رئیس جمعیت هلال احمر تفرش از انعقاد تفاهمنامه همکاری با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان خبر داد.
مجید حسینجمال امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: با انعقاد این تفاهمنامه همکاری 180 نفر از مستمری بگیران بیمه بیکاری تفرش آموزشهای امداد و کمکهای اولیه را فرا خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: این افراد در قالب گروههای 30 نفره با شرکت در دورههای آموزشی، امداد و نجات و کمکهای اولیه را فرا گرفته و در صورت موفقیت در آزمون گواهینامه دریافت خواهند کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش در بخش دیگری از سخنان خود از سفر کاروان سلامت و امید به این شهرستان خبر داد و بیان داشت: کاروان سلامت و امید چهار بهمن ماه سال جاری به شهر تفرش سفر خواهد کرد.
حسینجمال هدف از اجرای طرح سلامت و امید را اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع آموزش و پیشگیری از بیماریها با تکیه بر مشارکتهای مردمی دانست و ادامه داد: در این کاروان در حوزههای پیشگیری و آموزش در حوزههای سلامت به صورت رایگان با کمک خیران به مردم خدمترسانی میشود.
وی بیان کرد: ارائه خدمات پزشکی، برگزاری مراسم تجلیل از خیرین، طبخ غذا به نفع نیازمندان، برگزاری مسابقات فرهنگی، برپایی ایستگاهها و چادرهای سلامت، اجرای طرح غربالگری، ارائه مشاورههای تغذیه و... از برنامههای مهم پیشبینی شده به مناسبت سفر کاروان سلامت و امید به تفرش است.


مدیر عامل شرکت مخابرات استان مرکزی از اجرای طرح توسعه شبکه کابلی در شهرستان تفرش خبر داد.
مسعود مشیدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، بااشاره به نصب سوئیچ های تلفن در استان مرکزی و ظهرستان تفرش اظهار داشت: از ابتدای سال در استان مرکزی نصب سوییچ های تلفن آغاز شد که در شهرستان تفرش نیز 3 دستگاه به این موضوع اختصاص داده شده است.
وی افزود: تاکنون در پدافند غیرعامل با کوچک کردن سوئیچها توانستیم در تولید سوییچ خودکفا شویم و با همکاری استانداری مرکزی 3 برنامه جدید در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان مرکزی نیروهای جوان و نخبه را مهمترین سرمایه های کشور دانست و گفت: تخصص جوانان ایران و فعالیتهای دانش بنیان توسط این جوانان سبب شده در این شرکت بسیاری از تحریم ها را دور بزنیم و در مخابرات به خودکفایی لازم دست بیابیم.
مشیدی تصریح کرد: از ابتدای سال 400 میلیارد ریال در پروژههای مربوط به این حوزه در سطح استان مرکزی سرمایهگذاری شده و طرحها تا دهه مبارک فجر به بهره برداری میرسد.
وی افزود: توسعه شبکه تلفن در تفرش در 6کیلومتر در حال اجراست که این طرح اعتباری بیش از 15 میلیارد ریال بودجه به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان سرویسرسانی مناسب در شهرها را یک وظیفه دانست و گفت: استفاده از بهروزترین تکنولوژیها در توسعه شبکه کابلی و ایجاد زیرساخت های مناسب با تامین امکانات کابلی از مهمترین خدمات شرکت مخابرات است.
مشیدی خاطرنشان کرد: نصب دکل در روستای محمد آباد با تامین امکانات و تهیه تجهیزات شبکه در حوزه فناوری دیتا بررسی و در دستور کار قرار میگیرد.


نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی گفت: با اقدامات انجام گرفته تا اوایل سال آینده شاهد افتتاح فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تفرش هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، عباس صلاحی عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان تفرش با تاکید در تکمیل طرحهای نیمهتمام در این شهرستان اظهار داشت: اتمام طرحهای نیمه تمام تا پایان سال 94 یکی از مهمترین نیازهای شهرستان تفرش است که با برگزاری جلسات و پیگیریهای شهرستانی و استانی تسریع در تکمیل طرحها در اولویت قرار میگیرد.
وی افزود:در حوزه راه با توجه به کوهستانی بودن این شهرستان و صعب العبور شدن تعدادی از محورها در فصل زمستان توجه به محورهای روستایی و اتمام آسفالت این محورها باید در اولویت قرار گیرد.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی از بهرهبرداری از استخر شهدای تفرش در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امید است مسئولان مربوطه اداره ورزش و جوانان با توجه به تعیین موعد مقرر در بهرهبرداری مجدد این استخر تلاشهای لازم را بعمل آورند.
صلاحی با اشاره به اجرای برنامههای متنوع در هفته فرهنگی در شهرستان تفرش خاطرنشان کرد: اجرای برنامهها در این هفته سبب رشد فرهنگی و معرفی این شهرستان در سطح کشور و استان مرکزی گردید که تداوم این برنامهها باید در طول سال مورد توجه قرار بگیرد.
وی صنایع دستی و آثار تاریخی باستانی را یکی از ظرفیتهای برجسته شهرستان تفرش عنوان کرد و افزود: برنامه مدون تنظیم گنجینه مشاهیر در دست اقدام است که با تعیین اعتبار مناسب انجام میشود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با اشاره به ترمیم بیش از 8کیلومتر از شبکه لولههای آب شهری خاطرنشان کرد: در سال 94 با تخصیص اعتبارات مناسب ادامه این طرح اجرایی میشود و با اقدامات انجام گرفته تا اوایل سال آینده شاهد افتتاح فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تفرش هستیم.
صلاحی تصریح کرد: طرح گازرسانی به روستاهای تفرش با سرعت در حال اجرا است و تاکنون گازرسانی به 4 روستا انجام شده و با پیگیریهای انجام شده از طریق وزارت نفت روستاهایی که در اولویت هستند از نعمت گاز بهرهمند میشوند.
وی افزود: احداث پاسگاه جفتان در دهستان رودبار، ساخت پایگاه امداد جاده ای گیان، افزایش پهنای باند شبکه مخابرات بوسیله راهاندازی دکل در روستای محمدآباد، افزایش پوشش دیجیتال با راهاندازی آنتن در روستای کندج، تعیین تکلیف واحدهای غیرفعال ناحیه صنعتی از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.


رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش از پایان عملیات اجرایی آبخیزداری در این شهرستان خبر داد.
مجتبی مؤمن در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: عملیات اجرایی آبخیزداری حوزههای آبخیز کهلو، جلایر و فرسمانه تفرش به پایان رسید.
وی تصریح کرد: این عملیات با هدف کنترل فرسایش و رسوب، کنترل روان آبها، تغذیه سفرههای زیرزمینی، کاهش مشکلات ناشی از کم آبی در قالب عملیاتهای خشکهچین، سنگ و سیمان و گابیونی به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش بیان داشت: اجرای این عملیات با استفاده از اعتبارات ملی و استانی اجرایی شده و با توجه به درخواستهای مردمی و نیاز منطقه به اجرای عملیات آبخیزداری و با حمایت مسئولان در سالهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
مؤمن در پایان متذکر شد: با توجه به انجام این عملیات و افزایش آب چشمهها و قنوات موجود در آینده سطح بیشتری از اراضی حاشیه رودخانه که در معرض کم آبی قرار گرفته مجددا احیا و به زیر کشت محصولات زارعی و باغی رفته و اراضی حاشیه آبراههها از خطر فرسایش کناری و فرسایش بستری حفاظت خواهد شد.


یک محقق و سنگنگارهشناس گفت: با اینکه نقوش باستانی بر روی سنگهای سختی حکاکی شدهاند و به هیچ عنوان نمیتوان حتی تصور کرد که داخل این سنگهای سخت گنجی پنهان شده باشد اما، با این حال برخی از مردم با این تصور رویایی سنگها را منفجر میکنند.
محمد ناصری فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی گفت: استان مرکزی سنگنگارههای ارزشمندی را در دل خود جای داده که نشان از فرهنگ و قدمت مردم این مرز و بوم دارد.
وی به سنگنگارههای موجود در شهرستان تفرش اشاره کرد و گفت: این آثار باستانی در دو محوطه واقع شدهاند که یکی از این دو محوطه کوه گندم معروف به دماوند کوچک است.
این سنگنگاره شناس با اشاره به قداست این کوه بین اهالی این منطقه عنوان کرد: سنگنگاره هایی که در دامنه کوه گندم قرار گرفتهاند نقشهایی است که طی هزاران سال قبل نگاشته شدهاند.
تصریح کرد: در سال 1387 توسط گروههای محقق اروپایی طیفسنجی در این منطقه صورت گرفت و مشخص شد این سنگنگارهها متعلق به هزاره اول تا نهم پیش از میلاد است.
این باستانشناس در خصوص نقوش این سنگها که توسط نیاکان ما جهت فراوانی نعمت بر پیکر سنگها حک شده ابراز کرد: بیشترین نقوش مربوط به بز کوهی، انسان شکارچی و حیواناتی است که که در عرصه زیست دیگر اثری از آنها نیست و نیز تصویر ابزار شکار است.
وی به پتانسیل این منطقه در خصوص جذب توریست تأکید و بیان کرد: زمانی که کنار این سنگها قرار میگیریم چشمانداز بسیار زیبایی از شهر سرسبز تفرش مقابل دیدگان خودنمایی کرده و منظرگاه بکری را به دیدگان هدیه میدهد.
ناصریفرد در خصوص همگونی این سنگها با طبیعت اظهار کرد: نقوش سنگنگارههای قدیمیتر به علت فرسایش به سختی قابل رؤیت هستند و تنها در زمانهای اریب نور( درست زمانی که نور مایل میتابد) یعنی ساعات 16 الی 18 و 8 الی 10 صبح میتوان این نقوش را مشاهده کرد.
این سنگنگاره شناس عنوان کرد: دومین محلی که میتوان سنگنگارهها را آنجا یافت منطقه زاغر در نزدیکی تفرش است.
وی از حدسهای اولیه در رابطه با یافتن سنگنگارهها در دامنه کوه سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: زمانی که به این منطقه پا گذاشتیم در کمال تعجب متوجه سنگنگارهها بر دامنه دشتی وسیع شدیم.
ناصریفرد با اشاره به شکل تخممرغی سنگنگارههای این دشت بیان کرد: در نگاه اول این سنگها ما را به یاد تخممرغهایی میاندازند که نیکان جهت دوری از چشم زخم پر از نوشته میکردند.
این محقق ادامه داد: قطر این سنگهای تخممرغی که تعدادشان حدود 60 مورد تخمین زده شده از 50 سانتیمتر تا حدود دو متر است.
وی با بررسی دو عامل انسانی و طبیعی در تخریب این سنگنگارهها اظهار کرد: تأثیر عوامل طبیعی در تخریب این آثار بسیار کند است ولی عوامل انسانی با تکرار نقش مخرب خود در طبیعت در این رابطه نیز بسیار خشن عمل میکند.
ناصریفرد ادامه داد: متأسفانه بخشی از این آثار در جریان ساخت دانشگاه آزاد از بین رفته و بخشی نیز به علت استفاده در ساخت و ساز مورد تجاوز قرار گرفته است.
این سنگنگارهشناس به ناآگاهی برخی از مردم اشاره و عنوان کرد: با اینکه نقوش بر روی سنگ حکاکی شده و به هیچ عنوان نمیتوان حتی تصور کرد که در داخل این سنگهای سخت گنجی پنهان شده باشد ولی با این حال برخی از مردم با این تصور رویایی سنگها را منفجر میکنند.
ناصریفرد به لزوم آگاهسازی مردم تأکید و خاطرنشان کرد: باید مردم این موضوع را درک کنند که این سنگهای نقاشی شده آثاری با ارزش هستند که در صورت حفظ و به نمایش گذاشتن این آثار است که میتوان به گنج و منبع درآمد مطلوبی دست پیدا کرد.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان خواستار مشخص شدن حریم رودخانهها و تعیین تکلیف برقدار کردن چاههای آب کشاورزی شد و گفت: به دلیل کمبود اعتبارات این معضل حل نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، صلاحی در نشست مدیران آب و برق استان با وزیر نیرو گفت: مشکل آب در استان مرکزی نمود بیشتری دارد، در این استان به جز مرکز استان عمده فعالیتها در زمینه کشاورزی و دامپروری است و وابستگی به آب بیشتر به چشم میخورد.
وی با بیان اینکه در فصل تابستان اکثر روستاها کمتر از یک ساعت آب دارند و آب با تانکر حمل می شود، تصریح کرد: ایجاد مجتمعهای آب روستایی نیازمند تامین اعتبار است.
وی جابجایی تیرهای برق را به عنوان یک معضل در استان برشمرد و انتقال پساب فاضلاب اراک به دشت فراهان را منجر به یک تحول در بخش کشاورزی دانست و ضمن اشاره به پروژه آبرسانی به تفرش، از روند کند این پروژه خبر داد و خواستار تسریع شد.


نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به طول رودخانه قرهچای و منتهی شدن آن به سد ساوه میطلبد که حقابه این رودخانه مشخص شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس صلاحی شامگاه پنجشنبه در نشست وزیر نیرو با استاندار و فعالان صنعت آب، برق و گاز با اشاره به طول این رودخانه اظهار داشت: این رودخانه دارای طولی معادل با 40 تا 50 کیلومتر دارد که به سبب همین طول باید حقابه آن مشخص شود.
وی افزود: مشخص کردن حریم رودخانهها نیز از مواردی است که به سبب کمبود اعتبارات انجام نشده که همین موضوع مشکلاتی را در بخش کشاورزی به وجود آورده است.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در فصل تابستان اکثر روستاهای مربوط به شهرستانهای فراهان بیشتر از یک ساعت آب شرب ندارند و از طریق تانکر این موضوع تامین میشود که نیاز به اعتباراتی به منظور رفع این مشکل دارد.
صلاحی با اشاره به تصفیهخانه فاضلاب شهرستان تفرش گفت: تصفیهخانه موجود در شهرستان تفرش نیاز به اعتبار به منظور تجهیز شدن دارد چرا که کیفیت بد خروجی این تصفیهخانه منجر به فاجعه زیست محیطی شده است.
وی افزود: امیدواریم با توجه به حدف شدن ردیفهای اعتباراتی اقداماتی به منظور تکمیل طرحهای فاضلاب و نیز کامل شدن فاضلاب تفرش انجام شود.
نماینده تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ارتباط با انتقال پساب فاضلاب از شهرستان اراک به دشت فراهان امیدواریم که بتوانیم تحولاتی را در حوزه کشاورزی ایجاد کنیم چراکه این دشت حاصلخیزی است.
صلاحی با اشاره به طرح عمرانی گفت: پروژه آب هفتیان از پروژههای عمرانی است و براساس تعهداتی که وزارتخانه ایجاد کرده مقرر شده بود که در سال 95 با فایناس داخلی افتتاح شود اما سرعت کمی را میپیماید انتظار داریم با اعتبارات خوبی که در سال 94 منظور میشود آبرسانی خوبی را به شهرستان تفرش داشته باشیم.
وی افزود: مشکل کمآبی مسالهای است که در تمام کشور احساس میشود اما در استان مرکزی به سبب فعالیتهای کشاورزی و صنعتی نیاز به آب نمود بیشتری پیدا کرده است.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شوراس اسلامی تصریح کرد: با توجه به مخزن 5 هزار متر مکعبی که نسب شده است امیدواریم که روستاهای نزدیک این مخزن از آن بهرهمند و به آب آشامیدنی مطلوب دست پیدا کنند.
صلاحی با اشاره به حفر چاههای غیرمجاز گفت: در ارتباط با با حفاریهای غیرمجاز در اکثر شهرستانها از حد مجاز پایین تر رفته که باید با متخلفان برخورد شود.


امام جمعه تفرش گفت: یکیاز اثرات باورمندیشهداء این بود که با گذشت سالها از جنگ و زمان شهادت آنها نسلیکه دوران آنها را درک نکرده برای بازدید مکان شهادت شهداء به سفرهای راهیان نور اعزام میشوند.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش،حجتالاسلام سیدمحمد مومنی ظهرامروز در یادواره شهداء روستای شهراب این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهداء اظهار شد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در راستای حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاباسلامی یکی از اهدافیست که باید در برگزاری یادواره شهداء به آن اهمیت ویژه داد.
وی بسیجیان را پرچمداران نظامجمهوری اسلامیایران دانست و افزود: شهداء با تقویتباورمندی به خداو سربلندی در آزمایش الهی به جبهههای حق علیه باطل رفتند و سربلندی دنیا و آخرت نصیب آنان شد.
امام جمعه تفرش با اشاره به تمایل نسل امروز برای بازدید از مناطق جنگی گفت: یکیاز اثرات باورمندیشهداء این بود که با گذشت سالها از جنگ و زمان شهادت آنها نسلیکه دوران آنها را درک نکرده برای بازدید مکان شهادت شهداء به سفرهای راهیان نور اعزام میشوند.
حجتالاسلام مومنی تصریحکرد: خداوند بندگان خود را در برابر وقایع مختلف مورد آزمایش قرار میدهد و جنگ تحمیلی ایران یکی از سرافرازترین بندگان در آزمایش الهی هستند و خانواده و فرزندان شهداء باید در مسیر پدرانشان حرکت کنند تا همانند شهداء در آزمون الهی سربلند باشند.
اتحاد و هم گرایی رمز موفقیت رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس بود
فرمانده سپاه ناحیه تفرش نیز اتحاد و یکپارچگی رزمندگان در دفاع مقدس را یکی از رموز موفقیت جنگ دانست و گفت: رشادتها و از خودگذشتگیهای جوانان این سرزمین در دفاع و صیانت از اسلام، انقلاب و مردم به رهبریامام راحل در تاریخ ایران اسلامی ثبت شده است.
علی فراهانی بسیج را نیروهای خادم نظام دانست و افزود: بسیج یعنی آحاد مردم که دل در گرو نظام و انقلاب اسلامی دارند و در تمام عرصهها حضور موثر و سازنده دارند.
وی تصریحکرد: ثمره بسیج وحدت و یکپارچگی بوده و امروز در بسیاری از کشورهای همسایه بسیج مردمی شکل گرفته و زمانی که بسیج تشکیل شد سبب عقبنشینی دشمنان اسلام شد و بسیج تا به امروز ثمراتخود را نشان داده و در کشورهای همسایه و مسلمان نیز الگو شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش به اهداف و خصلتهای شهداء اشاره کرد و گفت: هدف از برگزاری یادواره شهداء و آشنایی با سیره شهداء و تجدید میثاق با آرمانهای شهداء و امام شهداست.
فراهانی افزود: تجلیل و تکریم شهداء سبب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مایه بقاء انقلاب اسلامی میشود و امروز به برکت خون شهداء بوده که ایران اسلامی در عرصههای ملی و بین المللی بر قله افتخار ایستاده است.


در آستانه نخستین سالگشت تاسیس خبرگزاری بین المللی تسنیم در استان مرکزی، دفتر خبر شهرستانی تفرش در این شهرستان بصورت رسمی افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، آئین افتتاح رسمی نخستین دفترخبر شهرستانی خبرگزاری تسنیم استان مرکزی ظهر امروز با حضور فرماندار و جمعی از مدیران اجرایی و نیز مدیران نشریات محلی و خبرنگاران فعال شهرستان تفرش در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه که بیش از 90دقیقه به طول انجامید، فرماندار تفرش، فرمانده سپاه تفرش و نیز مدیرخبرگزاری تسنیم استان مرکزی پیرامون مسائل جاری در حوزه رسانه و اطلاع رسانی به بیان مطالبی پرداختند.
فرماندار تفرش: تسنیم باید پیشرو در پوشش اخبار شهرستان تفرش باشد
فرماندار تفرش در این برنامه بااشاره به فرارسیدن هفته بسیج گفت: بسیج یکی مهمترین گروه های مردمی در کشور است و امدادهای غیبی بسیج در پیشروی این شهرستان تاکنون موثر بوده است.
کریم حمیدوند به اهمیت جایگاه خبر و اطلاع رسانی اشاره کرد و افرود: خبر و اطلاع رسانی مسائل از اهمیت بالایی برخوردار است و ارائه دیدگاه مثبت از تفرش باید سرلوحه کار خبرنگاران باشد.
وی تصریح کرد: عمل به تکلیف و رعایت سرعت و دقت یکی از مهمترین وظایف خبرنگار است و خبر باید همه گزینه های مثبت و منتقدانه را در خود جای دهد.
حمیدوند خاطرنشان کرد: اهمیت دادن به مطبوعات و ایجاد ارتباط مناسب روابط عمومی ها با خبرنگاران سبب ایجاد هم افزایی میان مردم و مسئولان شود.
وی با بیان اینکه رسانهها باید به تکلیف خود عمل کنند افزود: رفتار و کردار خبرنگار باید نمونه فرد مسلمان و موثر باشد و فعالیت خبرنگاران شهرستان تفرش در عرصه خبر مناسب است و مهمترین هدف رسانه ها در عصر حاضر انسان سازی است.
فرمانده سپاه تفرش: رسانهها در زمین دشمنبازی نکنند
فرمانده سپاه تفرش با اشاره به ضرورت و اهمیت فعالیت خبری رسانه های انقلاب اسلامی گفت: رسانه یکی از مهم ترین ابزار ترویج و نشر ارزش های دینی بوده و از طرف دیگر نظام دینی در معرض تهاجم اندیشه های بیگانه و مخالف است و ضرورت دارد براساس مبانی دینی در مقابل هجمه های دشمن از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کند.
علی فراهانی با برشمردن ویژگی های یک رسانه تراز اسلامی گفت: یک رسانه ارزشی و انقلابی باید 3ویژگی داشته باشد که نخستین ویژگی آن شناختن صحیح ارزش های انقلاب است و اگر کسی نسبت این ارزش ها شناختی نداشته باشد بطور طبیعی نمی تواند در این مسیر گام بردارد.
وی تصریح کرد: ویژگی دوم وجود یک عزم و اراده جدی برای دفاع از این ارزش هاست و آخرین ویژگی آن تجهیز به توانمندی های حرفه ای باشد تا بتواند در برابر هجمه های فرهنگی منطقی و عقلایی دفاع بکند و هر کدام از این سه ویژگی که در آن خللی پیش بیاید آن رسانه در دفاع از ارزش ها دچار نقصان می شود و چه بسا فعالیت آن رسانه آثار سوء داشته باشد.
فراهانی افزود: جوانانی که در این مسیر فعالیت می کنند خطرهایی متوجه آنان است که خطر نشناختن ارزش ها، سست شدن اراده و کم بهرگی یا بی بهره بودن از هنر و تکنیک های لازم در این زمینه است و به همین سبب این جوانان باید مراقبت های فکری لازم را داشته باشند.
فرمانده سپاه شهرستان تفرش بصیرت انقلابی را مهمترین ویژگی رسانه های انقلابی دانست و گفت: باید توجه داشت که رسانه ها نباید به سیاه نمایی و بزرگ نمایی مشکلات در جامعه بپردازند بلکه می توانند با انتقادهای سازنده و نه مخرب، در جهت معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی در کشور بپردازند.
وی افزود: رسانه ها باید با مراقبت بیش از پیش به این مهم توجه داشته باشند که با بهره مندی از بصیرت و دیدباز انقلابی نباید فرصت را برای دشمنان انقلاب اسلامی فراهم کنند و از طرفی هیچگاه در زمین دشمن بازی نکنند.
تسنیم جوان ترین و در عین حال علمی ترین خبرگزاری استان مرکزی است
مدیرخبرگزاری تسنیم استان مرکزی در آئین معارفه مسئول دفتر خبرگزاری تسنیم در تفرش با اشاره به اقدامات و بخشی از فعالیتهای این خبرگزاری در استان اظهار کرد: خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در آستانه یک سالگی خود تا کنون میزبان 94 مدیر استانی و کشوری بوده و با 25 سال سن جوان ترین خبرگزاری استان است.
مبین جلیلی افزود: خبرگزاری تسنیم در بخش آموزش و پژوهش نخستین خبرگزاری است که مدیریت آموزش و پژوهش را در استان مرکزی عملی نموده است.
جلیلی تصریح کرد: طرح خبرنگار شهروندی یکی از مهمترین اقدامات این خبرگزاری در جهت رفع مشکلات مردم و بیان آن برای مسئولان است.
وی با بیان اینکه طرح خبر یاوران یکی دیگر از اقدامات این خبرگزاری است افزود: این طرح برای اولین بار در استان مرکزی اجرایی شده و در یک سالگی خبرگزاری تسنیم در هر شهرستان از 3نفر از خبر یاوران تقدیر می شود که 3نفر از آنها نیز از تفرش هستند.
مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم همچنین از رونمایی از مستند روایت زندگی امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: استان مرکزی بهشت مفاخر ایران است و امام خمینی(ره) افتخار ایران اسلامی و استان مرکزی است که به زودی مستند روایت زندگی امام خمینی(ره) در استان اکران می شود.
جلیلی راه اندازی دفاتر خبری در 12 شهرستان استان را چشم انداز این خبرگزاری عنوان کرد و افزود: ایجاد دفاتر خبری در جوار مکانهای معنوی و بقاع متبرکه و مکان های شاخص هر شهرستان در برنامههای این خبرگزاری گنجانده شده است.
در پایان مراسم نیز، عاطفه بیاتی به عنوان مسئول دفترخبر شهرستانی خبرگزاری تسنیم در شهرستان تفرش معارفه شد.


امام جمعه تفرش در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان گفت: سبک زندگی اسلامی در خانواده ها از مهمترین مباحث اجتماعی در جامعه ایران است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، حجت الاسلام سیدمحمد مومنی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان تفرش اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی در خانوادهها از مهمترین مباحث اجتماعی در جامعه ایران است.
وی افزود: اصلاح خانوادهها سبب اصلاح جامعه میشود و بسیاری از اشتباهات ریشه در معصیتهایی است که در خانواده آسان برشمرده میشود.
امام جمعه تفرش بیتفاوتی تعدای از خانواده ها به منکرات را سبب نادیده گرفتن معروفات دانست و تصریح کرد: با نهادینه کردن و معرفی روشهای صحیح امر به معروف و نهی از منکر در جامعه میتوانیم به سمت سالم بودن جامعه هدایت شویم.
حجت الاسلام مومنی معرفی شیوههای کاربردی احیا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را یکی از راه های احیای این فریضه عنوان کرد و گفت: جستجو راههای مناسب و عملی و شناخت صحیح معروف و منکر باید در جامعه محقق شود.
وی در خطبه دوم نماز جمعه تفرش بسیج را یکی از مهمترین ارکان در ایران عنوان کرد و افزود: امروز در ایران بسیج 20 میلیونی به بسیج 70 میلیونی تبدیل شده و پشتوانه ایران اسلامی است.
امام جمعه تفرش اسلام هراسی را توطئه امروز دشمنان دانست و تصریج کرد: هدف اصلی امام حسین(ع) در سرزمین کربلا محقق شد و پیروز میدان فرزندان آل محمد(ص) بودند و امروز هدف اصلی دشمن از بین بردن نام اهل بیت است.
حجت الاسلام مومنی با اشاره به هدف گروههای تروریستی گفت: معرفی مذهب غیر واقعی توطئه آمریکا و اسرائیل است و با تقویت گروههای تروریستی میخواهند چهره اسلام را مخدوش و اختلاف در جهان اسلام را افزایش دهند.
وی افزود: بسیجیان پرچمدار جامعه هستند و دشمن میخواهد تفکر بسیجی را از بین ببرد و بسیجیان با حضور خود در همه صحنهها نقشه دشمنان را نقش بر آب کردهاند.
امام جمعه تفرش بسیجیان را نیروهای متعهد اسلام معرفی و تصریح کرد: سیجیان افتخار ایران اسلامی هستند و بسیجی امور دنیوی را در آباد کردن جامعه خلاصه میکند.


فرماندار تفرش گفت: به منظور نهادینه شدن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرستان تفرش، در طول این هفته عضویت در کتابخانه عمومی به صورت رایگان انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، کریم حمیدوند در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی تفرش اظهار کرد: کتاب یکی از مهمترین ابزارهای کمال بشری در عصر حاضر است و با توجه به کتاب میتوان بسیاری از تجارب گذشتگان را کسب کرد.
وی افزود: به منظور نهادینه شدن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرستان تفرش، در طول این هفته عضویت در کتابخانه عمومی به صورت رایگان انجام شده و افراد می تواند از کتب موجود استفاده نمایند چراکه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی بعنوان یکی از ضرورت های جامعه باید نهادینه شود.
کریموند با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین نسل جوان، تصریح کرد: با وجود پیشرفت های چشمگیر بشر در عرصه های دانش و نوآوری و فرهنگ، کتاب نه تنها اهمیت خود را از دست نداده بلکه گسترده تر و تازه تر شده و جلوه ای پایدارتر پیدا کرده است.
فرماندار تفرش با اشاره به اینکه گرایش همگانی مردم و به ویژه نسل جوان به ایده ها و آرمان های انقلاب اسلامی، در سایه درخت پر بار اسلام شکل گرفته است، گفت: اسلام، دین اندیشه و معرفت، دین دانش، کتاب و معنویت است و می توان گفت آیین آسمانی اسلام، پرچمدار کتاب و کتابخوانی است.
28 هزار نسخه در کتابخانه عمومی پروفسور حسابی موجود است
مدیر کتابخانه عمومی پروفسور حسابی در این جلسه با اشاره به عضویت فعال 1300 نفر در این کتابخانه گفت: 28هزار نسخه در مخازن کتابخانه تفرش با عناوین متعدد موجود است که پذیرای کتابخوانان و اعضای فعال این کتابخانه است.
مهدی جعفری با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در کتابخانه عمومی پروفسور حسابی تفرش در هفته کتاب و کتابخوانی افزود: در این نمایشگاه 1200کتاب کمک درسی ، روانشناسی ، مذهبی با 15الی 25 درصد تخفیف ارائه شده است که عموم علاقه مندان می توانند از این نمایشگاه بازدید و خرید کنند.
وی تصریح کرد: فضاسازی تبلیغی ، تجلیل از کتابخوانان برتر در رده های سنی مختلف را از دیگر برنامه های هفته کتاب در تفرش به شمار می رود.
مسئول کتابخانه عمومی پروفسور حسابی تفرش گفت: با توجه به اهمیت کتاب و کتابخوانی، این کتابخانه درصدد است با اجرای برنامه های فرهنگی مانند راه اندازی ایستگاههای مطالعه در ادارات و پایانه های مسافربری و همچین راه اندازی کانون ادبی اندیشه جوان در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه ، گام های مثبتی را بردارد.
وی افزود: نمایشگاه کتاب تفرش تا 30 آبان ماه هر روز از ساعت 8 صبح تا 6 عصر در محل کتابخانه عمومی پروفسور حسابی پذیرای علاقمندان است.


فرمانده سپاه ناحیه تفرش از فرماندهان پیشکسوت بسیج در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علی فراهانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به اهمیت و جایگاه بسیج در کشور ایران اسلامی اظهار کرد: بسیج مردمی ترین نیروی مقاومت جهانی در مقابل هجمه های مختلف دشمن و میقات دلباختگان است.
فرمانده سپاه ناحیه تفرش افزود:مردم نمایش قدرت عمومی بسیج در کشور هستند و آثار حرکت نیروهای مردمی بسیج در جامعه مشهود است.
وی از اجرای ویژه برنامه های مدون در هفته بسیج در شهرستان تفرش خبر داد و گفت: در این هفته بیش از 30 عنوان برنامه با رویکرد فرهنگی و اقتصادی تدارک دیده شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش نشر ارزشهای اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت را از اهداف این برنامهها عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت های بسیج در حوزه های مختلف در این هفته به نمایش گذاشته می شود.
فراهانی تصریح کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا،برگزاری یادواره شهدا در شهر و روستاهای تفرش، تجلیل از فرماندهان پیشکسوت بسیج، برگزاری پیاده روی عمومی، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی با موضوع بسیج، برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع مهارتهای زندگی از مهمترین برنامه های این ناحیه در هفته بسیج است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش با اشاره به ضرورت همه گیرشدن فرهنگ بسیجی در جامعه گفت: وقتی امام خمینی(ره) بهعنوان یک رهبر تاریخساز و عالم و مرجعی جلیلالقدر میفرماید که به اخلاص و صفای بسیجیان غبطه میخورد و از خدا میخواهد که با آنان محشور شود و افتخار خود را بسیجی بودن عنوان میکند، تعریف و توصیفی بالاتر از این نسبت به جایگاه بسیج و تفکر بسیجی وجود ندارد.
وی افزود: عظمت و جایگاه بسیج به روشنی در جملاتی که امام امت و رهبر انقلاب در وصف این نیروی مخلص بهکار بردهاند قابل لمس است، همانا اهمیت این نهاد مقدس در حاکم شدن تفکر ناب بسیجی در جامعه است.


رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش گفت: سلسله مباحث گفتمان دانشگاهی در شهرستان تفرش با موضوعات مختلف برگزار می شود.
حجت الاسلام میثم فیروزجائی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش به خبرنگار شبستان در اراک گفت: گفتمان های دینی با همکاری دانشگاه تفرش با موضوعات مورد نیاز قشر دانشجو برگزار می شود.
وی با بیان اینکه پاسخ به شبهات دینی و فرهنگی جوانان و نوجوانان به ویژه دانشجویان از راه های موثر در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است، افزود: اگر جوانان ما بتوانند با مبانی ارزشی و دینی بیشتر آشنا شوند، بهتر می توانند زندگی و جایگاه اصیل آن را دریابند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش گفتمان های دینی را یکی از موقعیت های مناسب برای شنیدن سؤالات و دغدغه های نسل امروزی دانست که می تواند نیازهای مسئولان را در بخش برنامهریزی مرتفع کند.
حجت الاسلام فیروزجائی ادامه داد: گفتمان دینی، فرصتی است که از نزدیک با نسل امروز رودررو شویم، حرفهای او را بشنویم و به آنچه در دنیای درونی و ذهنی او میگذرد، پی ببریم و بدانیم مخاطب ما دارای چه پرسشها و شبهات و دغدغهها و وسوسههایی است.
وی با بیان اینکه تاکنون گفتمانی با موضوع نماز و عاشورا در دانشگاه برگزار و با اقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شد افزود: در این گفتمان حجت الاسلام محمد حسن رود سرابی از اساتید حوزه و دانشگاه در خصوص حقانیت و نهضت عاشورا، اقامه نماز و احیای امر به معروف و نهی از منکر در صحرای کربلا و احیای ارزش ها به بیان سخنانی پرداخت.


مدیرحوزه علمیه امام صادق(ع) گفت: گردهمایی مبلغان سنتی با محوریت موضوع آسیب شناسی عزاداری در تفرش برگزار شد.
حجت الاسلام مصطفی خطاط در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به اینکه عزاداری برای امام حسین(ع) باید تداوم داشته باشد اظهار کرد: زنده نگه داشتن واقعه عاشورا یک تکلیف دینی بوده که باید در این راستا به درستی گام برداشته شود و نباید در برگزاری این مراسمها خللی ایجاد شود.
وی افزود: عزاداریها باید تداوم داشته باشد و مردم مسلمان و ملت ایران در تمام سختیها باید به این مهم توجه داشته باشند و اجازه ندهند دشمنان با توطئههای خود این نظام و قداست آن را خدشهدار کنند.
مدیرحوزهعلمیه امام صادق(ع) تصریح کرد: نباید به دشمنان اسلام اجازه داده شود تا این سنت را از مردم بگیرند و مسلمانان باید باهوشیاری و بیداری به تبیین و ترویج نهضت عاشورا در جامعه به ویژه برای نسل جوان بپردازند.
حجت الاسلام خطاط با اشاره به تاثیر زیارت عاشورا در جامعه و افراد گفت: محورقیام امام حسین(ع) عبودیت و بندگی خدا بوده که در این راستا و احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و به شهادت رسید.
وی افزود: دعای معروف علقمه یکی از مهمترین دعاها بوده که ایشان بیان داشتند که میتوان با تدبر و تفکر در این دعا فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه اسلامی نهادینه کرد.
مدیرحوزه علمیه امام صادق(ع) تصریح کرد: در عزاداریها باید از بدعت و منکرات و نیز ورود خرافهها جلوگیری شود و اخلاق حسنه در جامعه اسلامی ترویج پیدا کند و در تبیین این مهم از دروغ باید پرهیز شود.
حجت الاسلام خطاط تصریح کرد: هدف قیام امام حسین(ع) احیای سنت دین اسلام بوده و مسلمانان وظیفه دارند با بدعتها مبارزه کنند و رضایت خدا را به دست آورند و کسانی که در راه اصلی و راست حرکت کنند به پیروزی دست پیدا کرده و میتوانند اهداف اسلام را محقق کنند.


امام جمعه شهرستان تفرش گفت: بسیج به عنوان نهادی مومن و برآمده از مردم که با اندیشه های امام شکل گرفت امروز با حضور همه گرایش های وفادار به نظام مهمترین عامل حفظ و تداوم نظام و انقلاب اسلامی در برابر توطئه ها و فتنه های دشمنان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، حجتالاسلام سید محمد مومنی در خطبه های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان تفرش با اشاره به ضرورت مشورت در خانواده اظهار کرد: مشورت در خانواده یکی از رکن های اساسی است و برای تشویق فرزندان نباید از اجبار استفاده کرد.
وی افزود:استفاده از تشویق های معنوی در سوق دادن جونان و نوجوانان به انجام کارهای حسنه موثر است و دور کردن فرزندان امروز از هجمههای فرهنگی وظیفهای است که بر دوش تمامی افراد است.
امام جمعه تفرش تصریح کرد: استفاده از تشویق در احیای امر به معروف و نهی از منکر موثر بوده و نصیحت و برقراری دوستی بهترین راه تربیت صحیح است.
وی افزود: حفظ زبان یکی از راه های دوری از معصیت بوده و معصیت زبان از بین برنده تمام عبادت ها است.
حجت الاسلام مومنی با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی مطالعه را مفیدترین سرگرمی برای اوقات فراغت عنوان کرد و گفت: با مطالعه میتوانیم بسیاری از تجارب گذشتگان را دریافت کنیم و به اندوخته های علمی خود بیفزاییم.
امام جمعه تفرش به اجرای برنامه های متنوع در هفته فرهنگی تفرش اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و معرفی قابلیت های این شهرستان در هفته فرهنگی و نمایش توانمندی های مردم تفرش از مهمترین مزیت های این هفته است.
وی اجرای هفته فرهنگی در تفرش را سبب ایجاد روحیه نشاط و همبستگی اجتماعی در بین مردم شهرستان دانست و افزود: کارهای فرهنگی باید در سطح استان بیشتر مورد توجه باشد و با دقت بیشتری به شهرستان ها برنامه های مختلف ارائه شود.
امام جمعه تفرش تصریح کرد: از رسانه و خبرنگاران بمنظور پوشش خبری مناسب هفته فرهنگی این شهرستان در کنار دیگر ادارات فعال تقدیر می کنیم.
حجت الاسلام مومنی با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج گفت: بسیج یک نعمت ناشناخته الهی است و روحیه بسیج رزمندگان سبب پیروزی ایران در هشت سال دفاع مقدس شد.
امام جمعه تفرش افزود: رسالت مسئولان فرهنگی ترویج روحیه ایثار و شهادت در جهت ایجاد فرهنگ شهادت است.


.: Weblog Themes By Pichak :.