در این طرح حامیان میتوانند حداقل با اختصاص سرانه 300 هزار ریال بهصورت ماهیانه حمایت مادی و معنوی از یک یتیم را بر عهده بگیرند.
مقدم با اشاره به اجرای طرح مفتاحالجنه تصریح کرد: این طرح با هدف حضور مسئولان در منازل خانوادههای تحت حمایت و رسیدگی به مشکلات آنها و طرح هدیه رمضانیه که بر اساس آن خیرین هدایا خود را در قالب سبد کالا(گوشت، روغن، برنج، حبوبات) برای تأمین مایحتاج ماه مبارک رمضان ایتام با هماهنگی این مدیریت بهعنوان هدیه رمضانیه به خانوادهها اهدا میکنند.
وی افزود: با توجه به نقش کلیدی مراکز نیکوکاری در جذی خیران و نیکوکاران، شبکه های نیکوکاری بهترین ظرفیت جذب خیران در شهرستان تفرش را ایجاد کرده و مرکز نیکوکاری امام حسین(ع) با 100 نفر عضو به طور ثابت از مراکز فعال در شهرستان تفرش است.
مدیرکمیته امداد امام خمسینی(ره) تفرش تصریح کرد: مرکز نیکوکاری امیرالمومنین و امام حسین (ع) به عنوان 2شبکه جذب خیران و شناسائی محرومین فعال هستند که با فعالیت بیشتر و کمک خیران تا پایان سال شاهد افتتاح 3مرکز نیکوکاری در شهرستان تفرش هستیم.


.: Weblog Themes By Pichak :.