هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در راستای بررسی صلاحیت نامزدهای شوراهای اسلامی فعالیت خود را در استان مرکزی آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی اظهار کرد: استارت انتخابات زده شده است و هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در استان فعال شده و وظیفه این هیات، بررسی صلاحیت نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
وی افزود: انتظار میرود فرمانداریها وسایر بخشداریها همکاری های لازم را با این هیات داشته باشند و طی جلسهای که با اعضای هیات نظارت خواهیم داشت، بحث هیات را مطرح خواهیم کرد؛ همچنین در خصوص کلان شهر شدن شهرستان اراک درحال پیگیری هستیم تا تعداد نمایندگان استان را به 15 نفر برسانیم که در حال حاضر با 13 نماینده موافقت شده است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب افزود: در جلسه ای که با رییس جمهور در خصوص توانمندیها و پتانسیل استان داشتیم، مقرر شد که 100 درصد مازادی که در بحث مالیات به حساب دولت واریز میشود به استان برگردانده شود تا در استان مصرف شود.
وی تصریح کرد: نزدیک به سه روز است که قیمت مرغ در استان گران شده که اگر این موضوع ادامه داشته باشد، به طور قطع مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد و لازم است که استاندار به موضوع رسیدگی کند.
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص نوسازی صنایع گفت: بحث نوسازی صنایع جزء برنامههای سوم، چهارم و پنجم توسعه بوده که عملیاتی نشده است و تبدیل به سوال ملی از وزیر کار شده است؛ طبق قول وزیر کار اجرای آن قطعی شده است و براساس آن کارگران با 25 سال سابقه کار می توانند بازنشسته شوند و نیروی کار جدید جایگزین شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه روزانه 6.5 میلیون بشکه نفت تولید می شود و 2.5 میلیون آن برای صادرات است و با توجه به اقتصاد مقاومتی، می توان این مقدار را برای مصرف داخلی داشته باشیم و به جای کمک مالی به دهک پایین جامعه و دادن یارانه هزینه های آب، برق و گاز از این قشر گرفته نشود و یا 50 درصد آن گرفته شود.
به گزارش ایسنا، علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه اظهار کرد: نقاط مشترکی بین مجلس و دولت است و برخی در حال ایجاد اختلاف بین این دو قوا هستند و این در حالی است که درآستانه دهه فجر و انتخابات هستیم و دشمن هم همچنان مشغول دشمنی است و اگر در تصمیم گیریها و آرایش بین نیروی های داخل نظام انسجام نباشد، روزنه ای برای ورود دشمن ایجاد خواهد شد.
وی افزود: باید در جامعه گفتوگو داشته باشیم و گاهی لازم است خود، بستر این گفتوگو را فراهم کنیم و رهبر معظم انقلاب هم تاکید دارند که باید در جامعه بین مسئولین گفتوگو باشد که این باعث امید در بین مردم میشود.
نماینده محلات و دلیجان با اشاره به فرا رسیدن هفته وحدت گفت: وحدت محور می خواهد و در نظام جمهوری اسلامی ایران محور وحدت رهبری است که همه پیرو هستند و در استان ما هم باید مسئولین یک نمایش جدی از انسجام و وحدت را نشان داده شود.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب، اقتصاد مقاومتی را مسیر حرکت در سالهای آینده عنوان فرمودند و باید با توجه به این موضوع، در بودجه جاری تغییر نگاه دهیم و از زمانی که نفت یکی از مولفههای اقتصادی ماست، روز به روز به آن وابستگی بیشتری پیدا کردهایم این در حالی است که باید اتکای خود را به نفت روز به روز کاهش دهیم.
وی ضمن اشاره به عملیاتی نشدن برون سپاری و کوچک نشدن دولت تصریح کرد: در خصوص مسکن مهر اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است و باید در انتهای کار این لذت برای مردم باقی بماند.
سلیمی در خصوص بودجه شهرهای محلات و دلیجان گفت: در 5 سال اخیر بودجه این شهرستان ها روند کاهشی داشته است و از 6 میلیارد تومان در سال 86 به 3 میلیارد تومان رسید که نیاز است ساز و کاری اندیشیده شود تا انتظارات مردم به صورت عادلانه تامین شود.
عباس صلاحی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: شورای برنامه ریزی قلب تپنده استان است و برای انجام تصمیماتی که در این شورا گرفته می شود، باید اهتمام شود و باید به پتانسیل موجود استان توجه و از دید عدالت محوری برخورد شود.
صلاحی گفت: باید جلسات شورای برنامه ریزی استان به صورت چرخشی در شهرستان های استان تشکیل شود تا مشکلات منطقه ای بررسی و خروجی بیشتری داشته باشد.


خطر حمله موشها به اجساد زلزله احتمالی
عباس صلاحی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، در مورد تهدید موشها برای سلامت شهروندان کلانشهرها، گفت: در شرایط کنونی در کلانشهرهای کشور بهویژه تهران، شاهد رشد تصاعدی موشها هستیم که گسترش روزافزون این حیوانات موذی میتواند سلامت و جان شهروندان را با مخاطرات جدی روبرو سازد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان وفراهان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این جمعیت موذی دیگر از انسانها ترسی ندارند، گفت: مقاومت تدریجی بدن آنها در برابر روشهای ناکارآمد مبارزه، باعث شده است که موشها بتوانند در هر نقطه شهر به میان انسانها رفته و غذای خود را پیدا کند.
صلاحی در مورد پیامدهای منفی حضور این حیوانات موذی در شهرها، خیابانها و جویهای آب و کانالهای فاضلاب، افزود: شیوع بیماریهای مسری از جمله مواردی است که میتواند در نتیجه حضور این میهمانهای ناخوانده در ابعاد مختلف زندگی شهری، خطر جدی را متوجه شهروندان سازد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، افزود: زندگی زیرزمینی موشهای شهری عارضهای است که در هنگام بروز سوانح طبیعی نظیر زلزله میتواند چهره واقعی خود را نشان دهد.
وی در تشریح پیامد منفی وجود موشها هنگام بروز زلزله، تأکید کرد: موشهای شهری بهویژه موشهای نروژی که گونههایی عظیمالجثه و مهاجمتری نسبت به موشهای معمولی هستند هنگامی که غذایی برای ادامه حیات نداشته باشند حتی میتوانند به جسد و بدن نیمه جان انسان نیز حمله کنند که این پدیده در هنگام بروز زلزله صحنههای وحشتناکی ایجاد خواهد کرد.
صلاحی با بیان ضرورت بکارگیری راهکارهای تجربه شده در جهان برای مقابله با موشها، گفت: مدیریت شهری باید به کمک سایر دستگاهها با بهرهگیری از روشهای موثر و کارآمد زمینه مقابله با موشها را فراهم کنند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مسئلهای نظیر حضور موشها نباید در سایه رسیدگی به سایر معضلات شهری نظیر آلودگی هوا، ترافیک و نوسازی بافت های فرسوده مغفول بماند.


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس و در جریان بررسی جزئیات طرح الحاق یک تبصره به ماده 190 قانون مقررات استخدامی سپاه، اخطارها و تذکرات متعددی را در مورد جزئیات این طرح مطرح کردند و برخی از آنها معتقد بودند پرداخت حقوق به جانبازان سپاه به تدریج و بر اساس اولویت درصد جانبازی تبعیضآمیز است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بهروز نعمتی، نماینده اسدآباد در تذکری مستند به اصل سوم قانون اساسی اظهار کرد: جانبازان بالای 50 درصد معمولا از این امکانات استفاده میکنند و سایرین از این موضوع بهرهمند نمیشوند؛ ضمن اینکه اگر قرار باشد این کار به مرور انجام شود تبعیضآمیز خواهد بود.
علی لاریجانی رییس مجلس این اخطار را وارد ندانست و گفت: این موضوع به میزان منابع دولت مربوط است و به دلیل اینکه دولت منابع ندارد این حقوق را به مرور و با اولویت درصدی جانبازی پرداخت میکند.
موسوی، نماینده اهواز نیز در اخطاری مستند به بند 9 اصل 3 قانون اساسی اظهار کرد: اگر به طور عمیق نگاه کنیم ارتش چند سال است این حق را به جانبازان داده و ما داریم تبعیض ناروا اعمال میکنیم؛ این در حالی است که دولت باید مکلف به پرداخت حقوق به جانبازان سپاهی نیز شود؛ چون این افراد نه مستمریبگیر هستند و نه گدا، بلکه رزمندگانی هستند که وجودشان را برای نظام گذاشتهاند.
علی لاریجانی، رییس مجلس این اخطار را وارد ندانست و گفت: ما باید قانون را به نحوی بنویسیم که اشکال قانون اساسی نداشته باشد.
نادر قاضیپور، نماینده ارومیه نیز در تذکری مستند به ماده 23 آییننامه داخلی مجلس خطاب به هیات رییسه گفت: میتوانید کمیسیونها را منحل کنید، شما تصمیم بگیرید و ما صرفا رای دهیم.
وی افزود: در مشروح مذاکرات باید قید شود که روال عادی با تصویب این قانون حذف نشود؛ چرا که در این صورت دولت دستش باز میشود تا پولی را که به ارتش میدهد قطع کند.
نماینده مردم ارومیه همچنین در بخش دیگری از تذکر خود گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس را یکطرفه خواند و گفت: در این گزارش صرفا مسائل پولی آمده بود و بحث نواقص مدیریتی و اینکه دکترها میلیاردها پول در میآورند مطرح نشده بود.
علی لاریجانی رییس مجلس این اخطار را وارد ندانست.
ایرج ندیمی، نماینده لاهیجان نیز در اخطاری مستند به اصل 75 قانون اساسی گفت: طریق جبران بار مالی برای پرداخت حقوق به جانبازان مشخص نیست؛ لذا پیشنهاد میکنم این طرح را به کمیسیون ببرید تا دولت بگوید که از کدام محل پرداخت حقوق به جانبازان سپاهی را جبران میکند و بعد از اینکه این موضوع مشخص شد آن را به صحن بیاوریم.
علی لاریجانی، رییس مجلس این اخطار را نیز وارد ندانست.
عباس صلاحی، نماینده تفرش نیز در اخطار قانون اساسی، تصریح کرد: مگر دریافت حقوق توسط سربازان جانباز ارتش بر اساس درصد جانبازی بوده که برای پرداخت حقوق به جانبازان سپاهی درصد تعیین کنیم؟ به نظرم این شایسته و مناسب نیست.
علی لاریجانی رییس مجلس گفت: این موضوع مبنا نیست بلکه تنها اولویت است و برای حل مشکل قانون اساسی آمده است؛ چرا که دولت میگوید منبع ندارد و وقتی به تدریج این مبلغ را پرداخت میکند اولویت را به جانبازان و معسرین خواهد داد.
اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در اخطاری مستند به بند 9 اصل سوم قانون اساسی گفت: آنچه در این طرح پیشبینی شده در بازنشستگی وزارت دفاع ردیف دارد در حال حاضر 26 هزار و 890 نفر از بسیجیان جانباز سپاه، 300 هزار تومان و 12 هزار نفر سرباز وظیفه سپاه 150 هزار تومان حقوق میگیرند لذا مردم فکر نکنند به جانبازان رقم زیادی داده میشود.
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه عزیزان ارتش از قدیم بودهاند و قانونی برای آنها وجود داشته برای سربازان وظیفه جانباز هم رقم حقوقی مشخص کردهاند، اما در مورد جانبازان سپاه دولت نمیخواهد ردیف خاصی ایجاد کند. ما میگوییم رقم حداکثر 200 میلیارد تومان سرجمع را در بودجه سنواتی بیاورد.
علی لاریجانی، رییس مجلس این اخطار را وارد ندانست و گفت: اصل مطلب که تبعیض است درست است و باید رفع شود و توضیح آقای کوثری هم برای این بود که قرار است چه تبعیضی رفع شود.
رییس مجلس گفت: اگر دولت بار مالی را میپذیرفت این پیشنهاد خوبی است، اما به هر حال باید بار مالی را به نحوی حل کنیم.
علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران نیز در اخطاری مستند به اصل 75 قانون اساسی گفت: ما معتقدیم تامین مالی این موضوع قبلا صورت گرفته است. در سال 66 برای ارتش قانون تصویب شد و پرداخت به عهده ارتش گذاشته شد. در سال 73 نیز برای سپاه قانون تصویب شد و پرداخت به عهده بنیاد گذاشته شد. متولیان بنیاد هم گفتند که بابت این موضوع پول دریافت کردند از جمله آقای ظریفمنش گفت که در یک سال 16 میلیارد برای پرداخت به سپاه دریافت کرده است پس ردیفش مشخص است.
علی لاریجانی، رییس مجلس گفت: اگر مقصود شما این است طرحی که آمده اشکال اصل 75 و بار مالی ندارد دولت باید این موضوع را بپذیرد، اما اگر منظورتان این است که احتیاج به قانون نداریم بحث دیگری است.
زاکانی اضافه کرد: من معتقدم باید متکفل پرداخت پول را مشخص کنیم. اینکه بنیاد پول را پرداخت کند در سال 70 مصوب شده و بابتش هم پول داده شده، اما بنیاد این را پرداخت نکرده و دچار تخلف شده است لذا ما نمیخواهیم فیالبداهه قانونی از باب ایجاد هزینه برای دولت بنویسیم؛ لذا طرح اصلی را مصوب تلقی کنیم و اضافاتی نداشته باشیم که تبعیض مجددی برای جانبازان و خانواده شهدا ایجاد شود.
لاریجانی، رییس مجلس در این رابطه تاکید کرد که دولت بار مالی را نمیپذیرد.


به گزارش خبرگزاری خانه ملت جواد جهانگیرزاده در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۱۵ آذر)، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.
این تذکرات به شرح زیر است:
نوروزی نماینده علیآباد به وزیر راه و شهرسازی در خصوص تسریع در اجرای طرح تقاطع غیرهمسطح مزرعه کتول علیآباد کتول و به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون جلوگیری از افزایش قیمت کالاها تذکر داد.
کوچکینژاد نماینده رشت خواستار توضیح وزیر نفت در خصوص علت عدم اجرای بند ۳.۱۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور در خصوص گازکشی مدارس شد و به وزیر بهداشت در خصوص تسریع در تأمین دارو به ویژه داروی بیماریهای خاص و به وزیر دادگستری پیرامون تسریع در صدور اسناد زمینهای روستایی تذکر داد.
بزرگواری نماینده کهگیلویه به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص جلوگیری از پخش فیلم موهن علیه پیامبر (ص) در فروشگاههای رایانهای تذکر داد.
ندیمی نماینده لاهیجان به وزیر جهاد کشاورزی پیرامون تسریع در حل مشکلات مهندسان ناظر کشاورزی و افزایش قیمت تضمینی خرید چای و به وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور نظارت در اسناد و جلوگیری از افزایش بیرویه قیمتها تذکر داد.
شوهانی نماینده ایلام به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص تسریع در حل مشکل دارندگان مدارک معادل دانشگاهی، به وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص جلوگیری از تملک کارخانجات توسط بانکها، به وزیر نفت پیرامون تسریع در گازرسانی به شهرستانهای استان ایلام، به وزیر آموزش و پرورش در خصوص تسریع در حل مشکلات معلمان حقالتدریس و به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص تسریع در حل مشکلات کارکنان رسمی کارگری تذکر داد.
عالی نماینده زابل خواستار توضیح وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص علت تعطیلی اکثریت بازارچههای مشترک مرزی و حمایت و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی منطقه سیستان شد.
کاشانی نماینده زاهدان به وزیر کشور در خصوص عدم رعایت عدالت و توجه شایستهسالارانه در انتخابات استانداری سیستان و بلوچستان تذکر داد.
قاضیپور نماینده ارومیه به رئیس جمهور پیرامون تسریع در اجرای مصوبات سفرهای استانی هیئت وزیران به آذربایجان غربی تذکر داد.
قاضیپور و جهانگیرزاده نمایندگان ارومیه به وزیر نیرو پیرامون تسریع در بارور کردن ابرها در حوزه دریاچه ارومیه تذکر دادند.
قاضیپور و اکبریان نمایندگان ارومیه و کرج به وزیر امور اقتصادی و دارایی پیرامون تسریع در صادرات محصولات کشاورزی به ویژه شمال غرب کشور و به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در توزیع کود شیمیایی به کشاورزان تذکر داد.
پیرمؤذن، پزشکیان و حسینی نمایندگان اردبیل، تبریز و قائمشهر به رئیس جمهور پیرامون عمل به وظایف قانونی دولت در خصوص رفع آلودگی هوای کلانشهرها تذکر دادند.
علیپور، حسینی و پیرمؤذن نمایندگان قائمشهر و اردبیل به وزیر آموزش و پرورش پیرامون تسریع در پرداخت سرانه مدارس تذکر دادند.
جعفری و سلیمی نمایندگان بجنورد و محلات خواستار توضیح وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص علت تأخیر در انتقال پول توسط کارتخوانها شدند.
حیدری طیب و حسینی نمایندگان کرمانشاه به وزیر اطلاعات پیرامون برخورد غیرقانونی رئیس اداره اطلاعات شهرستان با یکی از شهروندان استان شدند.
اینانلو و سبحانینیا نمایندگان میاندوآب و نیشابور به رئیس جمهور پیرامون رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استانی طرحهای مهر ماندگار تذکر دادند.
احمدی نماینده دیر به رئیس جمهور پیرامون صدور دستور برقراری حق فوقالعاده بدی آب و هوا در استان بوشهر تذکر داد.
جعفرزاده نماینده رشت به وزرای کشور، صنعت، معدن و تجارت پیرامون جلوگیری از خروج کالاهای اساسی از مرز آستارا، به وزیر راه و شهرسازی پیرامون اتخاذ تدابیر لازم به منظور کاهش تصادفات برون شهری در استان گیلان، به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی پیرامون جلوگیری از صید غیرقانونی ماهیان در محدوده پارک ملی منطقه کیسون آستانه اشرفیه و به وزرای کشور و نفت پیرامون مدیریت ناکارآمد فرماندار رشت در انجام وظایف قانونی و تسریع در جمعآوری خطوط لوله قدیمی اشتغال مواد نفتی به شمال در منطقه جمالآباد لوشان تذکر داد.
سامری نماینده خرمشهر به وزیر ورزش و امور جوانان پیرامون ارائه گزارش غلط از سوی مسئولان استان خوزستان در خصوص تکمیل ورزشگاه شهید جهانآرا و به رئیس جمهور پیرامون ضرورت تغییر مدیران ارشد استان خوزستان تذکر داد.
بیگی اینانلو نماینده میاندوآب به رئیس جمهور پیرامون اتخاذ تدابیر لازم به منظور حل مشکل بیکاری جوانان تحصیلکرده تذکر داد.
پورابراهیمی نماینده کرمان به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تسریع در اجرای بند ۵۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور و انتقال صندوق حمایت از بازنشستگی کارکنان فولاد، به وزیر کشور پیرامون جلوگیری از اشتغال افراد بیگانه به منظور ایجاد اشتغال برای هموطنان، به وزیر دادگستری در خصوص تسریع در تشکیل جلسات دادسرا در خصوص زمینهای واگذار شده به واحدهای صنعتی، به وزیر راه و شهرسازی در خصوص اجرای طرحهای احداث مسکن مهر در استان کرمان، به وزیر نیرو در خصوص اتخاذ تدابیر لازم به منظور تأمین آب کشاورزی استان کرمان و به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی استان کرمان تذکر داد.
احمدی نماینده نوشهر به وزیر کشور پیرامون تسریع در تاسیس بخشداری صلاحالدین تذکر داد.
قائد رحمت نماینده دورود به وزیر ورزش و امور جوانان پیرامون تسریع در پرداخت حقوق پیمانکاران طرح احداث ورزشگاه تختی دورود، به وزیر بهداشت در خصوص تسریع در احداث و بهرهبرداری از بیمارستان فوق تخصصی شهرستان دورود، به وزیر کشور در خصوص تأمین امکانات و اعتبارات لازم به منظور ارتقای نیروی انسانی شهرستان دورود و ازنا، به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون تسریع در احداث و بهرهبرداری از ساختمانهای اداری و مجتمعهای فرهنگی شهرستانهای دورود و ازنا و به وزیر راه و شهرسازی پیرامون تسریع در اجرای طرح احداث جادههای شهری و روستایی دورود و ازنا تذکر داد.
صلاحی نماینده تفرش به وزیر نیرو پیرامون جلوگیری از انتقال شرکتهای آب و فاضلاب روستایی و شهری و به وزیر آموزش و پرورش پیرامون تسریع در پرداخت سرانه دانشآموزی و تأمین اعتبارات طرحهای مرتبط با توسعه و تجهیز مدارس آشتیان و فراهان تذکر داد.
جهانگیرزاده، قاضیپور و محجوب نمایندگان ارومیه و تهران به وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص تسریع در اعطای تسهیلات بانکی به کارگران توسط بانک رفاه کارگران تذکر دادند.
جهانگیرزاده، قاضیپور، محجوب و سبحانیفر نمایندگان ارومیه، تهران و سبزوار به وزیر جهاد کشاورزی پیرامون تسریع در اعطای تسهیلات بانکی به کشاورزان بر اساس قانون بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور تذکر دادند.
جهانگیرزاده، قاضیپور، محجوب و سبحانیفر نمایندگان ارومیه، تهران و سبزوار به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون تسریع در احداث بیمارستان تأمین اجتماعی شهر ری تذکر دادند.
جهانگیرزاده، قاضیپور، محجوب و سبحانیفر نمایندگان ارومیه، تهران و سبزوار به وزیر نیرو در خصوص تسریع در بتنریزی کانالهای سنتی شهرستان ارومیه تذکر دادند.
جهانگیرزاده، قاضیپور، محجوب و سبحانیفر نمایندگان ارومیه، تهران و سبزوار به وزرای کشور و راه و شهرسازی پیرامون اقدام لازم به منظور جلوگیری از مرگ و میر ناشی از تصادفات در جادههای آذربایجان غربی تذکر دادند.
قاضیپور، محجوب و سبحانینیا نمایندگان ارومیه، تهران و نیشابور به وزرای کشور و جهاد کشاورزی به منظور جلوگیری از صادرات غیرقانونی دام زنده تذکر دادند.
شوهانی نماینده ایلام خواستار توضیح وزیر جهاد کشاورزی در خصوص عدم پرداخت خسارت ناشی از خشکسالی به کشاورزان شهرستان مهران شد و خواستار توضیح وزیر امور اقتصادی و دارایی پیرامون علت عدم پرداخت تسهیلات وام توسط بانکهای عامل استان ایلام شد.
گروسی نماینده شهریار به وزیر بهداشت در خصوص تسریع در پرداخت اعتبارات طرحهای احداث بیمارستانهای شهریار، قدس و ملارد تذکر داد.
طبیبزاده نوری نماینده تهران به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تسریع در حل مشکلات کارگران شرکت نساجی مازندران تذکر داد و خواستار توضیح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص علت شرکت مدیران سینماهای کشور در جشنواره فیلم تونس شد.
پشنگ نماینده خاش به وزیر کشور در خصوص مدیریت ناکارآمد استانداری سیستان و بلوچستان تذکر داد.
ندیمی و سبحانینیا نمایندگان لاهیجان و سبزوار خواستار توضیح وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص علت عدم پرداخت تسهیلات بانکی به بخشهای کشاورزی و صنعت شدند.
کوچکینژاد نماینده رشت به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص اقدام لازم به منظور تولید محصولات ارگانیک کشاورزی تذکر داد.
یحییزاده و سبحانینیا نمایندگان میبد و نیشابور به رئیس جمهور در خصوص تسریع در ارائه لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور تذکردادند.
یحییزاده نماینده میبد به وزیر آموزش و پرورش در خصوص تسریع در اجرای قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حقالتدریس و مربیان پیش دبستانی و به وزیر کشور پیرامون جلوگیری از انجام تبلیغات زود هنگام ریاست جمهوری تذکر داد.
کارخانهای و سبحانینیا نمایندگان همدان و نیشابور به وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت کالاها تذکر دادند.
قادرمرزی نماینده قروه به وزیر آموزش و پرورش پیرامون تسریع در تأمین اعتبار مدارس شهرستانهای قروه و دهگلان تذکر داد.
امامی نماینده گرگان به وزیر بهداشت در خصوص بیمه تکیملی جانبازان برای تهیه داروهای مورد نیازشان تذکر داد.
سید هادی حسینی نماینده قائمشهر به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص عدم پرداخت یارانه خوراک دام به گوسفندداران و دام گوشتی تذکر داد.
سامری نماینده خرمشهر به وزیر راه و شهرسازی در خصوص عدم پرداخت اعتبارات از سوی راه آهن جمهوری اسلامی ایران به منظور تکمیل پروژه پل راه آهن خرمشهر و تعطیلی این پروژه تذکر داد.
سید هادی حسینی نماینده قائمشهر به وزیر بهداشت در خصوص عدم توجه به مشکلات درمانی منطقه سوادکوه، قائمشهر و جویبار و به وزیر راه و شهرسازی در خصوص عدم تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر به عنوان تنها بیمارستان دولتی شهرستان تذکر داد.
هاشمی نخل ابراهیمی نماینده میناب به وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در خصوص جلوگیری از کاهش محصولات کشاورزی تذکر داد.
ندیمی نماینده لاهیجان به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص لزوم کنترل افزایش بیرویه قیمت کالاها به ویژه لوازم خانگی، به رئیس جمهور در خصوص توجه به مشکلات ناشی از آلودگی هوا و پیگیری و هماهنگی با دستگاههای اجرایی، به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص پیگیری کاهش انگیزههای تولید و و تغییر کاربری اراضی، به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص پیگیری علل افزایش تجمع کارگری در مقابل مجلس، به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص علت عدم حذف کنکور سراسری با وجود پایان فرصت قانونی، به وزرای نفت، راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی در خصوص حل مشکلات صنعت هوایی کل کشور و پیگیری کاهش حداکثری سفرهای هوایی در حوزه گردشگری و کارآفرینی، به وزیر ورزش و امور جوانان در خصوص پیگیری حوائج اساسی جوانان در حوزه اشتغال و به وزرای نفت و نیرو در خصوص تمهید برنامه به منظور کاهش مصرف خانگی آب، برق و گاز خانگی تذکر داد.
خضری نماینده پیرانشهر به وزیر آموزش و پرورش در خصوص پاسخگویی صریح برای حادثه جانسوز آتشسوزی مدرسه دخترانه پیرانشهر در اثر استفاده از بخاریهای نفتی تذکر داد.
جمیری نماینده بوشهر به وزیر بهداشت در خصوص اصرار در عدم صدور مجوز لازم به منظور دایر کردن داروخانه به هلال احمر استان بوشهر تذکر داد.
چاردولی نماینده ملایر به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص عدم توجه به مشکلات بیآبی کشاورزان و عدم تخصیص اعتبارات لازم به منظور اصلاح، تعمیر و لایروبی قنوات با توجه به ۶۶۰ رشته قنوات شهرستان ملایر تذکر داد.
بشیری و فتاحی نمایندگان پاکدشت و شهربابک به وزیر آموزش و پرورش در خصوص تسریع در پرداخت سرانه واحدهای آموزشی کشور تذکر دادند.


عباس صلاحی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه اصلاح قانون حمایت از معلولان با فراز و فرودهایی همراه است، افزود: متاسفانه هنوز اصلاح قانون حمایت از معلولان به مجلس نرسیده و هیات دولت در بررسی و تصویب اصلاحیه این قانون تعلل کرده است. نماینده مردم تفرش، آشتیان وفراهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در جلسه اخیر فراکسیون معلولان، نماینده دولت وعده داده بود تا اصلاح قانون حمایت از معلولان هرچه زودتر تقدیم مجلس شود، اما همچنان شاهد هستیم که خبری از این اصلاحیه نیست. این نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری ۱۳ آذرماه که به نام روز جهانی معلولان نامگذاری شده است، گفت: اعضای فراکسیون معلولان در تلاش بودند تا اصلاح قانون حمایت از معلولان در این روز ساماندهی شود اما متاسفانه هنوز این قانون در وضعیت نامعلومی قرار دارد. وی، با تاکید بر اینکه اجرایی نشدن قانون حمایت از معلولان مهمترین معضل برای این قشر از جامعه محسوب میشود، تصریح کرد: این قانون درگیر ایرادات پیچیدهای نبود بلکه میتوان گفت دو یا سه گزینه از موارد آن نیاز به تغییر داشت که با این وجود قانون حمایت از معلولان اجرا نشد. عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس نهم، استخدام معلولان در ادارات دولتی را از جمله مشکلات این افراد خواند وافزود: استخدام معلولان در ادارات دولتی از مواردی بود که اجرایی نشد و همین امر مشکلات عدیدهای را برای معلولان پدید آورد. عضو هیئت رئیسه فراکسیون معلولان مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه NGOهای معلولان از حمایتهای مسئولان ذیربط برخوردار نیستند، گفت: به جهت آنکه NGOهای معلولان مورد حمایت دولت نیست در بسیاری از موارد به ویژه اختصاص وامهای اشتغالزایی دچار مشکل هستند، لذا امیدواریم با اصلاح قانون حمایت از معلولان، مشکلات این افراد برطرف شود.


در 12 آذرماه سال 1358 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که با فرمان رهبر کبیر انقلاب پیشنویس آن آماده و در مجلس خبرگان رهبری به تصویب رسید بود در یک همه پرسی مردمی به تایید ملت ایران رسید و بنیان قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران را بنا نهاد.
در همین ارتباط عباس صلاحی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، تصویب قانون اساسی در مجلس خبرگان رهبری را نشان دهنده اهمیت و جایگاه مهم این نهاد دانست.
وی اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) با روشنبینی دستور به تهیه پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دادند و مجلس خبرگان پس از سه ماه کار فشرد،ه آن را تنظیم و به تصویب رساند.
صلاحی با اشاره به تنظیم قانون اساسی توسط فقهای عالم گفت: قانون اساسی با رای و نظر فقهای عالم زمان تنظیم شد و قوانین با حساسیتی که در آن زمان وجود داشت به تصویب رسید و پس از آن به رای گذاشته شد.
وی افزود: با توجه به آنکه این قوانین در اوایل انقلاب و با شرایط خاص آن زمان به تصویب رسید نیازمند آن هستیم با توجه به شرایط حال حاضر نسبت به بازنگری آن اقدام شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان اظهار کرد: بایستی در بازنگری قانون اساسی توجه به اصل این قوانین شود و تنها جایی مورد بازنگری قرار گیرد که با توجه به شرایط کنونی قابل تغییر باشد.
وی در پایان با اشاره به برخی صحبتها مبنی بر ضرورت اصلاح قانون اساسی توسط دولت گفت: با توجه به صحبتهایی که مطرح شده است این بازنگری از وظایف مجلس است و قوه مجریه میبایست قوانینی که در مجلس به تصویب میرسد اجرا نماید.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین وظیفه مجلس تصویب قوانینی است که بواسطه آن گره از مشکلات باز شود و راهگشا باشد.
عباس صلاحی به مناسبت 10 آذرماه روز مجلس در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجوان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، افزود: هدف مجلس علاوه بر راهگشا بودن در رفع موانع و مشکلات، تصویب قوانینی است که به موفقیت کشور کمک کند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان اظهار کرد: مجلس این وظیفه را دارد که در تمام زمینهها ورود کند و با تصویب قوانین بتواند راهگشای مشکلات باشد.
وی افزود: مجلس علاوه بر قانونگذاری نقش نظارت بر قوا را بر عهده دارد و میتواند با توجه به مسائل و مشکلاتی که احساس میکند در تمام زمینهها ورود کند و از مسئولین سوال پرسیده و از آنها در مورد عملکردشان از آنها توضیح بخواهد و در مورد انها تصمیمگیری کند.
صلاحی با اشاره به نقش تعیین کننده مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی نقش مهمی در رشد، توسعه و آبادانی کشور دارد که با تصویب مناسب قوانین میتوان به این امر بپردازد.
وی افزود: معتقدم مجلس در راس قوا است و دیگر قوا بایستی با توجه به قوانینی که در مجلس تصویب میشود آنها را اجرا کنند.
صلاحی با اشاره به برخی مشکلات بین دولت و مجلس و صحبتهایی که مطرح شده است گفت: با توجه به مشکلاتی که میان دولت و مجلس وجود دارد و برخلاف برخی صحبتهایی که مطرح شده، معتقدم مجلس در کنار تعامل با سایر قوا در راس آنها قرار دارد و با تمام قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در پایان گفت: عقیده دارم نامگذاری روز مجلس در سالروز شهادت آیت الله مدرس کار بسیار مناسبی است که یادآور تلاشهای این روحانی بزرگ در تاریخ کشور است.


متاسفانه هيچ چيز با هم جور در نميآيد. در يک دوره آقايان مدعي بودند با افزايش قيمت دلار، مشکلات توليدکننده حل ميشود زيرا قيمت کالاي خارجي بالا ميرود و توان رقابت با انواع خارجي را به دست ميآورد تا آنکه دلار در اثر ضعف مديريت دولت احمدينژاد، ره صد ساله را يک شبه پيمود و در اين ميان باز هم به صنعتگر لطمه وارد شد. در اين رابطه بهمن اخوان، عضو پيشين کميسيون صنايع مجالس ششم و هشتم، با اشاره به پيامدهاي جبرانناپذير اين بيتدبيري بانک مرکزي گفت: بانک مرکزي در حالي متوقع است که توليدکنندگان کشور بدهي ارزي خود را به قيمت مبادلاتي تسويه کنند که اگر به آنها شش ماه پيش گفته ميشد، دولت قصد حمايت از توليد ملي را ندارد و ارز مرجع 1226 توماني مخصوص واردات ماشينهاي لوکس است، نه مواد اوليه صنعت کشور، مسلما ارز مورد نظر را از بازار آزاد ولو به قيمت دلار 1500 تومان ميخريدند تا اينکه در تله گراني ارز نيفتند. وي با تاکيد بر اينکه اکنون هيچ شرکت توليدي در سراسر کشور توان پرداخت بدهيهاي خود را ندارد ميگويد: کارخانههايي که در گذشته مواد اوليه خود را به قيمت دلار ارزان گشايش اعتبار و وارد کردهاند اکنون بايد بدهي ارزي خود را به نرخ بازار و با دلار 3 هزار توماني تسويه کنند. اخوان ميگويد: اين کالاها مستقيم يا پس از گذراندن مراحل توليد پس از محاسبه هزينههاي توليد و سود مجموعه بنا بر بهاي تمام شده دلار 1226 در بازار عرضه شده و به فروش رفته است. نماينده تفرش در مجلس هشتم با اعلام اينکه پس از گذشت يک سال و هنگام بازپرداخت وجه ارز، بانکها اعلام ميدارند که کارخانههاي گشايش اعتبار کرده بايد بر پايه نرخ ارز مبادلاتي، بدهي خود را بازگردانند ميگويد: اين رفتار اقداميبراي نابودي توليد ملي است. اخوان با تأکيد بر اينکه وضعيت صنعت کشور در مرز هشدار است، ميگويد: از آنجا که با احتساب هزينه بهرههاي بانکي، هزينههاي کاغذبازيها و خواب سرمايه در کشور و هزاران هزينه مضاعفي که توليدکنندگان ايراني مجبور به پرداخت آن هستند، نميتوان سود بيش از 50 درصد را براي صنعت کشور متصور شد، با در نظر گرفتن اختلاف نرخ قيمت ارز مبادلاتي و نرخ 1226 توماني ارز مرجع، قطعا بيشتر توليدکنندگان و بازرگانان ورشکسته ميشوند و همه نيروهاي شاغل در مراکز توليدي اخراج و يک بحران بيکاري گسترده به وقوع خواهد پيوست؛ امري که اگر به آن امروز توجه نشود، فردا بسيار دير است.


در سال ۱۳۹۰شرکتهای تولیدی برای تأمین مواد اولیه اعتبارات فاینانس، یوزانس و ریفاینانس با نرخ ارز مرجع یعنی دلار ۱۲۲۶ تومان گشایش و در همان سال کالای خود را وارد کردهاند و در کارخانجات سراسر کشور مورد استفاده قرار گرفت و به محصول تبدیل و به بازار عرضه شده است، اما اکنون تولید کنندگان باید بدهی ارزی خود را به نرخ دلار مبادلاتی تسویه کنند.
به گزارش «تابناک»، بهمن اخوان ضمن بیان این مطلب گفت: اعتبارات گشایش یافته در سال ۱۳۹۰، در سال ۱۳۹۱ سررسید میشود که اگر با نرخ ارز مبادلاتی هم صورت گیرد که بانک مرکزی اعلام کرده است تسویه شود، همه شرکتهای تولیدی در سراسر کشور و کارخانجات باید دو برابر نرخ سال گذشته جهت تسویه تعهدات خود به بانکهای طرف قرارداد خود پرداخت کنند؛ به عبارت دیگر، این افزایش نرخ نزدیک ۱۱۰ درصد ضرر و زیان را متوجه واحدهای تولیدی سرارسر کشور خواهد کرد که این فاجعه بزرگی در صنعت کشور خواهد آفرید.
عضو پیشین کمیسیون صنایع مجالس ششم و هشتم، با اشاره به پیامدهای جبرانناپذیر این بیتدبیری بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در حالی متوقع است که تولیدکنندگان کشور بدهی ارزی خود را به قیمت مبادلاتی تسویه کنند که اگر به آنها شش ماه پیش گفته میشد، دولت قصد حمایت از تولید ملی را ندارد و ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی مخصوص واردات ماشینهای لوکس است، نه مواد اولیه صنعت کشور، مسلما ارز مورد نظر را از بازار آزاد ولو به قیمت دلار ۱۵۰۰ تومان میخریدند تا اینکه در تله گرانی ارز نیفتند و اکنون هیچ شرکت تولیدی در سراسر کشور توان پرداخت بدهیهای خود را نخواهد داشت.
بهمن اخوان در ادامه به مشکلات ناشی از این تصمیم بانک مرکزی برای تولید کشور اشاره کرد و افزود: این افزایش نرخ بدهی ارزی مشکلاتی را در پی خواهد داشت که از آن جمله، میتوان به این موارد اشاره کرد:
۱ـ افزایش چمشگیر مطالبات معوقه بانکها
۲ ـ تعطیلی همه کارخانجات تولیدی سطح کشور
۳ـ بیکاری کارگران و مشکلات خانوادگی آنها
۴ـ مشکلات اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق و ...
این کارشناس مسائل اقتصادی با اعلام هشدار نسبت به سیاستهای بانک مرکزی، تأکید کرد: اگر این سیاست غیر کارشناسانه بانک مرکزی اجرا شود، باعث تعطیلی کارخانجات سطح کشور خواهد شد؛ بنابراین، از همه دستاندرکاران و کارشناسان استدعا میکنم نسبت به نرخ مبادلاتی ارز واحدهای تولیدی تجدید نظر کنند.
نماینده ادوار چهارم، ششم و هشتم مردم تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: شرکتهای تولیدی و بازرگانی در سال گذشته درخواست گشایش اعتبارات اسنادی مدتدار برای تولید کننده یا صادرکننده خارجی به بانکهای عامل خود را دادهاند. در مقابل، بانکها با گرفتن تضمینهای مورد نیاز از جمله وثیقه ملکی برای گشایش اعتبارات اسنادی با نرخ ارز ۱۲۲۶ اعلام نمودهاند.
اما اکنون باید بدهی ارزی خود را به نرخ بازار تسویه کنند و این در حالی است که تولیدات خود را با نرخهای قدیم و بر پایه ارز ۱۲۲۶ تومانی به دست مصرف کننده رساندهاند؛ به عبارت دیگر، کالاهای مورد نظر در سال گذشته با مبلغ ۱۲۲۶ وارد کشور شده و کالا یا مستقیم یا پس از گذراندن مراحل تولید پس از محاسبه هزینههای تولید و سود مجموعه بنا بر بهای تمام شده دلار ۱۲۲۶ در بازار عرضه گشته و به فروش رفته است.
این عضو اصولگرایان مجلس هشتم در ادامه گفت: هنگامی که امروز و پس از گذشت یک سال و هنگام بازپرداخت وجه ارز به بانکها اعلام میدارند که باید بر پایه نرخ ارز مبادلاتی، بدهی خود را بازگردانند و این در حالی است که این نه تنها حمایت از تولید ملی نیست، بلکه کاری است برای نابودی تولید ملی، زیرا در همه جای دنیا مرسوم است که وقتی قانونی نوشته میشود که بنا بر آن، نرخ ارز برای واردات ۱۲۲۶ تومان به ازای هر دلار در نظر گرفته میشود، یعنی آن که تولیدکننده، واردکننده، بازرگان و صادرکننده بر پایه این نرخ، دخل و خرج و قیمت گذاری عرضه را مشخص کند؛ اما اکنون بانک مرکزی نه تنها برای تحقق فرمایشهای مقام معظم رهبری گامی برنمیدارد، بلکه با این کار خود، چوب لای چرخ تولیدکننده نیز میگذارد.
بهمن اخوان با تأکید بر اینکه وضعیت صنعت کشور در مرز هشدار است، گفت: اکنون از آنجا که در بازار داخلی با احتساب هزینه بهرههای بانکی، هزینههای کاغذبازیها و خواب سرمایه در کشور و هزاران هزینه مضاعفی که تولیدکنندگان ایرانی مجبور به پرداخت آن هستند، نمیتوان سود بیش از ۵۰ درصد را برای صنعت کشور متصور شد و با در نظر گرفتن اختلاف نرخ قیمت ارز مبادلاتی و نرخ ۱۲۲۶ تومانی ارز مرجع، قطعا بیشتر تولیدکنندگان و بازرگانان ورشکسته میشوند و همه نیروهای شاغل در مراکز تولیدی اخراج و یک بحران بیکاری گسترده به وقوع خواهد پیوست؛ امری که اگر به آن امروز توجه نشود، فردا بسیار دیر است.


به گزارش مشرق، دومین طرح سؤال از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در جلسه علنی مجلس در روز شنبه همین هفته با موضوع «تعلل دولت در خصوص نوسانات بازار ارز» و«برخی واردات بی رویه» قرائت شد، که 76 نماینده پای این طرح را امضا کردند.
طبق اظهار نظر علیرضا منادی سفیدان عضو هیات رییسه مجلس قرار بود اسامی 76 نفری که پای سوال از رییسجمهور را امضا کردند منتشر شود.
* اسامی 76 نفری که طرح با امضای آنان به ریاست جمهوری ارسال شد ، به شرح زیر است.
1- محمد دامادی نماینده ساری، عضو فراکسیون رهروان ولایت
2- عوض حیدرپور نماینده شهرضا ، سمیرم، عضو فراکسیون رهروان ولایت
3- فتح الله حسینی نماینده قصر شیرین ، گیلانغرب، عضو فراکسیون رهروان ولایت
4-سید هادی حسینی نماینده قائمشهر ، سوادکوه و جویبار ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
5- عبدالکریم حسین زاده نماینده نقده و اشنویه ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
6- علی محمد احمدی نماینده دهلران ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
7- بهروز نعمتی نماینده اسدآباد ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
8- سید شریف حسینی نماینده اهواز ، عضو هیئت رئیسه و عضو فراکسیون رهروان ولایت
9- علی مطهری نماینده تهران و عضو فراکسیون رهروان ولایت
10-حبیب برومند داشقاپو نماینده پارس آباد و بیله سوار ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
11- امید کریمیان نماینده نریمان و سروآباد ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
12- سید حسین دهدشتی نماینده آبادان ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
13- محمدضا محسنی لائی نماینده سبزوار ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
14- الیاس طاهری نماینده اقلید ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
15- غلامرضا نوری نماینده بستان آباد ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
16- نادر قاضی پور نماینده ارومیه ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
17- یونس اسدی نماینده مشکین شهر اصلاح طلب و عضو فراکسیون رهروان ولایت
18- محمد جواد نظری مهر نماینده بندرترکمن ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
19- احمد سجادی نماینده فریمان و سرخس
20- محمد تقی توکلی نماینده الیگودرز ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
21- کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل ، نیر و نمین، اصلاح طلب و عضو فراکسیون رهروان ولایت
22- سید رمضان شجاعی یاسری نماینده ساری ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
23- غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران اصلاح طلب و عضو فراکسیون رهروان ولایت
24- علیرضا محجوب نماینده تهران، شمیرانات ، ری و اسلامشهر اصلاح طلب و عضو فراکسیون رهروان ولایت
25- منصور حقیقت پور نماینده اردبیل، نیر و نمین ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
26- ناصر صالحی نسب نماینده دشت آزادگان ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
27- علی نعمت چهاردولی نماینده ملایر، عضو فراکسیون رهروان ولایت
28- حسین امیر خامگانی نماینده زرند
29-مسعود پزشکیان نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر ، اصلاح طلب
30- روح الله بیگی ئیلانلو نماینده میاندوآب، شاهیندژ و تکاب
31-رسول خضری نماینده سردشت و پیرانشهر ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
32- محمد باقری بنابی نماینده بناب ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
33-سید احسن علوی نماینده سنندجف دیواندره و کامیاران ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
34- محمد علی اسفنائی نماینده فریدونشهر ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
35- جواد هروی نماینده قائنات ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
36- سید عبدالکریم هاشمی نماینده میناب ، رودان و جاسک ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
37- حامد قادر مرزی نماینده قروه و بانه ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
38- محمد باقر شریعتی نماینده بهبهان، عضو فراکسیون رهروان ولایت
39- احمد بخشایش اردستانی نماینده اردستان ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
40- محمد علی عبداله زاده نماینده فردوس و طبس ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
41- عباس صلاحی نماینده تفرش و آشتیان ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
42- موسی الرضا ثروتی نماینده بجنورد ، عضو فراکسیون رهروان ولایت
43- عابد فتاحی نماینده ارومیه ، عضو فراکسیون رهروان ولایت


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: نخبگان پل ارتباطی بین مردم و مسوولان باشند.
عباس صلاحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی گفت: نخبه دارای ویژگیهایی است و افرادی را میتوانیم نخبه در نظر بگیریم که با توجه به زمینه کاری دارای تخصص کافی باشند و از نظر گرایشهای سیاسی وابستگی نداشته باشند و صحبتها و نظراتشان کارشناسی شده و بر اساس فضای و مسائل جامعه باشد و پاسخگوی سوالات و در جهت رفع نیازهای مردم باشد.
وی نقش و اهمیت نخبگان در جهت گفتمان پیشرفت و عدالت را مهم دانست و گفت: با توجه به این مسئله که بایستی در دولت کوچک سازی شکل بگیرد و از نخبگان و افراد صاحب خرد استفاده شود، دو مولفهی مهم در این زمینه وجود دارد، اولا برای هر تشکلی دو چیز لازم است، ابتدا نیروی انسانی و دیگر نیروهای مالی و تدارکاتی.
صلاحی افزود: نیروهای انسانی را نخبگان تشکیل میدهند و بایستی این افراد از لحاظ مالی و تدارکاتی حمایت شوند، نمی توانیم به تشکلی بدون حمایت مالی و تدارکاتی، تشکل کامل گوئیم زیرا علاوه بر نیروی انسانی کارآمد و نخبه، بایستی از ابزارات مالی و تدارکاتی مناسب نیز برخوردار باشند.
وی در ادامه افزود: چون نخبگان نظرات خود را بصورت کارشناسی بیان میکنند بایستی بر اساس حیطه اختیارات و شرح وظایف، اطلاعات وسیعی داشته باشند اما گاهی نیاز است دایره اطلاعات فرد نخبه از حیطه کاریاش فراتر رود و از مسائل و اطلاعات دیگری نیز برخوردار شود اما اگر این اطلاعات در دایره تخصصی و زمینه فعالیت فرد باشد از موازی کاری و صرف وقت بیشتر جلوگیری میشود.
این نماینده مجلس، رسالت نخبگان در ایجاد گفتمان سازی مناسب در جامعه را مهم دانست و افزود: معتقدیم نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردم سالار دینی است و در چنین جامعههایی مردم نقش پررنگی را ایفا میکنند، با توجه به این مسئله عمده فعالیتها بایستی در این زمینه صورت گیرد و نخبگان میتوانند یک پل ارتباطی بین مردم و مسئولین باشند و در جنبههای مختلف فرهنگی و مسائل گوناگون، نظرات مردم را به مقامات اجرایی و تاثیر گذار، انعکاس دهند.
وی افزود: ارتباط تنگاتنگ بین نخبگان و مردم موجب میشود تا مسائل بصورت صحیح در اختیار مدیران و مسئولان اجرایی قرار گیرد، در این میان نخبگان اطلاعات و مسائل خامی را که از جامعه و مردم در اختیار دارند بصورت پخته و کارشناسی شده در اختیار مسئولین قرار دهند.
صلاحی با تاکید بر تاثیر نخبگان دستگاههای اجرایی بر جامعه تصریح کرد: نخبگان بر اساس مسوولیتی که دارند میتوانند تاثیرگذار عمل کنند، بطور مثال یک نماینده مجلس به عنوان نمایندگان مردم و نزدیکترین پل ارتباطی بین مردم و مسئولین، میتواند با تصویب لوایح و قوانین اجرایی مناسب در این زمینه تاثیر گذار باشد اما نکتهای را که نباید فراموش کرد این است که نخبگانی که در دستگاههای اجرایی چه در بدنه دولت و چه در نهادهای دیگر قرار دارند بایستی از سیاستزدگی پرهیز کنند.
صلاحی وجود اختلاف نظرها و سلیقه ها را امری طبیعی دانست و افزود: بایستی این مسائل حل شود تا بر مسائل تاثیر منفی نگذارد زیرا هدف رسیدن به شایستگیهای لازم در جامعه است و بایستی بر اساس استعدادها و پتانسیلهای موجود در جامعه، نخبگان را شناسایی کنیم و از نظرات آنها کمک بگیریم و با در نظر گرفتن منابع مالی میتوانیم ساز و کارهای مناسب را پیدا کرده و برای عملی کردن به طرحها و ایدهها از آنها استفاده کنیم.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت باید از ادغام تمام بیمه های درمانی تشکل شود گفت: به طور حتم مستثنی کردن بیمه ای از ادغام بیمه های دیگر خلاف قانون برنامه پنجم توسعه است.
عباس صلاحی در گفتوگو با خانه ملت با اشاره به اظهارات مسئولان سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با مستثنی بودن این سازمان از ادغام بیمه ها برای تشکیل بیمه سلامت ایرانیان تصریح کرد: به طور حتم این اظهارات و اقدامات بر خلاف قانون و برنامه پنجم توسعه است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با ادغام سازمان های بیمه گر باید بیمه ای به صورت یکپارچه و عدالت محور در کشور حاکم شود گفت: به طور حتم مستثنی کردن سازمانی از ادغام بیمه ها ضربه های شدیدی را به اعتماد مردم و ساختار طرح وارد می کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر لزوم یکپارچه بودن سازمان های بیمه گر برای تشکیل بیمه سلامت ایرانیان تأکید کرد و افزود: تحقق این موضوع موجب ایجاد عدالت و افزایش نظارت و خدمت رسانی به مردم می شود.


خبرگزاری فارس: نمایندگان مجلس ناظران خانه ملت در ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی را از بین اعضاء کمیسیون اجتماعی برگزیدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(چهارشنبه) دو نفر از اعضاء کمیسیون اجتماعی را به عنوان ناظر در ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی موضوع بند 16 ماده 3 قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مصوب 1389 انتخاب کردند.
بر این اساس مجتبی رحماندوست نماینده تهران و عباس صلاحی نماینده تفرش و آشتیان به ترتیب با 129 رأی و 54 رأی از مجموع 152 آراء مأخوذه به عنوان ناظر در ستاد مذکور برگزیده شدند.



صلاحی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: دفاع مقدس مدال افتخاری برای ملت ایران و لكه ننگی برای دشمنان این مردم است كه در تاریخ ماندگار شده و برای متجاوزان به عنوان درس عبرت همیشه متجلی است.
وی به توان نظامی رژیم بعثی و حمایت همه جانبه جهان استكبار از آن در دوران دفاع مقدس اشاره كرد و ادامه داد: با وجود برتری نظامی طرف مقابل، روحیه ولایی و انقلابی و پیروی از دستورات بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی روند جنگ را به نفع ایران تغییر داد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی عنوان كرد: اكنون ایران اسلامی در اوج قله های عزت و اقتدار ایستاده و كسی را یارای مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی با توان و پشتوانه مردمی نیست.
صلاحی اظهار كرد: هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای تبیین آرمان ها و ارزش های انقلاب و معرفی رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در این دوران است.
صلاحی اضافه كرد: در این جنگ نابرابر، استعدادهای نظام اسلامی شكوفا، اقتدار اسلام و حاكمیت دینی به جهانیان معرفی و توانمندی و مقاومت ملت ایران در پاسداری از آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی نمایان شد.

عباس صلاحی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: سن اشتغال به کار از یک استاندارد جهانی برخوردار است که در قوانین کشور ما نیز بر این موضوع تاکید شده است اما متاسفانه برخی اوقات به این قوانین عمل نمیشود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ضعف نظارتها را در سوء استفاده از کودکان و نوجوانان در محیط های کار موثر دانست و تصریح کرد: شرکتهای پیمانکاری و کارخانه ها هیچ حقی برای استثمار و بهره برداری از کودکان و نوجوانان ندارند و اگر دولت نیز مجوزی در این رابطه صادر کند، بر خلاف قانون عمل کرده است.
وی در ادامه افزود: اگر هر نهادی چه دولتی و چه غیردولتی از کودکان و نوجوانان به عنوان کارگر استفاده کند، عمل غیرقانونی انجام داده است و دستگاههای نظارتی باید با این بیقانونی مقابله کنند.
صلاحی تحقق نیافتن عدالت اجتماعی را از علل کشیده شدن کودکان به سمت بازار کار ارزیابی کرد و یادآور شد: اگر عدالت اجتماعی به صورت کامل در جامعه محقق شود و تمام افراد جامعه از امکانات و رفاه اجتماعی برخوردار باشند، دیگر شاهد بروز پدیده کودکان کار نخواهیم بود.
این نماینده مجلس نهم با بیان اینکه فقر و تنگدستی خانوادهها میتواند کودکان و نوجوانان را راهی محیط های کار کند، گفت: به طور قطع اگر معیشت، مسکن و بهداشت برای تمام افراد جامعه فراهم باشد و مسائل و مشکلات اقتصادی مردم را تحت فشار قرار ندهد، تعداد کودکان کار کاهش چشمگیری مییابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: اقدامات سازمان های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) باید در جهتی قرار بگیرند که کاهش پدیده کودکان کار را رقم بزند


مهدی سنایی در گفتگو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری خانه ملت، گفت: گروه دوستی پارلمانی ایران با روسیه، قزاقستان، ازبکستان و آذربایجان تشکیل جلسه داد و اعضای هیات رئیسه این گروه انتخاب شدند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به عنوان رییس گروه انتخاب شده است، ادامه داد: همچنین در جلسه گروه دوستی، رمضانعلی سبحانی فر نماینده مردم سبزوار و جفتای و جوین و خوشاب به عنوان نائب رئیس، عباس صلاحی نماینده مردم تفرش و آشتیان به عنوان منشی و محمد حسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه به عنوان خزانه دار انتخاب شدند.
گفتنی است مهدی سنایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، در دوره قبل نیز رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، قزاقستان، ازبکستان و آذربایجان بوده است.
وی سابقه دو دوره ماموریت دیپلماتیک در روسیه و قزاقستان را دارد و مدیر گروه مطالعات روسیه در دانشگاه تهران است./


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: یک نماینده مجلس با اشاره به اینکه برای افزایش جمعیت برنامهریزیها باید کنترل شده و بلندمدت باشد گفت: ارائه کمکهای مالی برای افزایش جمعیت مناسب نیست.

عباس صلاحی در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: مسئله افزایش جمعیت یک مسئله چند بعدی است و باید زمینههای مختلف از جمله اشتغال، رفاه اجتماعی و امکانات متناسب با جمعیت در نظر گرفته شود.
وی افزود: ما هنوز در مورد آموزش مشکل داریم و برخی مدارس ما چند شیفتی هستند حتی در تهران نیز مدارس دو شیفته دیده میشود. بنابر این اگر افزایش جمعیت به تنهایی مدنظر باشد اثر منفی خواهد داشت و ما در حوزههایی مانند آموزش، اشتغال و امور رفاهی با مشکل روبرو میشویم.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بالا رفتن سن ازدواج و کاهش آن به دلیل مشکلات اقتصادی است خاطر نشان کرد: دولت باید در این زمینه سنجیده عمل کند تا ضررهای طرح کاهش پیدا کند به طور نمونه اگر دولت درمورد یارانهها کار کارشناسی دقیقتری انجام میداد نتیجه بهتر از این بود. از این رو درباره سیاستهای افزایش جمعیت باید کارگروهی انجام شده و از نظر کارشناسان مختلف و افراد نخبه استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح برنامه بلندمدت بوده و باید از کار عجولانه در این زمینه خودداری شود گفت: برنامه افزایش جمعیت نیازمند برنامهریزی بلندمدت است و نباید مقطعی و به شکل مُسکن باشد.اگر در تنظیم سیاستها و برنامهها عجولانه عمل شود، یک نوع افسارگسیختگی در جمعیت خواهیم داشت.
نماینده مردم در مجلس یادآور شد: کشورهای اروپایی با توجه به رشد منفی جمعیت کمکهای مالی را به شهروندان خود ارائه میکنند که این شیوه با توجه به بافت فرهنگی موجود در کشور ما جوابگو نیست. وقتی افراد از نظر مالی به صورت مستقیم تأمین شوند، مشکلات معکوس خواهد شد.
وی ادامه داد: از این رو حمایت باید در بلند مدت و با تأمین زیر ساختهایی مانند اشتغال و ازدواج صورت بگیرد و برای اینکه افراد تشویق به فرزندآوری شوند باید تضمین آینده فرزندان متولد شده در نظر گرفته شود در این صورت جمعیت ایجاد شده کارایی بالایی نیز خواهد داشت.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ارائه آموزش به زندانیان در راستای کاهش جمعیت زندانیان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک عباس صلاحی ظهر امروز در جلسه پیگیری مشکلات زندان شهرستان تفرش اظهار داشت: ارائه آموزش به زندانیان میتواند در پارهای موارد موجب اشتغال زندانیان بعد از آزادسازی از زندان و به دنبال آن کاهش جمعیت زندانها شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر کمبودهای بسیاری در زمینه کارگاهی در زندان شهرستان تفرش وجود دارد که با توجه به لزوم ارائه آموزش توسعه این فضاها ضروری است.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس ادامه داد: کمبود فضای فیزیکی زندان نیز از دیگر مشکلات جدی این زندان است که مسئولان استانی باید با تخصیص اعتبارات مناسب زمینه توسعه فضای زندان را فراهم سازند.
رئیس زندان تفرش نیز گفت: حل مشکلات موجود در زندان بدون کمک و حمایت مسئولان امکانپذیر نیست.
داود غفاری افزود: در حال حاضر کمبود فضای فیزیکی زندان یکی از مهمترین مشکلات این زندان است که رفع این مشکل نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه اقدامات فرهنگی بسیار خوبی در پنج ماهه گذشته در زندان این شهرستان انجام شده است که امید میرود با برگزاری این اقدامات فرهنگی شاهد کاهش بازگشت مجدد زندانیان به زندان باشیم.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

صلاحی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: میزبانی این اجلاس مهم تمامی معادلات غرب در ارتباط با ایران را در هم خواهد ریخت و به دنیا نشان خواهد داد جمهوری اسلامی همچنان كشوری قدرتمند و اثرگذار در سطح بین المللی است.
وی گفت : باید از این فرصت برای معرفی مواضع و دیدگاه های نظام جمهوری اسلامی در راستای افزایش سطح مناسبات و گسترش دیپلماسی با كشورهای غیرمتعهد استفاده كرد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود : این اجلاس در شرایطی برگزار می شود كه غرب همچنان ادعای برتری برجهان را دارد و به بهانه های مختلف كشورهای اسلامی را تحت اشغال خود درمی آورد و جنگ های ناخواسته ای را بر منطقه تحمیل می كند.
وی گفت : تجاوز و اشغالگری های غرب به خصوص آمریكا یكی از مهم ترین بحث های این اجلاس خواهد بود و نظام سلطه مانند گذشته قادر به تجاوز و اشغالگری نخواهد بود.
صلاحی، بیداری اسلامی را نیز یكی دیگر از بحث های اجلاس غیر متعهدها عنوان كرد و افزود : این اجلاس روح تازه ای در كالبد بیداری اسلامی خواهد دمید و حركت های اسلامی در كشورهای منطقه را مورد تایید قرار خواهد داد.
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت : سران عدم تعهد همانند اجلاس های گذشته مساله فلسطین را نیز در راس امور خود خواهند داشت و جنایات رژیم صهیونیستی در این اجلاس یكبار دیگر بازخوانی و مرور خواهد شد.
وی افزود : رژیم صهیونیستی كه هم اكنون در بحرانی ترین وضعیت پس از اشغال فلسطین قرار دارد به بدترین وضعیت در انزوای سیاسی قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور از سوی هیئت رئیسه مجلس قرائت شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور امروز چهارشنبه از سوی هیئت رئیسه مجلس قرائت شد.
خجسته نماینده همدان به وزیر امور اقتصاد و دارایی پیرامون ضعف مدیریت در کنترل قیمت ارز و جلوگیری از قیمت اقلام و کالاهای اساسی تذکر داد.
ندیمی نماینده لاهیجان به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در خرید تضمینی برگ سبز چای و حل مشکل کارخانهداران و به وزرای امور اقتصاد و دارایی و صنعت، معدن و تجارت پیرامون جلوگیری از واردات خودروهای لوکس جهت حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی تذکر داد.
دستغیب نماینده شیراز به وزیر راه و شهرسازی پیرامون ضرورت مقاومسازی مسکن روستایی، به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص اقدام لازم در خصوص وارد کردن محصولات ارگانی در سبد معرفی خانوار تذکر داد و خواستار توضیح وزیر نیرو پیرامون علت عدم توجه مسئولان به نوسازی شبکههای فرسوده آب شد.
برومند داشقاپو نماینده پارسآباد به وزیر اقتصاد و دارایی در خصوص ضعف مدیریت در اداره دارایی استان اردبیل تذکر داد.
عمرانی نماینده سمیرم به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون عدم پوشش مخابرهای در اغلب روستاها و جادههای شهرستان سمیرم تذکر داد.
فیروزی نماینده نطنز و بخش قمصر به وزیر کشور در خصوص جلوگیری از سرقت احشام در شهرستان نطنز و بادرود تذکر داد.
شریعتی نماینده بهبهان به وزرای امور اقتصاد و دارایی و نفت پیرامون جلوگیری از تعطیلی پالایشگاه گاز بیدبلند سپهر 2 تذکر داد.
لاهوتی نماینده لنگرود به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در پرداخت مطالبات چایکاران تذکر داد.
قادری نماینده شیراز به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیرامون تسریع در حل مشکلات شهرک کوثر نیروی هوایی شیراز تذکر داد.
بزرگواری نماینده کهکیلویه به رئیس جمهور در خصوص دستور اجرای مصوبه هیئت وزیران در خصوص حذف و فوقالعاده مناطق کمتر توسعه یافته تذکر داد.
هاشمی نخل ابراهیمی نماینده میناب به رئیس جمهور در خصوص پرداخت فوقالعاده بدی آب و هوا و حق مرزی به کارکنان استان هرمزگان و به وزیر امور اقتصاد و دارایی پیرامون اجرای مصوبه هیئت وزیران در خصوص افزایش وام مسکن مهر به مبلغ 300 میلیون ریال در استان هرمزگان تذکر داد.
رزم نماینده کرمانشاه به وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در خصوص جلوگیری از واردات ذرت دانهای به کشور تذکر داد.
نوری نماینده شوش خواستار توضیح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص علت عدم اجرای مصوبات سفز استانی هیئت وزیران در راهاندازی بیمارستان تأمین اجتماعی شوش دانیال (ع) تذکر داد.
آشوری نماینده فومن به وزیر نیرو پیرامون تسریع در انجام مناقصه طرح احداث سد لاسک شهرستان شب تذکر داد.
حسینی و علیپور نمایندگان قائمشهر، سوادکوه و جویبار به وزیر بهداشت در خصوص تجهیز بیمارستان شهدا و به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون تسریع در افتتاح بیمارستان تأمین اجتماعی پلسفید شهرستان سوادکوه تذکر دادند.
بخشایش، طباطبایی و نیروی نمایندگان اردستان، نائین، خور و بیابانک و نطنز به وزیر راه و شهرسازی در خصوص تسریع در ترمیم آسفالت بزرگراه کاشان ـ بادرود ـ اردستان نائین تذکر دادند.
تابش، مصباحیمقدم، مطهری، قاضیپور، محجوب، سبحانیفر، نادران، جعفرزاده، دستغیب، موسوی لارگانی، امیری، حیدری، املشی، توکلی، عزیزی، جلیلی، جعفری، خلخالی، قاضیزاده، هاشمی، آشوری، پورمختار، فتاحی، زارعی، بیگی، رجایی، اسدی و جهانگیرزاده نمایندگان کشور به وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امور خارجه در خصوص پیگیری دریافت غرامت عدم تهدید سامانه موشکی S300 از کشور روسیه برای پاسخ قاطع به اظهارات غیرمسئولانه مسئولان کشور روسیه تذکر دادند.
تابش، رجایی، قاضیپور، فتحیپور، حسینیان، مصباحیمقدم، فتاحی، اسدالهی، موسوی لارگانی، هاشمی، آقایی، جلیلی، محمدی، جهانگیرزاده، زارعی، نوباوه، زمانیان، جعفری، ثروتی، اسفنانی، اسدی، بزرگواری، ندیمی، عزیزی، لاهوتی، هاشمی نخل، محجوب، بشیری، سبحانیفر، قاضیزاده، هاشمی، املشی، جعفرازده، دستغیب، منظره توکلی، عزیزی، پورمختار، بیگلری، آشوری، شوشتری و حیدرپور به وزیر دادستری در خصوص تسریع در تعقیب و برخورد قضایی با عاملان قتل سرمحیطبان منطقه لشکر شهرستان ملایری تذکر دادند.
عثمانی نماینده بوکان به وزیر نفت در خصوص حل مشکل گازرسانی شهرستان بوکان و به وزیر راه و شهرسازی پیرامون تسریع در ترمیم جاده سد شهید کاظمی بوکان تذکر داد.
حسینی نماینده قصرشیرین به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص تسریع در پاکسازی کامل میادین مین در مرزهای شهرستان قصرشیرین، به وزیر جهاد کشاورزی پیرامون حل مشکلات ناشی از اقدامات ادارهکل شیلات کرمانشاه، به وزیر نفت در خصوص تسریع در اجرای طرح گازرسانی شهرستان قصرشیرین سرپلذهاب، به وزیر آموزش و پرورش در خصوص تسریع در اجرای طرح بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی و به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در پرداخت خسارت ناشی از خشکسالی کشاورزان شهرستان سرپل ذهاب تذکر داد.
پیرمؤذن نماینده اردبیل به وزرای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت پیرامون تسریع و تشویق در صادرات محصولات مازاد سیبزمینی تذکر داد.
هاشمزهی نماینده نهبندان به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در حل مشکلات کشاورزان ناطق نهبندان و سربیشه استان خراسان جنوبی تذکر داد.
عالی نماینده زابل خواستار توضیح وزیر ورزش و امور جوانان در خصوص علت عدم اجرای طرح خانه کبدی سیستان، بررسی علل افت کمی و کیفی کشتی کبدی قهرمانی سیستان، علت عدم اجرای طرح خانه کشتی زابل و علت انتصاب مدیران غیرورزشی شد و در ارتباط با تسریع در اجرای طرح استخر آقایان زابل، تسریع در اختصاص اعتبارات ورزش کبدی سیستان تذکر داد.
سنایی نماینده نهاوند به وزیر بهداشت پیرامون تسریع در بازسازی ساختمانهای مراکز بهداشت و درمان شهری و روستایی نهاوند و به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون تأمین کادر بهداشتی و درمان درمانگاه تأمین اجتماعی نهاوند تذکر داد.
نقوی حسینی نماینده ورامین به وزیر راه و شهرسازی در خصوص تسریع در اجرای طرح احداث بیمارستان قرچک تذکر داد.
عزیزی فارسانی نماینده فارسان به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون تسریع در حل مشکلات تلفن ثابت و همراه روستای صالح شهرستان کوهرنگ و به وزیر نیرو پیرامون تسریع در پرداخت مطالبات مردم منطقه بیرگان ناشی از فروش املاک مسکونی و زراعی جهت احداث سد تذکر داد.
جدگال نماینده چابهار به رئیس جمهور پیرامون جذب نیروهای غیربومی توسط مدیریت عامل منطقه آزاد شهرستان چابهار تذکر داد.
فریدونی نماینده فیروزآباد به وزیر ارتباطات و فناری و اطلاعات در خصوص جلوگیری از اجرای طرح تعدیل نیروی کارگزاران مخابرات استان فارس به ویژه فیروزآباد، قیروکازرین و فراشوند تذکر داد.
سجادی نماینده فریمان و سرخس به وزیر راه و شهرسازی پیرامون اجرای مصوب هیئت وزیران در خصوص انتقاد قرارداد مستقیم با کارکنان رسمی راهآهن سرخس تذکر داد.
خجسته نماینده همدان به وزیر نفت پیرامون استفاده مدیران کارآمد و ارزشی در مدیریتهای وزارت نفت تذکر داد.
طیبزاده نوری نماینده تهران به وزیر امور خارجه پیرامون اظهارات مغایر با نظام در سفرهای اخیر به ترکیه و عربستان سعودی تذکر داد.
کاشانی نماینده زاهدان به وزیر نیرو پیرامون تسریع در پرداخت قیمت خرید تضمینی برق از شرکت خصوصی در زاهدان تذکر داد.
حسینی، کاشانی و عالی نمایندگان زابل، زهک و زاهدان خواستار توضیح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون علت عدم انتخاب مدیر کارآمد در ادارهکل کار، تعاون، رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان شدند.
صرامی، منصوری، حسینی، فولادگر، موسوی لارگانی، کامران، حیدرپور و سالک نمایندگان خمینیشهر، لنجان، زابل، اصفهان، فلاورجان، شهررضا و دهاقان به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون تسریع در حل مشکلات مستمریبگیران صندوق بازنشستگی فولاد ذوب آهن تذکر دادند.
دستغیب نماینده شیراز به وزیر کشور در خصوص تسریع در اجرای قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون تسریع در حل مشکلات بیمه و بازنشستگی کارگران شرکت مخابرات راه دور IPI تذکر داد.
عثمانی نماینده بوکان و جهانگیرزاده نماینده ارومیه به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تسریع در احداث سیلوس 70 هزار تنی بوکان و به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون حل مشکلات کارگزاران مخابرات روستایی آذربایجان غربی تذکر دادند.
طبیبزاده نماینده تهران به رئیس جمهور پیرامون برگزاری مراسم افطاری توسط وزارتخانه و سازمانهای دولتی و اهدای هدایا به نمایندگان از پول بیتالمال تذکر داد.
سودانی نماینده اهواز به وزیر نیرو پیرامون تأمین آب کشاورزی در حمیدیه اهواز تذکر داد و همچنین خواستار توضیح وزیر نیرو در خصوص علت قطعی مکرر و فشار ضعیف آب مشترکان خانگی در تعدادی از محلات اهواز و توضیح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون توضیح علت حذف سهیمه خواهران در 45 رشته تحصیلی دانشگاه پیام نور در استان خوزستان شد.
لاهوتی نماینده لنگرود به رئیس جمهور پیرامون تسریع در پرداخت مطالبات چایکاران تذکر داد.
صلاحی نماینده تفرش به وزیر کشور در خصوص ارتقای بخش خنجین و روستای تلخا از نظر تقسیمات کشوری، به وزیر ورزش و جوانان در خصوص احداث سالن ورزشی در خنجین فراهان و به وزیر کشور در خصوص تأمین پاسگاه انتظامی بخش خنجین فراهان تذکر داد.
دامادی نماینده ساری به وزیر راه و شهرسازی در خصوص تسریع در حل مشکلات مسکن مهر شهرستان ساری، حل مشکل جاده فیروزکوه ـ ساری و حل مشکل ترافیک و تردد ماشینهای سنگین در جاده گوهرباران تذکر داد.
جدگال نماینده چابهار به وزیر کشور پیرامون توضیح در خصوص علت عدم سوخترسانی به مینیبوسهای خطی تذکر داد.
جدگال نماینده ممسنی به وزیر راه و شهرسازی پیرامون توضیح در خصوص علت توقف عمران جاده اقلید از طرحهای مهرماندگار تذکر داد.
فیاضی نماینده نور به وزیر آموزش و پرورش در خصوص جلوگیری از جو غیرقانونی 5 هزار مربی قرآنی در سطح مدارس کشور تذکر داد.
موسویاصل نماینده گرمی به وزیر نیرو پیرامون تسریع در ساخت سد در شهرستان گرمی به ویژه رودخانه مشترک ایران و آذربایجان تذکر داد.
ثروتی نماینده بجنورد به رئیس جمهور پیرامون تسریع در تعیین تکلیف معاونت توسعه مدیریت و سرمایهانسانی رئیس جمهور تذکر داد.
رستمیان نماینده دامغان به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون سوءمدیریت در کارخانجات شهرستان دامغان تذکر داد.
ندیمی نماینده لاهیجان به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون پیگیری مصوبات کارگروه ویژه ستاد تسهیل سرمایهگذاری در استان گیلان تذکر داد.
عالی نماینده زابل خواستار توضیح وزیر جهاد کشاورزی پیرامون علت عدم خرید به موقع گندم از کشاورزان سیستان شد و به رئیس جمهور در خصوص صدور دستور استخدام نیرو در شهرستان زهک و هیرمند تذکر داد.
رجبی نماینده مینودشت به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تسریع در اجرای طرحهای آبخیزاداری و احداث جاده در شهرستانهای مینودشت کلاله و مراغهتپه تذکر داد.
سامری نماینده خرمشهر به وزیر ورزش و جوانان در خصوص ضرورت ساخت ورزشگاه جدید در شهرستان خرمشهر تذکر داد.
بشیری نماینده پاکدشت به وزیر نیرو در خصوص تسریع در اقدام لازم جهت جلوگیری از ورود فاضلاب خانگی و صنعتی به ماملو تذکر داد.
دهدشتی و سامری نمایندگان آبادان و خرمشهر خواستار توضیح وزیر راه و شهرسازی پیرامون علت لغو پروازهای مسیر تهران ـ آبادان و بالعکس در روزهای اخیر شدند.
هاشم زهی نماینده نهبندان به رئیس جمهور در خصوص تسریع در گازرسانی در شهرستان نهبندان تذکر داد.
کارخانه نماینده همدان به وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص جلوگیری از افزایش بیرویه بانکهای خصوصی جدید در سطح کشور تذکر داد.
صرامی نماینده خمینیشهر خواستار توضیح وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص علت عدم پرداخت مزایای درمان جانبازان شاغل و بازنشسته و توضیح رئیس جمهور پیرامون علت عدم پرداخت سهم توسعه شبکه و زیرساخت آب و فاضلاب از محل هدفمندسازی یارانهها شد و به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیرامون جلوگیری از بهکارگیری افاغنه در انواع مشاغل تذکر داد.
مددی نماینده میانه به رئیس جمهور پیرامون تسریع در ارتقا و بهینهسازی فرستندههای رادیو و تلویزیون در ایستگاه میانه تذکر داد.
احمدی نماینده دهلران خواستار توضیح وزیر کار، تعاون و رفاه، اجتماعی پیرامون علت ضعف و ناکارآمدی در ارائه خدمات جامعه معلولان استان ایلام به ویژه شهرستان دهلران، آبدانان و درودشهر همچنین خواستار توضیح وزیر راه و شهرسازی پیرامون علت ضعف مدیریت در طرحهای راهسازی جنوب استان ایلام شد.
موسوی لارگانی نماینده فلاورجان به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص جلوگیری از افزایش مجدد قیمت لبنیات از جمله شیر، به وزیر نیرو در خصوص علت عدم مدیریت صحیح منابع آب استان اصفهان و عدم توجه به تأمین آب کشاورزی، به وزیر بهداشت در خصوص لزوم مقابله قاطع و مؤثر باید پدیده زیرمیزی در جامعه پزشکی و به وزیر ورزش و جوانان در خصوص لزوم تقدیر شایسته از سرمربی موفق تیم ملی کشتی فرنگی کشور بابت کسب نتایج درخشان در المپیک تذکر داد.
پورمختار نماینده بهار به وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در خصوص صدور مجوز صادرات سیبزمینی و درنظر گرفتن مشوقهای صادراتی تذکر داد.
قاضیپور و جهانگیرزاده نمایندگان ارومیه به رئیس جمهور پیرامون اعلام عزای عمومی به دلیل کشتهشدگان زلزله آذربایجان شرقی تذکر دادند.
بیطرف نماینده اصفهان به وزیر دادگستری در خصوص تسریع در تدوین آییننامه قانون تعین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی تذکر داد.
ایرانپور نماینده مبارکه به وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص لزوم کاهش نرخ مالیات اصناف شهرستان مبارکه و به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون لزوم کنترل و کاهش قیمت ارزاق عمومی تذکر داد و خواستار توضیح وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص علت وضعیت نامطلوب آنتندهی تلفن همراه در کشور شد.
علیپور نماینده ماکو به وزیر نفت در خصوص گازرسانی به روستاهای شهرستان ماکو چالدران و پلدشت تذکر داد.
یحییزاده نماینده میبد به رئیس جمهور در خصوص ضرورت بر چیدن ضیافتهای افطار دستگاههای اجرایی در ایام باقیمانده ماه مبارک رمضان و اختصاص اعتبار لازم برای زلزلهزدگان و محرومان و تسریع در تهیه و توزیع سبد کالای ماه مبارک رمضان میان کارمندان تذکر داد.
رجبی نماینده مینودشت به وزیر بهداشت پیرامون تسریع در راهاندازی بیمارستان 96 تختخوابی شهرستان کلاله تذکر داد.
فیاضی نماینده نور و محمودآباد به وزیر بهداشت در خصوص توضیح در مورد علت نبود آمبولانس مجهز به آیسییو در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان نور تذکر داد.
کوچکینژاد نماینده رشت به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون مقابله با واردات بیرویه برنج تذکر داد.
بهمنی و شریفی نمایندگان رامهرمز و رامشیر و بهبهان به وزیر راه و شهرسازی در خصوص حذف زیرگذرهای جاده رامهرمز و بهبهان و کشته شدن جمعی از جوانان رامهرمز در هفته اخیر تذکر دادند.
بزرگواری نماینده کهکیلویه به رئیس جمهور در خصوص عدم اجرا شدن سهمیه ابلاغی نیروهای انسانی استانی برای جذب تذکر داد.
ابوترابی و ایرانپور نمایندگان نجفآباد، تیران و کرون و مبارکه به رئیس جمهور در خصوص تجدیدنظر در خصوص خروج بیماران دارای صرع که زیرپوشش بهزیستی هستند، تذکر دادند.
ابوترابی و ایرانپور نمایندگان نجفآباد و تیران و کرون به وزیر بهداشت پیرامون تسریع و تعیین تکلیف استخدام افرادی که در آزمون استخدامی ماه پیش شرکت کردند تذکر دادند.
کاشانی و حسینی نمایندگان زاهدان و هیرمند به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون تعطیلی بعضی از واحدهای صنعتی شهرستان صنعتی زابل، زهک و زاهدان تذکر دادند.
جعفرزاده نماینده رشت به وزیر کشور در خصوص عدم توانایی استاندار گیلان در حل مشکل اشتغال جوانان جویای کار گیلان تذکر داد.
لاهوتی نماینده لنگرود به رئیس جمهور در خصوص پرداخت مطالبات چایکاران تذکر داد.
رجبی، نوروزی، صابری، عباسی و امامی نمایندگان مینودشت، کلاله، کالیکش، مراغهتپه، علیآباد، گنبدکاووس، آزادشهر و گرگان به وزیر نفت در خصوص عدم توجه مدیران شرکت گاز به درخواست و مکاتبات نمایندگان استان تذکر دادند.
نوری نماینده شوش به وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص تعیین تکلیف حساب مشتریان بانک اعتماد ایرانیان تذکر داد.
پورمختار نماینده بهار به وزیر نیرو در خصوص پیگیری جدی و رفع مشکل آب آشامیدنی روستاهای کبودرآهنگ و بهار تذکر داد.
سجادی نماینده سرخس به رئیس جمهور در خصوص عدم همکاری دولت و استانداران و عدم توجه به نظر و خواست مردم تذکر داد.
نوروزی نماینده علیآباد کتول به وزیر نفت در خصوص عدم تحقق اجرای سد آبی، محمدآباد کتول تذکر داد.
جعفری نماینده خلخال به وزیر نیرو در خصوص تعطیلی اجرای عملیات سد گیوی در شهرستان کوثر تذکر داد.
ثروتی نماینده بجنورد به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروی نیروهای مسلح در خصوص لزوم مساعدت و برنامهریزی به منظور خروج پادگان از شهر تذکر داد.
خضری نماینده سردشت به وزیر کشور در خصوص تسریع در رفع مشکل معابر بازارچه مرزی شهرستان پیرانشهر و سردشت تذکر داد.
قاضیپور، فتاحی و جهانگیرزاده نمایندگان ارومیه به وزیر کشور در خصوص پرداخت حق حوادث غیرمترقبه در استان آذربایجان غربی تذکر دادند.
امیرآبادی فراهانی نماینده قم به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون رسیدگی به مشکلات شهرکهای صنعتی استان قم تذکر داد.
نعمتی نماینده اسدآباد به وزیر امور خارجه در خصوص ضرورت تدبیر جدی در موضعگیریها به ویژه در شرایطی که مردم مظلوم سوریه با حمایتهای عربستان شهید میشوند، تذکر داد.
نوری نماینده بستانآباد به وزیر امور اقتصاد و دارایی در خصوص تعلل بانکهای عامل در پرداخت وامهای مسکن روستایی تذکر داد.
شوهانی نماینده ایلام به رئیس جمهور در خصوص برقراری مجدد فوقالعاده بدی آب و هوا به کارکنان ساکن شهر استان ایلام تذکر داد.
جعفرزاده نماینده رشت به وزیر کشور در خصوص جلوگیری از دستور تصویب مشکلزای استاندار گیلان مبنی بر وارد کردن برنج خارجی با توجه به زمان برداشت کشاورزان گیلانی تذکر داد.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

صلاحی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: این روز، روز تجلیل از چشمان همیشه بیدار جامعه در برابر امپریالیزم رسانه ای استكبار جهانی است.
وی ادامه داد: بخشی از اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش خبرنگارانی است كه با نشر و پردازش صحیح اطلاعات، همدوش با نیروهای مسلح در تمامی جبهه های جنگ سخت و نرم از آرمان های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی دفاع می كنند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی اضافه كرد: رسانه ها در جمهوری اسلامی به بركت خون شهدای خبرنگار در چارجوب رسالت حرفه ای خود با صاحبان زر و زور هیچ گونه سازشی ندارند.
وی اضافه كرد: این روز بزرگ، فرصتی برای ارج نهادن به تلاش های بی وقفه انسان هایی آزاد و حق جو است كه تمامی هم و غم خود را در انتقال آگاهی و اطلاع رسانی به عموم مردم قرار داده اند.
صلاحی اظهار كرد: خبرنگاران مسوولیت های بزرگ، حساس و تعیین كننده ای در قبال ملت، كیان اسلامی، دین مبین اسلام و خون مطهر شهدا بر عهده دارند.
وی گفت: حفظ اسرار و امانت داری از سایر مسوولیت های مهم حرفه خبرنگاری است و این قشر باید آنگونه كه در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شهدا و جامعه است عمل كنند./

خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
خبرگزاری فارس: نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری آئیننامهای از عملکرد هیئت رئیسه در جریان معرفی نامزدهای هیئت نظارت بر نمایندگان انتقاد کرد

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عباس صلاحی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی امروز سهشنبه در تذکری به ماده 17 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی استناد کرد و اظهار داشت: بر اساس این ماده اعضای هیئترئیسه باید طبق سوگندی که یاد کردهاند، حداکثر توان خود را برای اجرای آییننامه به کار بگیرند.
وی افزود: نمیدانم بر چه اساسی هیئت رئیسه چهار کاندید را به مجلس معرفی کرده و بقیه نمایندگان را نادیده گرفته است.
لاریجانی در پاسخ به تذکر صلاحی گفت: این مربوط به قانون مجلس است؛ طبق قانون برخی افراد کاندیدا میشوند و هیئت رئیسه هم از بین آنها افرادی را به مجلس معرفی میکند.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: در نشست عصر امروز(سهشنبه ۱۰ مرداد) کمیسیون اجتماعی مجلس که با حضور حسینعلی امیری از حقوقدانان شورای نگهبان برگزار شد؛ مقرر گردید تا برای رفع بار مالی، بخشی از متن طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار اصلاح شود.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس نهم در ادامه افزود: همچنین در نشست امروز پنج نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برای عضویت در کمیسیون مشترک بررسی طرحهای مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی، شوراها و قانون احزاب انتخاب شدند.
وی تصریح کرد: شهروز افخمی نماینده مردم ملکان، ناصر کاشانی نماینده مردم زاهدان، محسن علیمردانی نماینده مردم زنجان و طارم، عباس صلاحی نماینده مردم تفرش و آشتیان و سالار مرادی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران پنج نماینده منتخب از سوی کمیسیون اجتماعی مجلس برای عضویت در کمیسیون مشترک بررسی طرحهای مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی، شوراها و قانون احزاب هستند.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

به گزارش افکارنیوز ، عباس صلاحی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در وزارتخانه ورزش و جوانان سنخیتی بین ورزش و حوزه جوانان وجود ندارد؛ حوزه ورزش بیشتر قهرمانپروری است در حالی که حوزه جوانان وسیعتر بوده و مشکلات زیادی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند.
وی ادامه داد: چون مسائل ورزشی و المپیکها در جامعه عکسالعمل بیشتری دارد مسائل ورزشی نیز معمولاً در اولویت قرار میگیرد.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از اتمام المپیک از وزیر ورزش و جوانان درخواست خواهیم کرد تا به مجلس بیاید و برنامههایش را ارائه کند و امیدواریم با مشورتهای صورت گرفته اقدامات حوزه جوانان به صورت جدی پیگیری شود.
صلاحی تأکید کرد: البته هنوز دیر نشده و این وزارتخانه نوپا است و باید یک کار کارشناسی صورت بگیرد. حتماً باید از افراد دانشگاهی و کارشناس در حوزه معاونت جوانان در این وزارتخانه استفاده شود و برنامهریزیها به صورت اصولی و راهبردی پیگیری شود.
وی درباره اجرا نشدن قانون تسهیل ازدواج جوانان و انجام ندادن وظایف مربوط به حوزه جوانان در برخی دستگاهها گفت: درباره اجرا نشدن این قانون چندین عامل دخالت دارد که از جمله آن میتوان به مشخص نبودن متولی، نبود نظارت و برنامهریزی مدون اشاره کرد.
این عضو کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: نمیشود در حوزه جوانان شعاری عمل کرد و باید در این قانون بازنگری صورت بگیرد چون حوزه جوانان عمومیت دارد با یک یا دو مصوبه نمیشود آن را حل کرد.
صلاحی با ذکر این نکته که در حوزه جوانان برنامهریزیها باید به صورت درازمدت انجام شود نه مقطعی، خاطرنشان کرد: در این راستا باید بودجهها مشخص شده و برنامهریزیها در درازمدت و نه مقطعی پیگیری شود همچنین اقدامات لازم برای حل مشکلات این حوزه باید به صورت زیربنایی صورت بگیرد.


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک عباس صلاحی در دومین نشست هم اندیشی اعضای كمیته ارتباط دانشگاه ها با صنعت استان مركزی در دانشگاه تفرش افزود: تعامل بین دانشگاه و صنعت با هدف دستیابی به تجربه ها و موفقیت های متقابل ضروری و لازم است.
وی اضافه كرد: حمایت از انجام تحقیقات پژوهشی، كاهش حمایت های مالی دولت ها و ضرورت همكاری های بین رشته ای از مهم ترین عوامل تلاش دانشگاه ها برای ایجاد تعامل با صنایع است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با بیان این كه صنعت نیازمند پژوهش و دستیابی به علوم جدید به منظور دستیابی به فناوری ها و تكنولوژی های نوین است، اظهار كرد: ارتباط دانشگاه و صنعت زمانی محقق می شود كه هدفمند تعریف شده و همراه با باور داشتن اهمیت موضوع قلمداد شود.
صلاحی خاطر نشان كرد: همكاری های متقابل در جهت انجام تحقیقات صنعتی و ایجاد سازوكارهای پویا در دانشگاه ها به منظور حل مشكلات صنایع برای تحقق شعار سال باید به صورت جدی و بین بخشی پیگیری شود.
وی اظهار امیدواری كرد: در آینده نزدیك با دستیابی به فناوری های جدید، حمایت مسوولان و افزایش های بودجه های پژوهشی شاهد تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه شویم./س


خبرگزاری هدهد شهرستان تفرش:
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از استان مرکزی هفت نماینده در کمیسیون های مختلف حضور دارند.
عباس رجایی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب همانند دوره قبل رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، آصفری دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی عضور کمیسیون بهداشت و درمان، رضایی نماینده مردم شهرستان خمین عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، عزیزی نماینده مردم شازند در مجلس عضو کمیسیون بودجه و محاسبات انتخاب شدند.
علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان هم به عنوان دبیر هیئت رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و صلاحی نماینده مردم، تفرش و فراهان هم عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شد./س


.: Weblog Themes By Pichak :.